Moram nekom da se izjadam :((

1. Da džabe ne počinjem.

2. Sisamisa@ Jbt, covece, kako mi te zao.
    Mene nervira sto sam u firmi koja je lopovska, a nemam gde drugo da odem.

3. Usto sam u 8 sati a ni sam ne znam zašto. Da spavam, ne mogu. Da radim, nem' šta. Da jebem, nem' šta. Da drkam, nem' šta.

Haha, ladno imam Bekamov poster u sobi.

Ipak odo da drkam.

4. Meni je super, ništa mi ne fali, popio sam 14 klekovača :)

5. Imam neki jebeni virus i celi dan moram da provedem u kupatilu, otišao kod doktora, ona mi kaže ćuti i trpi, proćiće i ništa mi nije dala.

6. Nju ne zanima kuća.. samo posao i karijera. U kuhinju ne ulazi sem kad je gladna. Ne kuva, ne čisti, ne pere, ne pegla.

meni nije jasno zasto muskarci ne prave razliku izmedju termina "SUPRUGA" i "KUCNA POMOCNICA"? to mi nikada nece biti jasno kako su muskarci neki put tako maloumni....

7. Kućnu pomoćnicu jebeš s apetitom.

8. sta ako je matora debela zuza? :P

9. Pf, pa ko bi angažov'o takvu pomoćnicu? Šta će ti takva? Da pegla? Pa valjda imaš ženu za to, lolololo.

10. Staviš joj kesu na glavu :))

11. Imam neki jebeni virus i celi dan moram da provedem u kupatilu, otišao kod doktora, ona mi kaže ćuti i trpi, proćiće i ništa mi nije dala.

Једном лику тако рекли ''проћи ће'' и он умро. Не зајебавај се, иди код приватног ако ти је много лоше.

12. meni nije jasno zasto muskarci ne prave razliku izmedju termina "SUPRUGA" i "KUCNA POMOCNICA"? to mi nikada nece biti jasno kako su muskarci neki put tako maloumni....

Kakva razlika?

13. Једном лику тако рекли ''проћи ће'' и он умро. Не зајебавај се, иди код приватног ако ти је много лоше.

Čekam ćaleta da se vrati s posla da me odveze, ja još čekam dozvolu a ne mogu busom, napuniću gaće...

14. Džimi, pa na kraju ga je prošlo. :)

Kizo, ja sam već OBJASNIJO razliku na prethodnoj strani.

15. Juce sam na svoju ruku prekinuo bolovanje zbog idiotske politike koju vodi moja firma.Vecina zaposlenih dobija ugovore na metar dana,neki su i dobijali pedale zbog duzih bolovanja.Imam upalu jebene tetive i dalje ne mogu da se oslonim na nogu kako valja, a moram na sljaku, jer mi se u ovom trenutku ne ostaje bez posla.

16. Meni jutros neko reče na poslu: "Jebote, sad baš razmišljam...ti za ovih 5 godina nikada nisi bila na bolovanju, stvarno čudno"!
    E, zašto imam osećaj da ću sad da se razbolim?

17. Pf, jedino mene nema ko da otpusti. Osećam se zapostavljeno. :(

18. Meni je ovo prvi put za 10 godina, a isao sam i polumrtav na sljaku.Kad sam mogao da bolujem, nisa hteo,sad kad moram, ne mogu.Al' tako je to kad si gologuzija :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.