Moram nekom da se izjadam :((

1. Ne razmišljam o njemu niti me zanima. Samo vidim da je preterao.

Pa dečko preeruje od prvog posta, naterao sve da ga pljuju...ja samo ne znam kako ga nije mrzelo da toliko troluje.

2. pseto88.
    Pa dečko preeruje od prvog posta, naterao sve da ga pljuju...ja samo ne znam kako ga nije mrzelo da toliko troluje.

Ма врућина... Само је мени невероватно да људи пукну тако лако на туђе жаљење. Да ли они овде беже од реалности па нико не сме да угрожава њихов мир пред компом, међу четири зида, али да толико људи који су најактивнији овде лако пуцају због свачијег поста у коме се неко на нешто озбиљно жали, значи да нису ништа психички стабилнији од мене. Нпр. Радмило Топола је пукао као да сам му очи истерао својим постовима, Риха хистерише на сваки мој пост. Очигледно да дирам људе у оно од чега беже овде да би "били кул" јер да их стварно заболе за све, само би прескочили моје постове или престали са читањем после првог реда. Сећам се колико су лудели и и због Корнелијевих постова својевремено.

3. čemu takva generalizacija, paninaro i ja uopšte nismo pukli, naprotiv...

4. Фендеру еси добро? 'Е те дира неко, а?

5. Једноставно, игнориши и не обраћај пажњу на оно што те нервира. Видиш да овде има 1000 и кусур страница јадања и просеравња, ова тема и дође као септичка јама Вукајлије. Јбг, прељева и она, кад-кад, али ово је Интернет, сервери трпе све.

6. 'Еси сам ово смислио ил' ти неко помог'о?

7. xaxaxa, aj što vas je jebao svo vreme nego što vas sada tera da gledate snimak.

8. Риха Дисидент
    'Еси сам ово смислио ил' ти неко помог'о

Ја сам смислио, за разлику од тебе који понављаш туђе провале.
    Сад ћу мало да будем довољно глуп и да користим туђе форе, да бих био занимљив као ти, па зато морам да те питам: Еси ми добаааар, Рихо?

pseto88
    xaxaxa, aj što vas je jebao svo vreme nego što vas sada tera da gledate snimak.

REVERSE ANGLE REPLAY! :))))))))))))))

9. Ја бих да се изјадам... Добијам поруке од мушких чланова сајта, мислим, пише да су мушкарци.

па кае овако
    Сине, ако сам ја 1, ти си онда велика 0. Н-У-Л-А!
    Ако сам ја смор, ти си смор на десети степен.
    Него, добро, видим ја да је теби теже са својим мозгом него мени са мојим.

И немој да изиграваш Босанца или Црногорца јер не говориш ијекавицом. Ја ти понављам, ако имамо неки проблем личне природе, решићемо. Само реци.
    Боље да одмах решимо проблем, јер колико год ти будеш гњавио мене, ја могу бар два пута више тебе.

.... нула на 10. степен је шта?

10. Рихо, немаш појма, седи 1! Блам, бре! Објављујеш приватне поруке. Позвао те човек да разрешите ситуацију као људи, рекао ти је да си смор (не нула, већ смор) на десети степен, а ти се уплашио.

11. Preimenujte temu u transfer blama 2.

12. Ако имамо нас двојица неки лични проблем, дај да га решимо. Видим да пратиш редовно сваки мој пост. Нико ти на сајту не смета осим мене. Изгледа да се лично познајемо, чим си се наврзао на мене толико.
    кекеке

13. Towelie_

Ако се због мојих постова септичка прељева, онда од Рихин, септичка поплави цео сајт. Пази ти ту опсесију да човек прати моје постове и хејтује. Треба бити много велики нолајфер да би се скоцентрисао икључиово на једног или можда 2-3 члана Вукајлије.

14. Фендеру пукла ти жица. Сједи 1

15. Риха Дисидент
    Фендеру пукла ти жица. Сједи 1

Знам, ево сад сам је заменио и наштимовао.

16. Moram nekome da se izjadam (naguzim :)), posle blama sa banom zbog samolajkovanja.

Elem, nevina sam :Š, a celu priču mi je zakuvo jedan član uže familije (jebo sam mu kevu) koji me lajkovo sa mojih duplih, a sa svog mobilnog. Da budem uspešniji, lol.
    Živ me stid pojeo, tražio sam od moderatora da me trajno banuju, vatali me ispod Brankovog mosta...
    E sad, kako je ban isteko, modovi me nisu trajno banovali, kad razmislim - šagajebemžaomidabacimdiskretnog, a onom ću jopet da jebem kevu, tako da evo me opet tu a vi jebite kolko morate - ako morate.
    I samo da se zna da su celu aferu iskonstruisali tabloidi da me spreču das takmičim i pobedim (uz pomoć samolajkovanja, no kako drugačije :Š)

17. opušteno, diskretni. ne znam o čemu pričaš. dobrodošao nazad :)

18. лижи плинаро, лижи!

19. Definiso sam ja to odavno diskretni :)

20. ХАХАХАХАХАХА

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.