Moram nekom da se izjadam :((

1. Dogovorim se za lokal da sviram sam tamo od pola 9 do 11. U medjuvremenu, uskoči mi kolega sa kojim pikam, i kažemo da sviramo obojica, ali za iste novce, ništa nema potrebe da se drkaju. Dodjemo tamo, pokidamo, sviramo 40 minuta duže, pun lokal od prvog do poslednjeg minuta. I ljudi ispadnu neljudi, dajući nam, posle svega, te iste pare i tražeći narodnjake. Jebli vas kurci, Djetići. I jebao me dan kad sam naučio Šobića da sviram, i to javno podelio. Zamrzeću čoveka, ni krivog ni dužnog.

2. Pa jesu vam platili na kraju i bez narodnjaka?

3. требају ми три хиљаде долара, враћам 2 мјесеца након позајмљивања. фала. :(

4. Vidro ne nasedaj, to je piramidalna prevara :)

Malopre mi stigao SMS da ujutro hitno uplatim liku 2000 dinara postnetom jer mu taj što šalje poruku duguje pare, navodno mu nije bilo dobro. Na pitanje "A ko si ti" ne odgovara. Poruka mi je upućena sa VIP broja na broj kartice koji skoro nikad ne koristim i koji nije registrovan (pripejd). Da ne zaboravim, taj što "duguje pare" je isti taj kome se uplaćuje, dao je čak i ime.

5. ma bolan, treba mi za ameriku, kakve crne prevare. :D

6. Znaš kako kažu: "Nemam, a i da imam - odakle mi?" :)

7. taj rad je i kod mene. :(

8. Kucaš na pogrešna vrata, Vidro, ovde para nećeš naći :))

9. a znam, ovo je čisto da se izjadam.. ;(

10. Aha, čisto da ispuniš kvotu za danas, ok onda ;)

11. Искрено, Ја имам те паре ал' ти не желим дати. Већ 3. мјесец се спрдам са сиротињом и концептуалним умјетницима.
    http://www.youtube.com/watch?v=WlpXX1g22Y0

12. ako ćemo realno Riha, konceptualni umetnici i jesu za sprdnju...

13. Nemoj tako. To što sam ja smećar ne daje ti pravo da i ti budeš.

14. Vidrosava, bona, jel rojak jos tu? nas kako mi Ozici karamo US$ zadnje vreme :)

15. Ali to što sam konceptualni umetnik mi daje za pravo da budem šta hoću :)

16. требају ми три хиљаде долара, враћам 2 мјесеца након позајмљивања. фала. :(

evo,samo da usitnim na trafici

17. ma, jeste, al' neću od njega da tražim, neprijatno mi, jebiga. :/

18. pa ka'ti neprijatno, ti se jadaj na vuki i sledecih 20 godina :) pitaj bre, sta te kosta, vratices.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.