Moram nekom da se izjadam :((

1. sunce ti jebem lebovo znaš li ti šta je bod i po? :D

2. Aha, ima sigurno likova kojima je to druga ili treća opcija, polagali su a upisaće nešto drugo, ako si u deset ispod crte verovatno upadaš.

Sećam se kad sam ja upisivao, bio odmah iznad crte a neki drugi lik iz srednje bio valjda sedmi, kad se slegla lista upao i on ladno.

3. Ma znam Fokusaro, jedna likuša omašila za 0.02 boda, kapiram da nije više međ' živima. Ivana, da njih 20 odustane, opet ne bih upao :D

4. šta si sad upisivao, svega ti?

5. Marve, koje si ti godište, časti ti?

6. Pa izračunej Prove, šta daviš sad čoveka dok je za bešenje.

7. Otkud znam, jbte. Kapirao sam da je oko 90-tog, a vidim ovde da piše o nekom prijemnom. Zbunjen sam.

8. šta si sad upisivao, svega ti?

Psihologiju, bolje da sam sociologiju upisao, to je ionako klošarenje od smera

prove, ako ne'š da prosiš, ne traži ruku lolo

9. Baš danas čitam vest, u top 10 najtežih fakulteta za upis psihologija je na 5. mestu, tako da budi srećan što si upisao :)

10. pa kad se prijavi njih 400 na 70 mjesta..
    tako je bar u ns.
    zlo.

11. Što je mnogo, mnogo je... Ali, psihologija je poslednjih godina popularna, mene taj podatak ne čudi...

12. Nisam upisao, jer je tipa razlika između zadnjeg sa budžeta i zadnjeg sa samofinansirajućeg 0.7 poena jebenih. Nabili su se k'o penzioneri u red za sadnice japanske trešnje.

13. haha, bruce! :D
    meni nije jasno zašto je toliko popularna kad posla nema ni u tragovima.
    ne znam gdje ti ljudi žive i gdje misle da će se zaposliti

14. Popularna je zato što ne moraju da uče ni koliko busplus kontrolori - ko god ne zna šta bi sa sobom u životu, a da mu roditelji imaju čime da se duvaju, upisuje psihologiju... čast izuzecima, ali njih je jako malo. A mogu uvek posle BA nivoa da se prebace na master ekonomije i da budu čestiti stručnjaci u marketingu :)

15. Au, pa ti nisi ni upisao... Jesi samo to probao?

Brus je u pravu... Ali kao da ćemo i mi sa jezicima bolje proći :) Mene već hvata frka za posao, studiranje gotovo...

16. U pravu si Brus, ali ispravio bih te u vezi učenja. Ispiti su veoma obimni, kolokvijumi spadaju u brojku od ~200 strana po proseku. Samo što je psy kao nauka nestabilna k'o kurs dinara, pa za jednu pojavu imaš 15 škola i 30 naučnika koji to objašnjavaju na 150 načina, sveobuhvatno zaključivajući da nijedan nije u pravu i da su uzalud mudrosrali i mučili jadne pacove i izgladnjivali kerove.

forget, upao sam direkt na andragogiju, a šta će mi to koji k u životu, ni sam ne znam ...

17. kolokvijumi spadaju u brojku od ~200 strana po proseku

nemoj zajebavati, na ekonomiji nema knjige ispod 400 strana, a neretko se po dve koriste... 200 strana spremiš za tri dana

18. Ne kapiram ljude koji upisuju ekonomiju, a da im ćale ne drži pola Nikšića.

19. ljudi, bjež'te preko grane.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.