Moram nekom da se izjadam :((

1. to je to grujane... Močvara

2. Sinoć sam ostavila otvorene sve prozore po kući, nema daška vetra, ali zato kada je oko jedan počela da radi promaja, vrata su se zalupljivala kao u Poltergejstu.

3. Ево и мог скромног доприноса...

Наиме, знате ону ружну појаву када вам се на форуму накачи геј групица топле браће (да извину хомосексуалци на поређењу) која се узајамно подржава, лиже, трља и `вата, а све у намери да вас упропасте? Са таквима се бакћем, јер одбијам да прихватим њихову појаву као стварност. Интелектуално инфериорнији од саговорника/неистомишљеника, увек се држе у групицама, јер немају осећај за самоважност и мањка им самопоуздања. Није довољно што њихово антилогично (не)размишљање, спојено са дебелим незнањем и хипстерством, представља увреду само по себи, већ се дотична групица служи оркестрираним нападима - сви у једног, један у све - то им је слоган. Нису упознати са фер плејом, али јесу са геј плејом, што је и разумљиво.
    Наравно да такво приземно понашање мора да изнервира сваког нормалног човека. Не вреди да објашњаваш, црташ, пишеш - залуд. Као букви да говориш. Без осећаја за поштен разговор, лишени сваког смисла и пристојности, ови ``форумашки хулигани`` представљају богат извор за психологију и савршен пример какав не треба бити. Недостатак кућног васпитања и елементарне пристојности ове људе ставља на заслужено прво место међу интернет талогом, у тесној конкуренцији са маторим перверзњацима и секташима.

Е, сад, што се јадам овде? Па, зато што ће поменута хорда да се појави и да чита, па нек се упознају са собом и својим неделима. А онда следе увреде, друкања модераторима, банови, претње, пвт-ови... У том случају, молим модераторе да фино ишчитају моја јадања и коментаре, па ће им бити јасно о чему се ради.
    Нажалост, знам да има још жртава ових насилника, те би било лепо да их пријавите :)

4. Полако Лимару, тек сам поставио јадање. ПОЛАКО! Има за све! Јбт, 3 минута ти треба...
    Чек да припалим пљугу, отворим пивце, спустим ноге у воду и уживам у лепом дану. Само полако.

5. Šljakam kod ortakovog starijeg brata, postavljamo krovnu konstrukciju... Usto u pola šes‘, stigo na poso, ali krenula neka kiša i ovaj nas raspusti. Vratio se nazad, bacio na krevet i imo u planu da prospavam ceo dan. Časkom svratio na Vuku da vidim šta ima, kad ono dobio prvu odabranu definiciju.
    Sad ne mogu da spavam....
    Još moram da častim a para sam bez.

6. http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20060407011009/uncyclopedia/images/d/de/Suspicious.gif
    Иначе, толико је вруће да сам устао прије пола сата, легао у пола седам.

7. kad ono dobio prvu odabranu definiciju.

Dobar osećaj ta prva, a? :))

8. Nessu, valdemaru i dzonovanu srecan rodjendan!

9. juce se zajebavala sa sestrom kako mi treba neki mladjani-maser-he-he, jutros se budim ukocena, ne mogu da se maknem iz kreveta. ako mi je kad lajem po mnogo :(

10. juce se zajebavala sa sestrom kako mi treba neki mladjani-maser-he-he

Znam ja jednog, hoces? :D

11. Ima na netu kolko oćeš. I za dž masiraju.

12. Ne znam nijednog masera, hoćeš možda mastera? I njih je pun net :)

13. Ima na netu kolko oćeš. I za dž masiraju.

Ti za dz su najbolji. Kad ti šukne, videćeš što je džabe...

14. videćeš što je džabe

Pa i dalje je džabe, nije sapun da se potroši.

15. ma maser vise ne pomaze, nego da pokupim klupce i naocare pa polako u banju.... koja sam baba :(

16. Ako, možda nađeš nekog naočitog udovca :)

17. a jasta. potkratim brkove, utegnem se u ono jelece iz sesetosme (sto ne moz da stane nek iskipi, ako), dve podsuknje i vunene carape, pa u lov.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.