Moram nekom da se izjadam :((

  1. @Пеки д џем, полажи поново. :)
    Имао сам и ја пар сличних ситуација са невештим моронима и телефонима. Будале. Срећом, није никада било одузимања поена свима.

  2. Grešiš. Ja bi jebao profanu mamu, otkud mu pravo da pljuje na tvoj rad zato što neko od tvojih kolega nema muda i osećaj za odgovornost. Jebena kolektivna odgovornost nas ubi. Lako je sakriti se u masi, ali je još lakše optužiti masu. Serem se u takvog profesora.

    -413
    Профа човек лепо рек'о. Нема ту ти њему да на испиту радиш шта ти је воља. Он је лагано могао да ишета са испита и да га боли кита за све. То је основно непоштовање факултета, професора и колега. Значи колега дебил је крив.

  3. Ма професор је иначе кул, скроз фин. Не дозвољава да се преписује код њега никако, али је зато увек ту да помогне. Радили смо писмено, и сви имали иста питања, а добијали по два. Друго нам је малтене сам испирачао, а помагао нам је и давао хинтове и на колоквијуму, скроз ок професор.

  4. Профа човек лепо рек'о. Нема ту ти њему да на испиту радиш шта ти је воља. Он је лагано могао да ишета са испита и да га боли кита за све. То је основно непоштовање факултета, професора и колега. Значи колега дебил је крив.

    Nije taj fakultet tu zbog profesora nego zbog studenta. Šta kao ok je da se profesor naduri i da ode sa ispita jer je JEDAN čovek debil od njih 30? Profesor prima debelu lovu da nečemu nauči te studente i da se, ako može, ne posere na njihov trud zato što je njemu, jelte, uvređen ponos. Ako je tako revnosan, što nije pronašao tog bolida. Otkud mu pravo da maltretira druge?

  5. Слажем се са Оксом. Он је ту да вас научи нечему, а то оцењивање знања је пропратна ствар као провера да ли вас је нечему научио. Зато при оцењивању знања очито мора да се усредсреди само на знање и како га ти износиш, ни на какве друге факторе.

  6. Зар су поени битни у животу? Пеки, видим да си млад, вероватно си на почетнм годинама на факултету, дозволи да те посаветујем као искусни факултетџија који је баталио два факултета.

    Да би неко радио на факултету, он мора да буде мало ударен у главу. Што више година ради на факултету, то је ударенији у главу и већи једебил. Као такав, он је апсолутно некомпететнан да некоме ко је здрав у мозак да одговарајућу оцену. А пошто је оцена неодговарајућа, као таквој ти не би требало да јој придајеш никакав значај. Ионако ћеш се после факултета запослити преко везе, тј. оцена неће имати никакав значај, то ти је судбина.

    Јебеш професоре и оцене, почни на време да се бавиш колегиницама, док си још у најбољимгодинама.

  7. Ма није ствар у његовом поносу, није његов посао да проналази коме звони телефон. Опоменуо је уредно и тог лика, и друге пар пута пре тога. Вадио свеске из клупа, и узимао телефоне онима који покушавају да препишу, без да избацује. Ово је ипак било превише...

  8. Nema pravo da skida poene za te stvari. Bilo bi kul da ga prijavite.

  9. Људи, радим у студентској служби приватног факултета. Не знам како је на државном факултету, али професор је изнад свега овде код нас. Ако он испоштује све своје обавезе, ти мораш да га поштујеш, студентска служба мора да га поштује, као и све његове наредбе, иначе мо'ш се јебеш у буљу.

    Френки, не би добили ништа гарант. Посебно у Србији. Јбг, тако је.

  10. ja da sam se uvlačio fesorima u bulju kroz rč, završio bih fax još 2006! a ne 2009!

  11. Šta kao ok je da se profesor naduri i da ode sa ispita jer je JEDAN čovek debil od njih 30?

    Па да. Тако је кад му се може. Не држим ја овде њима страну, ја би готивио да је тако како ви причате, али овде код мене нпр није. Студенти се вечито жале на бахате професоре, али морате исто тако да скапирате да је МНОГО ВИШЕ бахатих студената, него професора.
    И да због једног студента он може да изађе. Он је њега директно реметио у обављању своје службене дужности, тј посла. Ако њему неко не дозвољава да ради свој посао, зашто би он био приморан да га ради?

