Ja mojoj dam keš i ključeve pa nek kupuje šta oće samo da ne zaboravi pivo i toalet papir. Po cigare i novine idem sam u radnju na ćošku radi neka nova mala naš kake sise ima.
Malopre mi je brat uplakan došao kući, jer ga je govedo od dvadeset godina maltretiralo dok je igrao fudbal u šk. dvorištu (on ima deset). Naravno da je govedu automatski skrenuta pažnja da će mu kosti biti polomljene ako ga još jednom pipne i da se prepao i izvinjavao kao najveća pičkica, ali boli me što je dete plakalo i isekiralo se i što mu je ponos povređen zbog jebene siledžije. ISPIZDELA SAM.
Ma kakvi. Bio je sav u fazonu 'ne samo da ja neću da te diram, nego ako te neko bude dirao, reci meni, ti si brat moj'. Pussy. Ako nešto mrzim, to su siledžije. Znači fuj.
brate, baš sranje.. :/
Па, Пуњач, доста је зајебано и операција је једини излаз.
simidobar?xD
Grrrrrrrrrrrrrrrr!!!
http://www.pawfun.com/wp/wp-content/uploads/2009/09/angry_dog.png
Neko je divan kad ustane...
Mda. Ja sam (nažalost) već uveliko budna, na poslu.
ALI! Sad idem na pauzu, žmu će da me pokupi, pa na kaficu :*
ja idem s kolegom da kupi računar, na pivo :)
U al ti loše. Sad da vide žene kako je nama kad idemo sa njima u kupovinu. :)
meni je to OK, ja volim s mojom gospođom da idem u kupovinu, uvek se ogrebem za nešto što inače ne bi kupio...
Mene moja više ne vodi. Uvek stavim u korpu barem 5 stvari preko.
Ja mojoj dam keš i ključeve pa nek kupuje šta oće samo da ne zaboravi pivo i toalet papir. Po cigare i novine idem sam u radnju na ćošku radi neka nova mala naš kake sise ima.
Malopre mi je brat uplakan došao kući, jer ga je govedo od dvadeset godina maltretiralo dok je igrao fudbal u šk. dvorištu (on ima deset). Naravno da je govedu automatski skrenuta pažnja da će mu kosti biti polomljene ako ga još jednom pipne i da se prepao i izvinjavao kao najveća pičkica, ali boli me što je dete plakalo i isekiralo se i što mu je ponos povređen zbog jebene siledžije. ISPIZDELA SAM.
Šta ti je čudo života, na jednoj stranaci se gasi život, na drugoj se rađa.
http://supercoolcreative.com/wp-content/uploads/2012/09/edgy.jpg
Moram da vam kopiram čet s njim, nakon što se sve izdešavalo:
JA: stvarno si dno dna, samo to imam da ti kažem... toliki konj, dete od deset godina si našao da maltretiraš...
ON: pogresio sam i kajem se puno s moje strane vise nece biti problema
JA: bolje ti je da ne bude.
ON: 20:54
nece sigurno.
pozdravi sve pa ako zelis ti cucemo se neki dan i videti
i oprosti jos jednom molim te.
Al' smo ga isprepadali. :D
Сад се прави фин јер се нада да ће те јебати. Боље немој да га одбијеш иначе ти је бураз надрљо.
Ma kakvi. Bio je sav u fazonu 'ne samo da ja neću da te diram, nego ako te neko bude dirao, reci meni, ti si brat moj'. Pussy. Ako nešto mrzim, to su siledžije. Znači fuj.
Kolko ja vidim, ovaj bi te spavao.
realno, boli ga kurac sto ti je povredio bratu osecanja