Moram nekom da se izjadam :((

1. 1,5 dinar vise...nije 10 dinara vise

2. Džanki, ne idemo svi u kladionicu, znaš? :P

3. Е а озбиљно, мислио сам да се заебаваш

4. Ma, 'de se zajebavam, sad duplo brže potrošim kredit, a moj budžet je skroman... Ništa, smanjiću dopisivanje, šta da radim...

5. Skroman - 500 kinte mesecno?

6. Džanks, nemoj da se ubeđujemo sad od ranog jutra, tebi to nije mnogo, meni trenutno jeste, i nema veze...

7. jije mu mnogo zato što ne jebe, pa ne mora zvati i slati poruke trebi lololololo kod nas je oko 3 dinara

8. danas je 39-ti dan kako ne igram rulet...ušao sam u kladionicu 4 puta za to vreme...dva puta popio kafu, jednom blejao bez veze sa punim džepom para, bila plata i razlika, da vidim dal mogu i jednom sastavio listić za 200 dindži...

ne jadam se, hvalim se...:)

9. Svelol, sada lepo imaš za drogu a ne kao pre... svaka čast!

10. Svaka ti čast,generacijo :))))

11. ja tek pre 2 dana poceo da igram rulet lolo

12. ovaj puta sam ozbiljan u nameri...valjda je prvi put da sam ozbiljan..cenim da je dosta bilo gluposti...

ali sačuvajte to "svaka čast" kad prođe godinu dana...:)

13. kad me nesto oce,nista drugo me nece pa to ti je!a u pizdu materinu!

14. КОЛИКО МИ ЈЕБЕНО ИДЕ НА КУРЧИНУ БЕОГРАДСКИ СИНДИКАТ МРТВИ! Данас док сам се враћао кући, неки џукац у бусу је све време пуштао наглас њихове „песме”, уши ми је пробио! Олупао бих му главу о патос да нисам био са тетком, леба ми. Једино горе од бс-а су наложени индијанци који их слушају.

15. ALAL VERA!

lololololo

16. Ne mogu da prestanem da štucam... Nervira me to sad, joooj...

17. Komsinica pusta cecu od 8 sati. Sta da radim, sta????

18. Remac, pusti i ti neki blek metal, udari kontru ;)

19. moram jos 3 nedelje didem svaki dan na previjanje, ostavili su mi otvorenu ranu, mogu mobilni da sakrijem u stomak...
    i molim vas, bez predloga didem da prenosim koku preko grane, padalo mi je na pamet

20. ispravka, 3 nedelje (kucam lezeci pa ne vidim)

EDIT: EEEEE, vidi ima "edit" XD

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.