Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
to je to grujane... Močvara
Sinoć sam ostavila otvorene sve prozore po kući, nema daška vetra, ali zato kada je oko jedan počela da radi promaja, vrata su se zalupljivala kao u Poltergejstu.
Ево и мог скромног доприноса...
Наиме, знате ону ружну појаву када вам се на форуму накачи геј групица топле браће (да извину хомосексуалци на поређењу) која се узајамно подржава, лиже, трља и `вата, а све у намери да вас упропасте? Са таквима се бакћем, јер одбијам да прихватим њихову појаву као стварност. Интелектуално инфериорнији од саговорника/неистомишљеника, увек се држе у групицама, јер немају осећај за самоважност и мањка им самопоуздања. Није довољно што њихово антилогично (не)размишљање, спојено са дебелим незнањем и хипстерством, представља увреду само по себи, већ се дотична групица служи оркестрираним нападима - сви у једног, један у све - то им је слоган. Нису упознати са фер плејом, али јесу са геј плејом, што је и разумљиво.
Наравно да такво приземно понашање мора да изнервира сваког нормалног човека. Не вреди да објашњаваш, црташ, пишеш - залуд. Као букви да говориш. Без осећаја за поштен разговор, лишени сваког смисла и пристојности, ови ``форумашки хулигани`` представљају богат извор за психологију и савршен пример какав не треба бити. Недостатак кућног васпитања и елементарне пристојности ове људе ставља на заслужено прво место међу интернет талогом, у тесној конкуренцији са маторим перверзњацима и секташима.
Е, сад, што се јадам овде? Па, зато што ће поменута хорда да се појави и да чита, па нек се упознају са собом и својим неделима. А онда следе увреде, друкања модераторима, банови, претње, пвт-ови... У том случају, молим модераторе да фино ишчитају моја јадања и коментаре, па ће им бити јасно о чему се ради.
Нажалост, знам да има још жртава ових насилника, те би било лепо да их пријавите :)
Pa-pa paranoja.
Полако Лимару, тек сам поставио јадање. ПОЛАКО! Има за све! Јбт, 3 минута ти треба...
Чек да припалим пљугу, отворим пивце, спустим ноге у воду и уживам у лепом дану. Само полако.
Šljakam kod ortakovog starijeg brata, postavljamo krovnu konstrukciju... Usto u pola šes‘, stigo na poso, ali krenula neka kiša i ovaj nas raspusti. Vratio se nazad, bacio na krevet i imo u planu da prospavam ceo dan. Časkom svratio na Vuku da vidim šta ima, kad ono dobio prvu odabranu definiciju.
Sad ne mogu da spavam....
Još moram da častim a para sam bez.
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20060407011009/uncyclopedia/images/d/de/Suspicious.gif
Иначе, толико је вруће да сам устао прије пола сата, легао у пола седам.
Dobar osećaj ta prva, a? :))
Nessu, valdemaru i dzonovanu srecan rodjendan!
juce se zajebavala sa sestrom kako mi treba neki mladjani-maser-he-he, jutros se budim ukocena, ne mogu da se maknem iz kreveta. ako mi je kad lajem po mnogo :(
Znam ja jednog, hoces? :D
Ima na netu kolko oćeš. I za dž masiraju.
i na četu :)))
Ne znam nijednog masera, hoćeš možda mastera? I njih je pun net :)
Ti za dz su najbolji. Kad ti šukne, videćeš što je džabe...
hahahaha!
Pa i dalje je džabe, nije sapun da se potroši.
ma maser vise ne pomaze, nego da pokupim klupce i naocare pa polako u banju.... koja sam baba :(
Ako, možda nađeš nekog naočitog udovca :)
a jasta. potkratim brkove, utegnem se u ono jelece iz sesetosme (sto ne moz da stane nek iskipi, ako), dve podsuknje i vunene carape, pa u lov.