Moram nekom da se izjadam :((

  1. Jebi ga Dub, a kome i gde da se izjadam ako ne ovde. Da idem u crkvu???

  2. Cara™
    realno, nikada nisam uspeo da se iskenjam u slovo Š

    Realno, odustao sam od kucanja kad sam procitao ovaj komentar. Imacu vremena ovih dana pa mozda i skupim volje da zavrsim misao, ali za sada me je Cara unistio X)

  3. Čedo je moj drug.

  4. ogadio mi se forum ponovo...

  5. Popio sam pivu i ubio kurvu. Danas sam dobio temperaturu i glavudža me otkidala. Sad sam okej, sutra opet ispočetka.

  6. Marica pred kućom, Džemal se penje uz stepenice. A nije došao po gudru...

  7. Зглоб ме растура као да сам реуматична баба а треба да куцам семинарски за који инспирације имам нула.

  8. U poslednje vreme ne mogu da kontrolišem bes uopšte, što na um to na drum, desilo se da sam ovde popio ban na 10 dana, a juče ukor direktora jer sam opičio lika trideseticom po rebrima, malo je falilo i da me isključe iz škole. Ne znam kad će da se prekine ovo al' ne verujem da će na dobro da izađe...

  9. jedi manje.
    pogotovo manje mesa, jedi malo zdraviju hranu i oladi sa alkoholom.

    ne zajebavam te :)

  10. jebi nesto!

    ni ja te ne zajebavam

  11. Xela, treba nesto da slomis. Cesto ni ja ne mogu kontrolisati bijes i kad bih nekog u tom momentu udarila mislim da bi ostao bez zuba, onda nesto slomim i bude mi bolje. Ali poceli smo da osjecamo posledice jer fali stvari po kuci pa pazi pri odabiru.

    A kad sam vec dosla da se i izjadam. Tinejdjeri Vukajlije su mi omiljena tema. Vrlo malo 'matoraca' nas posjecuje, jebemo, tamo sam se i udala, svi smo nolajferi, bla, bla. I prebacise nam temu u Igre na forumu, vise nas ni nema u javnim temam, potpuno smo zapostavljeni. PRAVDA ZA TINEJDJERE!

  12. Bijem u zid svaki put kad se iznerviram, jes' da se žale komšije ali me boli kurac, a ovo mi se dešava samo u poslednjih mesec dana, inače sam veoma miran. Odoh ovih dana na neku svirku da se sa nekim pošteno izubijam a da on to sve shvati kao zajebanciju. Koja sam kurva jebote...

  13. Ксело , трчи.Ал оно , ко блесав , да једва дишеш кад завршип са тим , препоручујем уз брег , брже ћеш постићи тај ефекат.Е кад дођеш до даха опет док не липшеш.Онда под туш и ко нов си........проверено.

  14. Ja sam jedno vrijeme bio agresivan zbog alkohola, pogotovo kad popijem.... Mani se toga ako piješ :)

  15. jedi bre manje. ili jebi nesto. posto mi se cini da ces teze doci do ovog drugog ako ides negde da se pobijes, onda oladi sa mrsnom hranom.
    besna deca...

  16. gledao sam montevideo

  17. Ghhhhh.... I ja sam. Strašno.

  18. musssashe
    gledao sam montevideo

    Саосећам.

    Valdemar
    Ghhhhh.... I ja sam. Strašno.

    Исто.

  19. kao prvo, hteo sam da prekinem u prvom minutu kada se pojavio forest gamp. onda sam skapirao da se radnja filma desava u beogradu glavnom gradu drzave viskonsin. na kraju filma mi se probudila zelja da dam fudbalskom savezu srbije koji dinar i da me boli kurac sto se vaterpolisti spremaju na palickom jezeru kao i za kosarkase i odbojkase i ostale koji uzimaju kredite da odu na takmicenja

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.