Moram nekom da se izjadam :((

1. jebežga, crno na bijelo, šta'š više...

2. Пусти га, он и даље вјерује да бурек може бити са сиром :)

3. jedva čekam da odem u australiju

4. Од ког меса правите тај ваш бурек?

5. Керећег, искључиво.

6. Јебо те бог, не можеш више с људима нормално продискутовати.

7. Не псуј Бога.

8. stvarno. ajmo svi u australiju.

9. Добрилина банда :)

10. Ако ћеш да водиш Цокулића да нас анимира, може!

11. Ењми закопајмо прекодринске сјекире. Прихвати руку помирења ил' једи говна лолололо

12. ako ga povedemo, potući će se bakljama :/

13. Не знам о каквим прекодринским сјекирама говориш, ја сам се изјаснио
    http://vukajlija.com/forum/teme/10087-fudbalska-reprezentacija-srbije?strana=181#post_2417060

А то што ви одбијате да одговорите на нека питања, то није мој проблем!

14. Енеми, јеси видио што смо осмислили програм Саншајн и ја? :)

15. ako ga povedemo, potući će se bakljama :/

http://www.dodaj.rs/f/3x/Lc/2Dvi02eI/baklje.jpg
    Imadem samo ovo za sada :D

16. Јес. Ењеми је добар чоек.
    Малом Цокули не помињите бакље, смарат ће сликама и клиповима док вам не позли... ни навијаче не помињите.

17. Рихо, занима ли те породично стабло вођа Хероја лололо. То су ми браћа ололо

18. U cugu od jutros od 8 h (tehnički prošlog jutra, novi dan je) do pre 10 minuta, cirka 18ak sati sa minimalnim pauzama za pišanje i jelo, sam radio kako bi završio i poslao projekat pre krajnjeg dedlajna, jer mi šef tek večeras u 20 h poslao dokument sa finalnim korekcijama, dokument koji sam mu poslao pre 25 dana baš da bi se ovakve stvari izbegle. Toliko sam umoran da se osećam k'o somalijska kurva.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.