U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Bogvasjebo, ne budem 5 dana na Vuki, i odjednom se sve izmjenilo, jedva se snadjo dje se sta nalazi, 3 puta sam kucao vukajlija.com sve kontajuci da sam zajebo link, ili da se nesto zabagovalo,... jos je rano da dajem sud dal mi se dojima ili ne...al ranije turite neko upozorenje bar 15 dana unaprijed da su radovi u toku :)
a jeste sranje, ne možeš u komentare da uđeš odakle hoćeš nego mora se vratiš na definicije...
Gde su moje sise koje sam zaslužio u takmičenju?!
upeca li ti džabnu kartu za Exit?
Pffff, bez 'leba.
bas htedoh malo da istrolujem, i otkucah post, kad ono moderator zakljucao temu.
evo da se baš, baš izjadam:
1. odem na more na par dana, oma me udari sunčanica, pa temperatura me obori. šetala se samo posle 5 sati pa imam tragove od majice ko da sam brala maline ili kopala kukuruz.
2. svečano krenem danas na posao i podignem 12000 na bankomatu, za račune.
izađem iz mrtve četrespetice i nema novčanika ni parica. plakala sam kao da su mi bubreg uzeli a ne pare.
Auklinac! A pored para, beše li šta u buđelaru? Lična, kartice...?
nije, mene džepare jednom godišnje pa sam bar naučila da razdvojim kartice i dokumenta.
čekam još nešto da se desi, mora het trik da me spiči.
kad bi meni racuni bili 12 iljada, gde bi mi bio kraj?
samo je vrtic 10.
Teško mi je, ne mogu da smislim dobar post za Fornikaciju.
ni ja, al jebe mi se
70 eura za ne propuštanje pješaka na zebri. Znam da sam kriv al mi trebaju riječi utjehe trenutno. U fazonu biće sve u redu matori. Šmrc majku im jebem.
Teš, teš, Dilančiću. :*
Moglo je gore, da si ga udario više bi dobio. :)
Lari objasnio...
ćuti, Dilane, nije to ništa... očas ode 70e...
eto vidis,dilane,a vejv je to mogl iskoristiti za kupovinu prvog mesta ovog takmicenja u parodijama
Немојте Рајдера звати Вејв. Вејв је Вејверн.
Čuj nije ništa. To četvrtina moje plate :D
LM, opet je mali čovjek udaren po ušima. Još jedared im jebem majku, i fala svima.
boli te kurac, pala muva na međeda. garantujem da ćeš se za godinu dana smijati ovome, iako se sada osjećaš loše.