Moram nekom da se izjadam :((

1. Pa i dalje je džabe, nije sapun da se potroši.

Al je rč pa se pocepa... (barem pretpostavljam, nisam išao na te besplatne...fala Bogu)

ma maser vise ne pomaze, nego da pokupim klupce i naocare pa polako u banju.... koja sam baba :(

Ja predlažem etno turizam. Nađeš neke što imaju jezero, reku blizu, ne moraju da budu poznati, i sl. ima da te dvore, a uživaćeš više nego u banji...

2. Ne očajavaj, uvek može štogod da se završi. Eto neki deda iz dalje rodbine, inače udovac, otišao u banju tako na rekreaciju. Šta ćeš drugo, sedamdeset i peta, realno nisi nizašta. Bilo sve lepo i rekreativno, kad ti međutim čiča upozna tamo neku babu iz Banatskog Karlovca i zaljubi se čovek jebemtilebac. Vratio se kući, spakovao kofere, napustio sina i snaju s kojima je živeo i otišao u Karlovac da živi kod nje.
    Posle dva meseca vraća ti se čiča, bez ušteđevine i malo omršaveo. Veli baba se pet puta udavala i svakog muža sahranila, čim mu je sve uzela isterala ga na ulicu. Nego jebo ušteđevinu već dobro živu glavu da je izvukao, zadnjih nedelju dana nije ništa hteo ni da okusi jer se bojao da ga ne otruje.

3. Jutros zakasnio na posao 3 sata, malo se uspavao :-D

4. Veli baba se pet puta udavala i svakog muža sahranila, čim mu je sve uzela isterala ga na ulicu

au bokte...

5. Ne očajavaj, uvek može štogod da se završi. Eto neki deda iz dalje rodbine, inače udovac, otišao u banju tako na rekreaciju. Šta ćeš drugo, sedamdeset i peta, realno nisi nizašta. Bilo sve lepo i rekreativno, kad ti međutim čiča upozna tamo neku babu iz Banatskog Karlovca i zaljubi se čovek jebemtilebac. Vratio se kući, spakovao kofere, napustio sina i snaju s kojima je živeo i otišao u Karlovac da živi kod nje.
    Posle dva meseca vraća ti se čiča, bez ušteđevine i malo omršaveo. Veli baba se pet puta udavala i svakog muža sahranila, čim mu je sve uzela isterala ga na ulicu. Nego jebo ušteđevinu već dobro živu glavu da je izvukao, zadnjih nedelju dana nije ništa hteo ni da okusi jer se bojao da ga ne otruje.

HAhahahaha, bem ti trunje! OOoo majko mila... :)))
    I ti se Luks žališ što si zakasnio na posao 3 sata... ti si srećan čovek... :)
    Nego, 'de radiš, jel državna firma, ili nisi smeo da zakasniš?

6. Mi bili par dana u banji Junaković kod Apatina, sednem u termalni bazen, pogledam levo - neka baba iz Romerovih filmova, pogledam desno - neki polucrnac, proćelav i deb'o. Ona baba ćuti k'o zalivena, verovatno krišom piša u bazen, onaj polucrnac se okrene i nešto me merka opasno uz poluosmeh. Ja sedeo par minuta i ustanem šatro da stanem ispod hidromasera, okrenem se, a onaj polucrnac merka onu babu.

Tek onda provalim da taj polucrnac nije uopšte crnac nego Bora Drljača. Peče se tu već nedelju dana, nabio bronzu tri milimetra ispod kože...

7. Aaauuu Brus, slaga i ne trepnu! Baš Bora Drljačaaaa?! POLUCRNAC ŠKK?!
    Nego...jel ovo trebalo tebe da zaiti juče?

8. Da ne poveruješ, sušta istina. Tanke noge, stomačina previsila i po ceo dan bistri politiku sa svojim Apatincima. Čudo od čoveka...

To su najavili kod nas, međutim samo pade neka kišica oko pola dva ujutro...

9. хахахахаха Брус, оплако сам хахахах Бора Дрљачаахахаххаха

10. Jesi pitao za neki solo, u bazenu? Mada, Bora je i dobar koga vodi, za razliku od nekih...
    http://www.youtube.com/watch?v=-aYHTluEbmM
    Odatle je verovatno i kod mene došla kiša, jutros padala...

11. Bruse, jel to bio neki performans sa cika Bokijem lolol s kim ti letujes, boze me sacuvaj. Mars u Arilje!!!11

12. u te banjske bazene ne ulazim vise. c-c
    otkako sam onomad zaradila neku zarazu na ocima, jbt, pola godine nisam mogla da se ocitavim. a babe i dede pisaju li, pisaju, zabole njih...

13. Kako me je merkao mislio sam da će on mene da pita za duet u bazenu, posle mi tast priča da čovek mnogo voli kad ga prepoznaju i sa svima lamoti po bazenima. Kaže lik što je konobar da su ga zvali na neku svečanu večeru, nije mogao ni zalogaj da donese do usta od rukovanja sa ostalim gostima :)

14. Aždajo, ovo je neka lekovita voda, a rokaju u nju toliko asepsola da sve ogrebotine peku kao lude - kontam da su skuvali sve viruse :)

Jebiga Mile, racionalno trošim raspoložive resurse, do PRC banje mi 8 evra dan :)

15. eto ti, kad numem ni banju da izaberem...

16. Hhahaha Bruce, zamalo da naDrljaš :)))

17. Pre dve nedelje sam počela da mrzim onoga ko je smislio internet. Sve me noge bolele od pedalanja. Obišla sam krug oko ade na renta bicikli. Nikada nisam vozila toliko. Strašno koliko internet zna da te ulenji. :)

18. Kome je suđeno... :)

19. Obišla sam krug oko ade na renta bicikli. Nikada nisam vozila toliko.

Ali to je samo 8 kilometara. Jesi li sigurna da si spustila ručnu?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.