Moram nekom da se izjadam :((

  1. Da, ali to je bilo pre 4 dana, a mene i dalje proganja!

  2. Jesi brate.

    Ih, naš'o se ko će da mu kaže.

  3. Pavle bole te kurci, da ne oseća ništa prema tebi ne bi dozvolila da je maltretiraš tolkim izlaskom. :) Ništa ne možeš da izgubiš, i ja sam pička.

  4. @Ox

    Tvoje reči su me naterale na razmišljanje, i skinuo sam Stelarium, dobar program za gledanje zvezda!

    I nije mi jasno kako neko u onome može da vidi sazvežđa, je l' pali ako samo uprem prstom i kažem random ime nekog sazvežđa?

  5. @Zna Murinjo
    Ma znam ja sve to, skretali su mi pažnju drugovi, ali sam majmun!

    Čak i posle ovoga, imam šanse kod nje! Pa vi vidite koliko sam hoćan i zanimljiv lik! :D

  6. Pavle, kažeš 3x se video sa njom i ni da je poljubiŠ?
    si siguran da si strejt lololo?koliko si mator?

  7. Pavle, kažeš 3x se video sa njom i ni da je poljubiŠ?

    lololo
    Neki jebu, a nijednom se ne vide.

  8. Čak i posle ovoga, imam šanse kod nje! Pa vi vidite koliko sam hoćan i zanimljiv lik! :D

    Brate, nije to ništa strašno, ili joj se sviđaš il si pun para. lolo
    Maniače, mojne zajebavaš lika, nije mu lako. :)

  9. pavle ako će ti biti lakše moj ortak je izašao sa ribom na koncert(ona ga je pozvala) i ništa nije uradio pod izgovorom da su se zapričali. A ja sam smuvao pijanu ribu koja me naterala da se zakunem da je neću ostaviti narednog dana, a onaa mene šutnula 2 dana kasnije. eto šta ti je život. žene su stoka :)

  10. Utepala me graduška....

  11. PavleKZN

    JA SAM PIČKA!

    Priznanje je prvi korak ka ozdravljenju

  12. Priznanje je prvi korak ka ozdravljenju

    Ali najlakši! :D

  13. Uhvatila me neka groznica. Tresem se, bole me mišići, sve mi se čini da ću dobiti temperaturu. :,(((

  14. Смор! ПопиЈ 2 фервекса и у кревет! Сутра исто и к'о нов за 2 дана!

  15. Sada čaj a sutra u apoteku po to. A slaninice ću da batalim, nešto i ne pomaže. :) Al' ću zato belog luka da se najedem, ima da svuda širim lep miris kojim beli luk odiše. :))))

  16. Zapostavio sam vukajliju, poceo sam da zivim punim plucima. Opet.

  17. A jebem mu lebac vise! A da svi gledaju malo svoj zivot za promenu?! Probusila sam obrvu, mo's misliti, moja stvar. A ne, treba sad da padnem godinu zbog pirsinga. Au, strasno, nemam decka, zajeban propust. Hocu da idem da radim preko leta kao konobarica, da zaradim neku kintu - ne, odma' mora da budem droljetina, to samo kurve rade. Tamo cu da se skidam i drogirace me, da.

  18. I šta sad? Ti oćeš od nas da čuješ da nisi neka koja će da se skida pred veselim gostima. Dobro, možda nećeš, nadamo se da nećeš, al verovatno tebe i zanima šta drugi kažu, čim si se potresla. Realno, ne znam gde živiš, ali možeš svuda na našim prostorima da bereš maline leti, nije previše plaćeno, al nije ni premalo, a i realno je poštenije nego da konobarišeš, ne bi postojalo toliko priča o sekretaricama i konobaricama da su to čiste laži. Godinu trebaš da padneš ako ništa ne učiš, znanje je najveće bogatsvo, neki ljudi izgube u ratovima kuće, pare, stan, plac, zemlju, sve, ali nešto znaju da rade i to ih hrani, kolko mi god srali. Pa ni ja ne volim da učim, mnogo bih više voleo da mi neko ceo život daje za lebac i da se krajcujem, al ne može to. :) Verovatno živiš u nekom malom mestu, pa svako svakog zna, realno trebaju da te bole kurci za pirsing, ako ti to voliš, ne treba da te vređa šta tamo neka baba kaže, ona nema druga posla, jebiga. Meni keva nije dala da probušim uvo, ni nisam da mi ne bi srala, jer je poznato da samo narkomani buše uši. Mada, možda trebaš i ti malo da staneš i pretisneš kočnicu, nem pojma. Imam i ja da se izjadam al uveče ću, mrzi me da kucam sad.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.