Moram nekom da se izjadam :((

  1. Lap-top mi je na servisu i moram da se akam po netu preko telefona umesto da brišem šit defke i banujem zlikovce. Kme! :(

  2. Бдио над књигом од 22 до 04. За шест сати можда саставио сат времена ефективног учења. Концентрација нула, мисли лете у пичку материну.

    +635

    Имам сутра пројекат из програмирања, целу ноћ ћу бити у фазону Бил Гејтса. Нек се јебе Марк Цукенберг и како га усрао онај Фејсбук.

  3. U čemu programiraš pobratime?

  4. Ц++, конкурентно програмирање. Мало је зајебано јер до сад нисам радио тај фазон, мора се скроз другачије размишљати.

  5. Извини, нисам те ни питао, и ти програмираш? :)

  6. Ja ga muljam u Javi. Bar bi trebalo, ali mi je računar u apoteci lekova za računare pa vatam zjale. Kad dođe, biće petlja

    while(energy != null){
    Programiranje p = new Glavobolja();
    p.start();
    }

    :))

  7. Радио сам Јаву прошли семестар, слична је као Ц++, само што ти она сама пола посла одради, зато је и лакше сконтати. У сваком случају, само петљај, исплати се. :))

  8. Čekaću zoru i ne bude li Sunca jebala sam nekome majku. Eto, samo sam to morala neđe napisat'.

  9. Moram nekom da se izjadam - žene me sistematski uništavaju... Volim ih i ulazim u razne pizdarije zbog toga.

  10. Prilazim sinoć automobilu i imam šta da vidim: Tj. da su ptice opet "šenlučile". Ajde jedna da se istovari, ali ovo k'o da je bilo celo jato!
    I to im nije prvi put, izgleda da baš imam sreće.

  11. Kada te nešto neće, drugo te hoće :) Gledaj da parkiraš na nekom drugom mestu.

  12. Ja moram da kažem da u zadnje vreme doživljam neprijatnosti zato što se izjašnjavam kao jevrej. Zašto je tako teško biti jevrej u današnjoj Srbiji? Poslednji gnusan čin uperen protiv mene je brisanje definicije o antisemitizmu. Neka vam je na čast dragi Vukajlijaši i Vukajlijašice

  13. Da si Jevrejin, barem bi znao da se kaze Jevrejin, i da se pise velikim slovom.

  14. evo jedan antisemitski vic:

    šta radi jevrejin na vukajliji? visi na temi "moram nekom da se izjadam"

    glup mi je vic, znam, ali meni je smešno kako se jevreji samo žale i kukaju, čak i na vukajliji...

    elem, bolesna sam već nedelju dana, imam posla preko glave, a na gajbi mi je haos jer renoviram kupatilo i kuhinju, nerviram se užasno zbog glupih sanitarija, glupih pločica i glupih glupih gluuuuuupih wc šolja! cimam se neviđeno a nemam gde da se umijem... mrzim sve ovo, hoću da nestanem na dve nedelje i vratim se na gotovo... e u ovakvim situacijama mi je baš potreban muž (jebo me on da me jebo)

  15. Lemajo, rado ću podeliti sa tobom moju toplu vodu, hahahah!

    u ovakvim situacijama mi je baš potreban muž (jebo me on da me jebo)

    Pa gde je, čičište jedno neodgovorno?

  16. Jericho

    Da si Jevrejin, barem bi znao da se kaze Jevrejin, i da se pise velikim slovom.

    Da se nadovežem, i znao bi da se kaže u poslednje vreme, a ne u zadnje vreme.

    Lemajo, ovo

    e u ovakvim situacijama mi je baš potreban muž (jebo me on da me jebo)

    je baš seksistička izjava ;-))))))

  17. Danas dupla smena.

  18. ma čiča uči za ispite. ja i nisam tela ovo da radim dok njemu ne počne raspust, al keva zapela sada da završimo to... dog, ja sam seksistička po celom telu... (ovo je trebalo da zvuči seksi, ali zvuči prilično glupo... nema veze...)

  19. A i on našao ka'će da uči!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.