Moram nekom da se izjadam :((

1. Petak veče, a moja bolja polovina radi!

2. Ste hteli u neko zezanje ili kućna varijanta?

3. Pa sad ništa konkretno...ovo-ono-petak, pićence, laganica, pićence, pićence..sad samo ja pićenišem kotkuće!

4. Radi li i sutra, Gogo?

5. Ko to zna. Jave mu danas za danas. Bzvz. :/

6. Pa šta ćeš... Ali barem radi, ćuti :)

7. Gde radi koj đavo u Žandarmeriji kad ima takav raspored?

8. Ma, da. Ovo mi (majko mila) peta đus-votka. Moram nekako vreme da prekratim, a ovde na Vuki ko u Grobljilendu...

9. Da bar radi tamo. Nego kod privatnika i onda-nema zezaš.

10. Skočkov princip života:
    najbolja pička na svadbi ti je garant familija.
    a i sve ostale koje ti se dopadaju.

11. Pa koliko se sećam to ti ranije i nije bilo neki problem :-D

12. uuu, majku mu. dok se ne zna da je familija, dobro je :)

sta oces stari zavet je na pocetku pun incesta. bog to tako reko da je ok.
    e sad, sto je malo bljak, jebi ga, zazmuris :P

13. . dok se ne zna da je familija, dobro je

Upravo :D

14. pitanje je sto ja koj kurac ne spavam?

15. Lukѕ
    Pa koliko se sećam to ti ranije i nije bilo neki problem :-D

Хаххахахахахаха :Д

16. Danas sam zagorio, kai zagor, kad ugasim svjetlo u mraku sijam ko crveno na semaforu. Rek'o bi da nocas nece biti nesto spavanja. Kad sam indijanac, komijebemater, sad i u bukvalnom smislu jer sam crven ko Hijavata...

17. Тетка ми је на почетку летњег распуста послала своје демоне (6 и 4) и планира да их остави до септембра. На ивици нервног слома сам. Пре неко јутро се будим уз вриску. Демони устали сами и нису пробудили ни мене ни сестру. Пошто сам тек устао реших да одем до вецеа, јелте како то обично бива. Улазим у веце, кад имам шта да видим... Запаљене кесе у лавабоу, машина прекривена мојим гелом за бријање (оним великим), у веце шољи тона тоалет папира. Излазим из вецеа већ бесан... У кухињи поједено све што је имало, фрижидер отворен, ниједна столица није на свом месту, теве појачан до краја, мачја храна свуд по поду. Мачка истраумирана проводи све време откад су дошли под кревет. Јадна није видела Сунце ко зна откад. Као шлаг на торту долази кад улазим у дневни боравак... Она жица за сушење веша за унутра (знаће жене на шта мислим (ваљда)) цела искривљена и поломљена. Забога, било им је досадно (ЕЕЕЕЈ, ДОСАДНО) па су правили тобоган од ње. Наслонили један крај о фотељу, ставили јастук под гузице и клизали се. На ивица сам да скочим у море серијских убица. Избацивао сам ђубре пре неки дан у оним црним кесама и прошло ми је кроз главу да им почупам нокте да не могу да огребу кесу, набијем у исту па заврљачим у контејнер. Па нек' се цигани бакћу са њима. Нек' ми је бог напомоћ.

18. brate,zapreti im da ces ih ubaciti u kantu,znas kako ce da se smire,videces,ozbiljno

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.