  12. To je kao da ja kažem: Hoću da me poštujete, ako Buksnetina lupi još nešto što mi se ne sviđa, ima da isprangijam njega, Pekija i Frenkija. Buksnetina lupi, i ja vas sve prebijem. Ajde da prebijem samo ovog što lupa, ali zašto i ova dva moderatora? To je to. A ne kao profa se uvredio.

  13. Приватни факултети су катастрофа. Студенти мисле да мораш да их пустиш да прођу, зато што су платили. Мора курац. Не иде то тако више. Било пре, више не. Сад једино можеш професору да туриш 200-500 евра, у зависности колика је стока (ако је стока), и он ти да седмицу, осмицу и довиђења.

  14. Grešiš. Ja bi jebao profanu mamu, otkud mu pravo da pljuje na tvoj rad zato što neko od tvojih kolega nema muda i osećaj za odgovornost. Jebena kolektivna odgovornost nas ubi. Lako je sakriti se u masi, ali je još lakše optužiti masu. Serem se u takvog profesora.

    profesor je egoisticni kreten i trebali bi da se skupite i da ga prijavite studentskom savezu ili tako nesto. kao neko ko radi na fakultetu, (ne u srbiji, ozbiljnom fakultetu) mogu da ti kazem da bi ga ovde dobrano isprali ako bi uradio tako nesto.
    Kreten je posto se nikad ne kaze strogo ajd ciji je telefon neka izadje i ugasi ga a ja cu da ga oborim, nego se lepo zamoli. Svako ko ima malo mozda u glavi zna da niko nece izaci ako ce ga oboriti zbog toga. A drugo, nikad se jebote ne kaznjava kolektivno... Pogotovo ne za nesto tako gde stvarno niko pojma nema ko je uradio to. Jebala ih komunisticka disciplina!

    Najozbiljnije, pogadja me licno kad cujem da ovakvi kreteni mogu da rade na fakultetu. Prijavite ga.

  15. To je kao da ja kažem: Hoću da me poštujete, ako Buksnetina lupi još nešto što mi se ne sviđa, ima da isprangijam njega, Pekija i Frenkija. Buksnetina lupi, i ja vas sve prebijem. Ajde da prebijem samo ovog što lupa, ali zašto i ova dva moderatora? To je to. A ne kao profa se uvredio.

    Не, то је као што Европа казни целу Србију због 2 хулигана који су балили бакље у Ђенови, ако већ хоћеш да паметујеш. Шта као, нису могли само њих да затворе и то је то, не разумем? Њима се може, шта?

  16. Људи, све је то лепо, али ово је факултет у Косовској Митровици, можеш само водоводу да се жалиш ти овде.

  17. Френки, не би добили ништа гарант. Посебно у Србији. Јбг, тако је.

    Nisam rekao da će nešto dobili. Kul ljudi se razlikuju od onih koji nisu i nikad neće biti kul, pa tome što neke stvari rade jer tako treba. Ne razmišljajući da li će nešto dobiti ili izgubiti.

    Kada ti neko dobacuje devojci ispred kafane kako je droljetina i kara se u rčove za "Dijamantov" preliv sa renom...uvek je bolje otići k'o pička. Ali nije kul. Zna se šta je kul...

    Kada ti profesor uteruje kurčinu jer mu se može, pogotovo na privatnom fakultetu koji ne bi postojao da nije tebe, zna se šta je kul... Doduše, iće malo teže sa par ispita...ali koga bole kurci. Položiće se i to nekako, ali bar nećeš imati osećaj da si jeban od strane matorog degenerika materijaliste koji radi na 16 fakulteta i prima 50 mita umesto da se potrudi nekoga nešto da nauči.

    Klošar na klošaru.

  18. Не, то је као што Европа казни целу Србију због 2 хулигана који су балили бакље у Ђенови, ако већ хоћеш да паметујеш. Шта као, нису могли само њих да затворе и то је то, не разумем? Њима се може, шта?

    Evo znao sam da ćeš da lupiš.

    Људи, све је то лепо, али ово је факултет у Косовској Митровици, можеш само водоводу да се жалиш ти овде.

    Probaj, ipak. Ko ga jebe.

  19. Друго, фазон је и у томе што нам он предаје још један предмет (Климатологија 1, коју сам сад положио, и Климатологија 2 коју имамо у другом семестру и коју полажем у јуну). Чак и да факултет учини нешто поводом тога, овај ће вероватно да нам јебе кеву у јуну на полагању, и то легално.

  20. Evo znao sam da ćeš da lupiš.

    Лупио, ал' не више него ти.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.