Moram nekom da se izjadam :((

1. Uzmem jednom u godini da operem sebi šorceve i majice za trening i to bude na današnji svetac.

Bože pomozi.

2. Неки мајмун дугује ћаћи преко милијон и сто тисућа динара и неће да врати. Сад се тужакају јебему ђецу.
    Што је најјаче, окачио лик оглас да продаје неки путнички комби за 9 сома јевреја, не да би имао да врати дуг него да би избегао евентуалну судску наплату, како се то већ зове не знам. Углавном, продаје га да му ови не би запленили, јебем ли га. Сасвим случајно данас бураз и ћале налетели на оглас, сад зове адвоката да виде шта ће и како ће. Биће срања, ја сам за то да батинама утерамо дуг.

3. Nemoj da ga diraš, Samo se pretvori u uvo da budeš obavešten, čim proda kombi idi mu na kuću. Jedini način.

4. Daj mi 2000€ i ja ću ti iskamčiti ostalo. Znaaaaam ja kako.

5. Ma jok, samo raspričaj po selu da ti je nudio ćerku u zamenu za dug...

6. Па не треба Обаму да бијеш :Д

7. A troškovi puta? Znaš li ti koliko moj džip troši jebote? :D

8. Ma jok, samo raspričaj po selu da ti je nudio ćerku u zamenu za dug...

Нема ћерку. :(

9. Ispašće još bolje, znači da laže!

10. Ćerku od one žene iz drugog sela, zar sve moram da ti nacrtam...

11. Hrišćanski je opraštati.

12. Пребаци дуг на неког сивоњу, ако овај може да прода комби и избегне судску наплату ти можеш да за мање паре (рецимо око деветсто иљада динари) увалиш локалном шефу са пуковачком кобром да исплати за се цео дуг...
    Само не знам јел' то још легално...

А у другом случају обавести суд да овај покушава да остане без пара и тако избегне плаћање...

13. А у другом случају обавести суд да овај покушава да остане без пара и тако избегне плаћање...

Ovo je jedini pametan savet do sad :)

14. И ја да се пожалим, уватио неку комбинацију пролива и сунчанице, боли ме гузица колико сам црвен док серем...

15. боли ме гузица колико сам црвен док серем...

Kao jedan poznati političar što se sad ošišao :)

16. Kao jedan poznati političar što se sad ošišao :)

Дошло до промена у власти? Ја сам у Црна Гора и слушам Мила како прича да раскринкава великосрпску обавештајну мрежу, која му подмеће разне афере...

17. ma jok, jedan iz ergele Mire Marković, sad je blizak vlastima :)

18. Како мислиш да пребаци дуг?

19. Пребаци дуг на неког сивоњу, ако овај може да прода комби и избегне судску наплату ти можеш да за мање паре (рецимо око деветсто иљада динари) увалиш локалном шефу са пуковачком кобром да исплати за се цео дуг...
    Само не знам јел' то још легално...

А у другом случају обавести суд да овај покушава да остане без пара и тако избегне плаћање...

I on prebaci sve na rodjaka, prijatelja komsiju, i opet si ga poduvao... Nego daj 500 - 600 jevreja, i idite u plenidbu sto pre (mislim na susku, da ne kazem mito, sudskom izvrsitelju), jedino je problem sto (koliko ja znam), kad sud da nalog za popis, mora da se najavi, da ga obavesti). Jedino da se penjes na drvo i snimas ga kako sakriva stvari, ladnjacu, sta vec...
    A ovo za prenos, znam da je ranije moglo, ne znam jel jos moze. Razumem da narod nema pare, npr calu mom duguju dosta novca (nebitno koliko, nisam ja Vejv, da se hvalim da sam is'o u Australiju lololololo), ali jednostavno nemaju, propalo sve i gotovo...
    Negoo, jel u penziji taj ili? Ako nije, mozes na platu da mu udaris, ako on proglasi "nemastinu", uzima mu se do 30% od plate, znam da treba Boga oca da dobijes pare, al sta ces.

20. Колко сам чуо има добру плату, него се прави луд кад му тражиш паре.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.