CapooN
Koliko ispala i promašaja, a tek je pola leta.
Kog leta picka mu materina?
Kad sam imao da strebam bilo je jebenih 40 stepeni i non stop me neko cimao da idem na adu,bazene, u kafic..
Sad kad sam na odmoru i kad mi treba sto kvalitetnija bleja, ne mogu na jebeni bazen da odem jer duva neki jebeni vetar a temperatura sredinom jula ne prelazi 25 stepeni..
Supicku materinu usrana klimo! Bude li preko 30 stepeni u oktobru najebacu ti se mile majke!
на вука бекграунду имам слику Ронда иако не пратим толико баскет јер сам неинспирисана, неартикулисана, лења свиња :(
Koliko ispala i promašaja, a tek je pola leta.
Kog leta picka mu materina?
Kad sam imao da strebam bilo je jebenih 40 stepeni i non stop me neko cimao da idem na adu,bazene, u kafic..
Sad kad sam na odmoru i kad mi treba sto kvalitetnija bleja, ne mogu na jebeni bazen da odem jer duva neki jebeni vetar a temperatura sredinom jula ne prelazi 25 stepeni..
Supicku materinu usrana klimo! Bude li preko 30 stepeni u oktobru najebacu ti se mile majke!
http://www.dodaj.rs/f/2N/FG/2Fegg0fa/koga-boli-kuracc.png
Otkino mi čoek glavu mavašijem, krutenejebo....
у јееее...еси океј?
Koliko li je krakat ako je mogao tebe da dohvati?
Nie toliko krakat koliko zna (jebiga, čoek radio profi mečeve, trenirao sa Ninićem i Marjanovićem...) :D
Ja mu u ponedeljak napravio šljivu ispod oka (koljenom, ali slučajno, keve mi Nevenke), on danas meni vratio tako što me patosirao xD
Muka mi je, vrti mi se lagano, ne mogu zaspati, mislim da je potres :D
Mislim, nisam pao, ostao sam junački na nogama, ali me 5 sekundi nije bilo ni u romingu :D
хахах, отресо те ко слину:)
ништа, само добар сан сад.
Ubio me, al' nek' je. Ne jadam se zbog toga već zbog bola u glavi i mučnine, jedva i ležim....
оно што те не убије, осакати те:)
Ceo mi stan smrdi na djubrivo za njive (dakle, na govna), a ne mogu da izvalim odakle smrad dolazi.
vjerojatno je česma ili tako nešto
cijevi obično znaju da bazde :S
Krepo ti miš.
možda se konj posro
Mozda se ja osecam lolo
Можда су измислили пренос смрада преко интернета, базде говна са дефиниција, постера и реакција.
Ja bi' dosao, ali da ta tvoja drugarica iscima jos jednu drugaricu...
E jesam ja jedini koji nije osetio to djubrivo juce?
Ovi moji su smarali sa tim juce, a jutros sam cuo i na vestima nesto o tome...
horde smradova terorisu gradjane srbije!
muve koje vam uleću u kuću unose govna iz obližnjih javnim wc-a i tako šire zarazu i na kraju ćete pocrkati