Moram nekom da se izjadam :((

  1. Javio je grobar i to me pogađa xD

  2. hfala :)
    saljem i tebi kartu u jedom pravcu od kusura, ako uplatim :)

  3. LOL, javio je radovac..al prošle godine bila ista priča...i javio digao 470 jevreja kad je zvezda izgubila od bsk-a...

  4. E sad Javio da te pitam: Kako možeš da budeš radovac kad znaš kakva je većina radovih navijača. I ovo ne serem na osnovu Šišanja ili pričica, nego sam proveo par godina u osinjem gnezdu pa znam kakvi su...

  5. merci to je fina al zajebana igra... čak ne moraš ni da dupliraš...podižeš ulog po 100 kinti...

    znači prvo kolo ti treba 300, pa 600, pa 900 ...ima 10 kola do kraja, pa izračunaj..i treba bar jedan da dođe, a ako dođu u istom danu ihajhaj...:))

  6. LOL lokal patriotizam...bole me tuki...

  7. Opet mi se koljeno raspada. I boli me. Dok hodam imam osjećaj da će neki dio da se otkači, kao da mi ništa ne spaja kosti. I smeta mi na treninzima, džaba mi štitnik. Ne vjerujem da je nešto strašno al' gadan je osjećaj, u pičku materinu.

  8. Ја сам имао много чудан осећај у колену понекад до скоро. Као да ми колено није на месту. Нисам могао да седим, да лежим...јебено је.
    Чак сам прошле године помишљао да одем код лекара, али сам сконтао да ће да помисли да сам хипохондар и да ме пошаље психијатру. А никад нисам имао неку повреду, па да је због тога...

  9. Као да ми колено није на месту. Нисам могао да седим, да лежим...јебено је.

    Pa i meni je tako nešto bilo. I često je kao krckalo, to me je izluđivalo. A 'ladno se moglo čuti kako 'škripi' dok se penjem stepenicama lololo Jednom sam kontala da su patike kad ono koljeno. I jedno vrijeme je bilo okej kad opet skoro poče. Al' me danas najviš zeza.

    Чак сам прошле године помишљао да одем код лекара, али сам сконтао да ће да помисли да сам хипохондар и да ме пошаље психијатру.

    Ma i ja kontam da nije ništa strašno pa će ispanut' da umišljam. I onda ni ne pomišljam da idem kod doktora, a i ne volim ih.

  10. Е па, ако ти ''крцка'' то онда није ''нормално''. :Д Можда би требала да се обратиш лекару. Мене ништа није ни болело, ни шкрипало, само тај осећај сам имао... :))

  11. Ma sad i ne krcka kao nekad, sad samo imam osjećaj da će da se otkači :D
    Ma neka ga tako, ko će ići kod ljekara za svaku sitnicu lololo

  12. Ја сам тек сад провалио да је земљотресом у Јапану захваћен и наш најисточнији гранични прелаз :(((

  13. Moji ukucani upravo gledaju VB sranje . Dok sam radio vezbe u dnevnoj uvideo sam koja je ono katastrofa jebote , jebeni zapadnjacki trendovi , bas mi je gadno ono :S .
    Morao sam ...

  14. Ne ide mi sa ribama u poslednje vreme, samo im rovarim po ustima, izvatam je, malo se ispricamo i to je to, kazu da sam ok lik, ali ne idu dalje, ni jedna, jebem ih cedne! Ocu da jebem, nisam nista trsio mesecima... Jest da nekad zaboravim da im uzmem broj i da ih zaboravim kako su izgledale ili im se ne javim u menzi, ali neke sam i drugi put vidjao i opet, vatanje, rovarenje, stipam im guzu drpam sise ali ne jebem! Koji mi je?! SKK?!

  15. popizdeo sam, juce sam se video sa jedno m, sav sam bio fin, ona me spopade... ja odem po pivo i kad sam se vratio kaze da joj ipak smeta sto sam godinu mladji od nje!
    Ode kod lika koji je ruzniji, nizi i tuplji od mene i sa njim se smuva...

  16. Ode kod lika koji je ruzniji, nizi i tuplji od mene i sa njim se smuva...

    To sam bio ja.

  17. Gremline aj reci de izlazis da mi tupavi i ruzni dodjemo da ti skidamo ribe :D

  18. Kst, danguba, menzoteka, karaburma, penezic, vinarija, jazbina, i kucne studentke zurke. Nisam ni ja lepotan, cak sta vise, ali brate, ne razumem!

    sunshine bruderu, sad si ladno priznao da si prespajac. :) sad imamo link, kao da si se ljubio sa mnom covece. latentni gej. :P

  19. @gremline ubi te ta ljubomora :D