Moram nekom da se izjadam :((

1. a evo što jedan istaknuti vukajlijaš misli o tvom problemu.

2. ne verujem bash da ce se smejati xD...osim ako nije burzuj

3. Kurac buržuj. No za smijanja je što su mogli i vozačku da mi otmu, i kolko već ide para posle, 150 e. I šatro mi oprostili. No viđeli seljaka ispljevalja pa daj da ga oblanjamo malo :)

4. eto, vidiš da se sve dobro završilo. sve što para može završiti to se dobro završilo.

5. Ma kul sve, nego moram dopsujem državu pred širim auditorijumom :)

6. obrisa mi ciklon post na onoj temi za prijave za ovo takmičenje što se organizuje

7. Baš je li?
    Eliminišu konkurenciju na kvarno :)

8. zamisli ti to, pozdravio takmičare i htio poslije da editujem i da se prijavim, mislim, svuđe možeš da rezervišeš ali eto, ciklon mi obrisa i tako.

9. kad nisi napiso da neko puši kurac, sam si kriv

10. Strašno. Niko više ne cijeni fer plej. Čovjek samo htio da pozdravi suparnike...

11. tako mi i treba Dilane kada hoću da budem pošten. cijeloga života sam se trudio da budem pošten, da učinim drugima, nikada vrata guzicom nijesam zatvorio, nikada nikome odmogao nijesam, pomagao često, a ako nijesam mogao ništa bar moralnu podršku, da se potapše čeljade po ramenu i tako. i vidi kako prolazim, upamti, dobri ljudi vazda zadnji stignu na cilj.

12. Šta ćeš. Takva ti sudbina. Mi dobra treba da se držimo zajedno. Da nas ne povrjeđuju :(

13. gmdgth?

EDIT: Gmgdt?

14. Otkačeni zakasnio za jednu sekundu iza Stevana.

15. Gmgdt

Klingonski brate...

16. sta je tu za jadanje?
    mislis da stevan bolje pise? xD

17. i ti si se urotio sa njima!

18. Krajsler: gdfgd
    truleks krpa: dasd

19. Ja sam upao tako što sam napisao:

"Zuuuuuuuuuum

Upadam!"

E jesam vragolast. he he he...

20. Treba te diskvalifikovati mali vraže.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.