Moram nekom da se izjadam :((

1. @dusan1001 - ja sam i pozvo da jebete... a lepše je kad te duhovito guze ;Š
    e sad, jedina primedba je ovo brat (em ga nemam, em mu ne bi kevu ;))

2. Хау јес ноу, хау јес ноу...

3. Sreća pa nemaš trijestoro braće i sestara ko onaj Della Salute, popio bi trajni ban.

4. kad stomak dođe do zuba džaba priča o nevinosti :)

5. Pričam ti priču...

6. Мени Костић ономад баново дупли због лајковања оригинала са 8 (и словима осам) плусева, за које ни сам не знам откуд ту.

7. Ajoj koje sve lobanje tamo na stubu srama...

8. "Баш сам крено да рокнем Тачија ко прави Србин и одједном крену да ме гађају плусевима са дуплих налога, са свих страна на све дефиниције, и рекох Маји палимо у Батају и понеси ове плусеве да не правимо неред по улици... И пожури морам још и у библиотеку да свратим."

9. Meni banovali dupli zbog lajkovanja originala, a trebalo mi je samo tih pedeset poena za forum i čet.
    U stvari, obratno.

10. Ја бих тебе на стуб срама ставио уз образложење ''брат му лајково профил... са 3 налога''.

11. na fejsu svi po 400 naloga.kao satro treba im za slagalicu.

12. Ja sam jednom hteo da napravim dupli jer mi je nik sranje, al kad sam video koja je to muka odustao sam odma. Eto, vidiš šta se desi, postaneš kriminalac.

Inače moram da primetim, tema se zove 'moram nekom da se izjadam', u prevodu 'svoja govna istresite ovde'. Dakle Fenser pravilno koristi temu, a svi što se bune protiv toga spemuju. Kome se ne sviđa, kod moda pa nagovaraj na lok. Fenser dobar dečko, poštuje pravila.

13. Стварно ти је глуп ник.

14. Pojeo sam ceo sladoled što majka pravila i sad mi muka. Jebena karamela! :(

15. i ja mislim da je to bila karamela trololo

16. šta bi ja dao za domaći sladoled... ode sad da zamutim...

17. Bruce, tako sam i ja mislio, ali sam se posle kilo istog predomislio.
    Bata Deki, baš si šegač stari, hehe...

18. Pa kaci alav.
    Men' se dopada i onaj Eskimko, niš' mu ne fali.

19. fala za inspiraciju :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.