Moram nekom da se izjadam :((

1. Купи новог.

Хехехе, капираш, КУПИ ххехехе.

2. Kolko si mu platio dumre? hehe

3. poslo me jebac, kaze medjedi da se izjadaju na forumu.
    ja doso.

4. samo ja mogu da se razbolim k'o konjina usred jula. jeeea!

5. Koj vam je kita svima, ti si 7. za koju danas čujem da se prel0dila.

6. Koj vam je kita svima, ti si 7. za koju danas čujem da se prel0dila.

Pa kad spavaju bosih nogu, odma' ih zakači pre'lada lololo

7. samo ja mogu da se razbolim k'o konjina usred jula. jeeea!

Pre dve godine sam imao temperaturu 40, a napolju bilo 40+ stepeni. Sredina juna beše.
    Milina.

8. neam pojma šta je ovo... ovdje hara neki virus, bar sam tako čula..

9. idem jutros putem i meni u susret ide neka šklopocija tipa matori opet kadet i kad je bio na jedno metar i po od mene, odvali mu se odnekud nekako nekakav metalni zupčanik il štaveć veličine šake i pogodi me u direkt koleno, pocepa pantalone, raseče me i izbaci mi čašicu. pa jeebemu mater kolike su šanse za tako nešto??

10. hahaha to kod tebe ko final destination ;)

11. Odgledao sam A good day to die hard, iliti Dumri mžki 5.

12. Pfff, ja prekino nakon 15-ak minuta gledanja...

13. imam žešći problem sa šuljevima :(

14. imam žešći problem sa šuljevima :(

Bice krvi...a?
    Samo lagano, trudi se da sedis na jednom guzu, ili da ne sedis uopste...

15. Ударим се јуче чекићем по прсту и не буде ми ништа, ал зато данас исти прст расечем на шкољку и боли ме к'о да је тањирача згазила преко њега.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.