Moram nekom da se izjadam :((

1. јамајчанин ловац на стране плаћенике и домаће издајнике, псеудоним прженица

2. Јамајчанин Србенда! Кои парадокс лололо

3. bugarin je mozda i lepo rekao da je ceca arkanova rava.doduse,raja je slusa,al da je seljancura,jeste.sada se malo profinila.jedino sto bugarina automatski iskljucuje iz price o seljastvu je to sto je bugarin.oni su jedni od retkih koji su veci sabani od nas.

4. jedino sto bugarina automatski iskljucuje iz price o seljastvu je to sto je bugarin.oni su jedni od retkih koji su veci sabani od nas.

И над Бугарином има Бугарин. Зове се Румун. Лолололо

5. hahah.do jaja je fora.
    ti bugari su stvarno krsina.video sam i predsednika jednom na tv.k'o da je iz pecenjare izas'o,popio 2 lije rakije,najeo se janjeta,slusao krajisnike iz futoga,drp'o zasisiu konobaricu.nije ni nas elita,al za onog njihovog je sve i sja.

6. Cini mi se da mi je do juče subota služila samo za lečenje mamurluka..a sad..pijaca, ručak, usisavanje, prašina, generalka..bem ti bračni život, pređoh sa 29 na 59...

7. i to se moze resiti.zoves onu osobu koja je cistila za tobom dok nisi bio/bila u braku da nastavi da radi taj posao.
    -cao kevo,aj dodjes da mi ocistis stan,super ti to uvek islo.

8. Оће да ме апсе :(((((((((

9. Pa Ceca i jeste prostitucija, a Dipes jeste institucija. Ako ti je rekao.

10. YeahBatch
    Оће да ме апсе :(((((((((

Ти нас зајебаваш? Због Пује да те хапсе?

Испада да је хумор у Србији забрањен и да сви осим Срба имају нека своја права. Не дирај Цигане, Хрвате, Шиптаре, вехабије који су наводно преживеле "страхоте" Сребренице, а овамо позивају све на џихад; не дирај црнце, Кинезе, Јапанце, Бугаре, Румуне; не дирај педере, лезбејке, феминисткиње, климактеричне жентураче, наше естрадне звезде, политичаре и остале личности које су чувене по томе што су познате; храни лајковима децу из емисија "Квадратура круга" и "Експлозив", наравно и децу Африке јер се то рачуна као друштвено-корисни рад...

'Ало, чекај, бре, мало! 'Оћу да на миру србујем у својој Србији! Енглезима је хумор препун сарказма, ироније и цинизма, то им је део фолклора, они су култура, а ми дивљаци. 'Оће то! Све код нас цвета само Пујо Шотка гуши незадрживо срљање Србије у прогрес и ЕУ.

11. bacje,brate,ne budi paranoja na kvadrat,cak i da nisi stavio stranicu pod humor kategoriju cak ni tad te ne bi hapsili...tito je umro pre 33 godine brate,opusti se

12. Troluje vas bacje..

13. ne troluje,lik stvarno isparanojiso

14. Јамајчанин
    Имам само један разлог зашто пишем на овој теми. Овако се нисам изнервирао 5 година, а већи бес не знам да ли је икад извирао из мене..
    Осамнаести рођос комшиници, и сад у соби од њеног рођеног брата седимо њен брат, ортак из одељења из основне и ја. И сад пустили ми Цецу на тевеу а седимо на кревету и нешто причамо. Међутим оај друг из основне крене да нам гаси тв и каже као: "Цецу нећете моћи да гледате, она је једна обична калаштура која је успела да се пробије на сцену поред Аркана. Погледајте јој само име, Светлана, како то сељачки звучи и то је право сељачко име. Она је проституција, а Депеш Мод је институција, Цеца је проституција а Депеш мојд је институција" и крене тако да се дере. Ја му кажем да се смири иначе ћу да га поломим ко пичку. А он и даље наставлља: "Мрзим Србе а поготово српску музику, посерем се на ову распалу курву Цецу! Волим Србију само зато што сам рођен у њој, иначе никаква осећања не гајим према њој сем тих. Ви сте сви сељаци за мене!".. Ја кипим, јер не верујем да сам са тим бугарским смрадом ишао 8 дина у школу пре, а гле какав је сад говнар од човека! Ја га ту приупитам шта је он ако смо ми сељаци. Он каже "ја сам елита за вас! Шта је овде лепо ко Цеце, ништа! Карта код ње кошта неких 1000 дин, а за Депеш је било 6000, па ви видите чија музика више вреди!"

Е ту сам ја, миран тих повучен и пристојан момак са ланцом око врата, рекао Е НЕШ ГА МАЈЦИ! Узе он угаси тв опет и истрчи из собе, а ја га сачекам да се врати па да му мало очитам лекцију србску! Улази он, а ја га шчепам за вугла па од ормар изударам, и ухватим па га бацим на патос, а он дигне ноге и крене да ме шутне у јаја, ја се склоним па ме удари у груди, ево сав сам изгребан. Шо би Лукс реко О ЉЕБ ТИ ПЕЧЕН ЈЕБЕМ јел ћемо тако, а!? Узмем и кренем да га шутирам по леђима а он крене да ме гризе за ногу а ја му тад лупим шамарчину и испсујем му целу фамилију четвртог колена до Варне! О да ти јем маму металичарску ја!
    ФУРАЈ СВОЈЕ ПОШТУЈ ТУЂЕ! Овај мали буразер од комшинице пустио тајац јер је кадар невера!

Ово је све већину за похвалу како сам одреаговао јер сам тих и повучен, и пре ћу да прећутим него да узвратим, али од данас више НЕ!

АКО СИ МУ ЈЕБО КЕВУ!!! ЗА ЦЕЦУ, ЗА МАЈКУ СРБИЈУ!!11

15. SnobIvanKenjoBi
    koji ti kurac fendere?

Нервира ме демократија која ми брани да искажем мишљење. Како је кренуло нећемо смети међусобно без посредника и посматрача да се дописујемо преко приватних порука, да случајно у току дописивања не повредимо нечија права. Не тролује Јебач, верујем да се нашао неко из полиције да га опомене јер сад се кривично одговара и за оно што објавиш на Интернету. 'Еј, бре, Пујо Шотка, имагинарни лик угрожава безбедност Србије и БиХ! Да л' су људи стварно прсли с мозгом?

16. Bem ti autorska prava i nemogućnost da preko Real plejera preuzmem pesme i filmove i emisije sa jutjuba!

17. pa skini torentom

18. Nakačiću virus. Jedva sam komp očistila od virusa zbog torenta

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.