Danas kad nisam bacila peglu i srušila se u depou (čitaj: adaptiranom podrumu ). Taj miris starog papira, memle (mada je sve urađeno de se prostor osposobi), prašine...srozao mi se šećer, počela da drhtim, muka.. nikad se tako nisam skljokala! Užas.
gogo, ja uvek sa sobom imam bar bonžitu...pre par godina mi se sloši, bio mi pri ruci aparat, kad ono šećer 1,6...zamalo hipoglikemična koma, sestro, iz čista mira...
Ite u tri nanine, rekoh ja da neeeema drugog kmekavčeta! Dosta mi što smo sin i ja jedva živi ostali u porodilištu! Bre, ima ovde mlađahnih ženskinja koje treba da budu mame, mante mame tinejdžera! :P
ŠUKNULI MU GA GROBARI SA TEME OPAAAAA
ništa lično kapun lolo
Ја морам на операцију средином августа.
to vidro, ova je tema.
Капун, коју болест? Ниси ваљда умро већ јеботе?
Danas kad nisam bacila peglu i srušila se u depou (čitaj: adaptiranom podrumu ). Taj miris starog papira, memle (mada je sve urađeno de se prostor osposobi), prašine...srozao mi se šećer, počela da drhtim, muka.. nikad se tako nisam skljokala! Užas.
http://blogs.smithsonianmag.com/smartnews/files/2013/06/Pregnancy_test_result.jpg
?
gogo, ja uvek sa sobom imam bar bonžitu...pre par godina mi se sloši, bio mi pri ruci aparat, kad ono šećer 1,6...zamalo hipoglikemična koma, sestro, iz čista mira...
Опааааааааа, честитам!
Boluješ od karasevdaha?
bruce, treće na putu? svaka čast...
Hahahaha, lijepo ti odgovori
Ite u tri nanine, rekoh ja da neeeema drugog kmekavčeta! Dosta mi što smo sin i ja jedva živi ostali u porodilištu! Bre, ima ovde mlađahnih ženskinja koje treba da budu mame, mante mame tinejdžera! :P
džaba se gicaš, provalili smo te :)
Boluješ od karasevdaha?
ololo
Vi tu kukate dok neko ima ozbiljne probleme: Ispekao sam kokice, već se hlade, a film mi se još nije učitao i pivo mi se greje.
Луксе, немој много да се нервираш, скочиће ти притисак, а чуо сам и да утиче на љепоту! :)
Nisam ovo ni video, kamo lepe sreće kosmo, ali nema ništa od toga. :)
Нека
Sve jasno.
Pa, jes' dobro?
Тешка ме мука уватила. Лекари кажу да мора операција.
umreces