Moram nekom da se izjadam :((

1. a u pravu si, realno.

2. Ali to što sam konceptualni umetnik mi daje za pravo da budem šta hoću :)

Hahahaha a jes' majku mu, kad malo bolje razmislim. Budi smećar, imaš pravo na to lolo

3. Nema se para, a ovamo se bubreg nosi..

4. Po prvi put sam zažalio što žensku nisam tresnuo šamarčinu.

Jebo me moj otac što sam ućutio i što sam se izvinio.

Kasnije je prebacivala i jedva su me zadržali da je ne odrobijam, jebem li ti onu majku žensku u usta da ti jebem kurvanjsku nevaspitanu kud te ne odrobijah kurvetinu raspalu narkomansku, žao mi ne bi bilo da ti jebem onu mamu raspalu narkomansku.

5. Skočko, trebao si.

6. pa šta ti je uradila, sisujojsestrinuotrsim

7. Uh, to već nije za javnost, gadi mi se

8. Nije ni bitno, žensko je uvek krivo...:)
    E, ja kada god sam hteo nekoga da prebijem pa se iskuliram posle sam se po 15 dana jeo i nervirao. Jebeš to, bolje prebiti nekoga i biti miran...možda ispadneš stoka ali barem mirna stoka.

9. По ко зна који пут сам неправедно банован овде :((((((

10. 57. sam lvl u skajrimu, odavno više nemam kvestove, osim dva koja su zabagovana, počeo sam ko odabrani spasitelj življa na zemlji i to, a evo već nekoliko meseci sam verovatno najveći odmetnik i ubica koji je ikada kročio na tlo skajrima.
    kako postepeno stizana moć i bogastvo mogu iz korena da promene čoveka, pogotovo što nema pravog POSLA, odnosno kvestova lol. čak i u igrici. pravi sam plejboj koga boli kurac, ima pare, najbolju opremu, ne može mu niko ništa. ako bih zaglavio u tvorza zbog svih zlodela koje sam počinio, garant bi bile 100 smrtne kazne.

11. moglo bi se reći da si uspeo u životu :))))

12. sad nešto gledam, ladno godinu dana čuvam te sejvove, a par puta briso igricu, pa je pre par dana opet instalram, i šta ću, kolji!

13. Nisam igrao to, al volim tu tematiku...

14. e preporučujem, ume da smori vazda, ali ako igraš umereno, odnosno skroz kežual ko ja, može da bude dobra dugoročnija zajebancija

15. Daj na pvt neki linak

16. манијаке, ај шибни у пвт линак одакле си скидао :Д

17. u brate, ja to pre godinu dana skinuo još , odnosno kace pojavio. imaš torrente de oćeš

18. super, saću vidim...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.