Moram nekom da se izjadam :((

  1. dođoh u NS posle mjesec i kusur dana kod ekipe s faksa, i trenutno neko treba da se iscima u susjednu ulicu po spravu, a oni opet nagovaraju mene koji sam hiljadu puta bajsom otišo od studenjaka do željezničke stanice za dobrobit preduzeća....pičke!!!!

  2. i kad se mrvilo na čistini, redovno sam pružo ruku ovom preduzeću..

  3. A sta ce vam sprava, mislis da je tvoj otac im'o spravu kad je bio mlad? Ajde omladinci, ne brukajte se!

  4. to je sprava za kvadriceps čika džeri...

  5. iskucam perverzija dobar seminarski, poravnam sve kako treba, napisem i uvod i zakljucak, izvedem fusnote, navedem literaturu a onda procitam opet upustvo za izradu seminarskog i ispadne da je gl. kniha koju sam koristio zabranjena kao literatura. rok za predaju je u nedelju a ja moram o5 da kucam sve.

  6. @Raspućin
    A zašto je knjiga zabranjena?

    Meni ide na kurac program na TV-u, jebeno nema ništa, al baš ništa za gledanje, a potom i uspavljivanje....

  7. Sanjao sam Hitlera.

    Pričao je sa mnom.

    Bilo je jako jezivo.

  8. Hitler veli Stefanu Kosticu: Stefi zbog kulena koji si mi marn'o stradace milioni duznih jevreja.

  9. Tužan sam što sam ružan. Humorom pokušavam da sakrijem svoju bol. Ako ima neka devojka,tamo negde,koja bi da uteši ovog ružnog,ali izuzetno obdarenog mladića,neka se mi se javi.
    Moja tuga je velika,zapamtite.

  10. Gladan sam jebeno a nemam sta da jedem i ne pesaci mi se do pekare kilometar tamo i kilometar vamo... radije cu biti jebeno gladan

  11. проклето морам да се враћам превозом кући у 7 ујутру....................

  12. Procitao sam prvu stranu novih definicija.

  13. ja sledio Ox-a, na prvih pet strana dao dva plusa...

  14. Кренула ми је алергија на цвеће и пролеће. Смрди ми нос.

  15. Tačno sat vremena i pet minuta me budala davi na fiksni. I još priča, ovog momenta.
    Raniću se ko siroče.

  16. Da li ima sta gore od telefonskih smariacha? Ja broj fiksnog ne dajem skoro nikome, bas iz tog razloga.

  17. osim toga,mozda sam i bisex...uh..ne znam. Sve vise mi se svidja jedna devojka. Da li je to strasno? Jesam li luda? Ili su i svo ostali oko mene ludi? Sta je uopste normalno?

  18. osim toga,hronicno mi nedostaje par hiljada,nikako da se sastavim:(((

  19. A u kurac sve vise. Kad ne ide, ne ide.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.