Moram nekom da se izjadam :((

  1. gledao sam montevideo

    А рекао си да никад нећеш :)))) цццц

  2. Ајд пошто је ово студентска тема, пао сам први пут колоквијум. До четвртог семестра издржао. Испите сам падао, али колоквијум ево први пут. Плачите са мном јесење кише.

  3. E, a patetika kad se on, jelte, seća kako su mu rekli da mu otac poginuo u ratu, pa to kao trauma... Imbecilno. Skoro svima su u Srbiji očevi poginuli u Prvom svetskom ratu, u to vreme tako nešto bilo je sasvim uobičajeno.

  4. И ја да се изјадам у студентском духу. Добила сам први пут осам из неког колоквијума.

  5. E, a patetika kad se on, jelte, seća kako su mu rekli da mu otac poginuo u ratu, pa to kao trauma... Imbecilno. Skoro svima su u Srbiji očevi poginuli u Prvom svetskom ratu, u to vreme tako nešto bilo je sasvim uobičajeno.

    DA DA..fles bek momenti....."mali..umro ti tata. sutni loptu!!!"
    jedina svetla tacka mi nekako bio brstina

  6. Боле ме јаја послед сваког АРЧЕЊА јер остану тотално сува јер их испразним максимално!Има ли мени лека?!Шта да радим?Помозите брату напаћеном!!!

  7. dobio taxi voznju u novom sadu od 325 dinara. kada sam mu rekao da je mnogo, on je rekao da su povecali start na 80. zakljucio sam da je start pre bio -70 dinara

  8. Poskupljuje struja od sutra.

  9. Мусаше, одрао те човек! :(

    Зглоб ме боли толико да не могу ноћу да спавам од њега.

  10. Mene su narkomani u Novom Sadu napali noću kad sam presedao s voza na povratku sa koncerta u Bačkoj Topoli, opljačkala me trojica i odrali od batina. I onda mi ostalo pet evra u šteku u malom džepu, i to je trebalo da mi plati kartu basom do Beograda. Ali karta bila malo više od petsto dinara, a nisam mogao da razmenim u jutro rano, ne rade menjačnice. A ne može da se plati evrima u basu. A onda ja dođem kod tih šugavih taksista, onako krvav, zatvoreno oko, razbijena njuška, premlaćen, a oni mi računaju evro ispod sto, neće da otkupe, a u tom slučaju ja nemam dovoljno za kartu do kuće onako sakat. E KAD IH TAD NISAM ZAPALIO, JEBEM TI NOVOSADSKE TAKSISTE, A NI BEOGRADSKI NISU MNOGO BOLJI! UH! E, da, a koncert u Bačkoj Topoli bio otkazan zbog proliva basiste.

  11. Pa kako si stigao kući? Jesi li morao na onu foru: -Brate daj mi sto dinara, nemam za kartu, veruj mi!

  12. Ja sam bio užasan, rekao sam mnogo ružne stvari. Izvinite svi, samo mi vratite moje definicije nazad. Neću više nikad, jooooooooooooooooooj, vratite mi definicije, biću dobar, obećavam. Not.

  13. @Dub
    Шта си спреман да урадиш по питању 2 дефиниције? Колико би се понизио?

  14. @marko78
    Zini da ti kažem.

  15. Зин'о. Сад ти кажи!

  16. Ahahhaha, bila sam neraspoložena, hvala Dube za ovo, hahahahaah!!!!!!

  17. @marko78
    Hahaha, baš si smiješan.

    @natnat
    Greška, marko je u stvari komičan, mene su dvije strane prije proglasili za hejtera.

  18. Pa kako si stigao kući? Jesi li morao na onu foru: -Brate daj mi sto dinara, nemam za kartu, veruj mi!

    Uzeo mi na kraju ridža u basu pet evra i nije mi dao kartu, a pustio me da se vozim do BG. Što je počelo kao bezobrazluk (otkazivanje koncerta), pretvorilo se u nasilje (pljačka na ulici), nezakonite radnje (otkup evra bez licence, po sramotno niskim cenama), i završilo se mitomi i korupcijom (vožnja bez karte, a ridža uzo pare za rakuju). Srbija...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.