Moram nekom da se izjadam :((

  1. Grešiš. Ja bi jebao profanu mamu, otkud mu pravo da pljuje na tvoj rad zato što neko od tvojih kolega nema muda i osećaj za odgovornost. Jebena kolektivna odgovornost nas ubi. Lako je sakriti se u masi, ali je još lakše optužiti masu. Serem se u takvog profesora.

    profesor je egoisticni kreten i trebali bi da se skupite i da ga prijavite studentskom savezu ili tako nesto. kao neko ko radi na fakultetu, (ne u srbiji, ozbiljnom fakultetu) mogu da ti kazem da bi ga ovde dobrano isprali ako bi uradio tako nesto.
    Kreten je posto se nikad ne kaze strogo ajd ciji je telefon neka izadje i ugasi ga a ja cu da ga oborim, nego se lepo zamoli. Svako ko ima malo mozda u glavi zna da niko nece izaci ako ce ga oboriti zbog toga. A drugo, nikad se jebote ne kaznjava kolektivno... Pogotovo ne za nesto tako gde stvarno niko pojma nema ko je uradio to. Jebala ih komunisticka disciplina!

    +1

  2. ali bar nećeš imati osećaj da si jeban od strane matorog degenerika materijaliste koji radi na 16 fakulteta i prima 50 mita umesto da se potrudi nekoga nešto da nauči.

    лололоол прочитај шта је написао Пеки за професора. Да је увек кул, све екстра, помаже, изађе у сусрет, испричао им други задатак. А после га неко јебе. Не иде то тако..

  3. Grešiš. Ja bi jebao profanu mamu, otkud mu pravo da pljuje na tvoj rad zato što neko od tvojih kolega nema muda i osećaj za odgovornost. Jebena kolektivna odgovornost nas ubi. Lako je sakriti se u masi, ali je još lakše optužiti masu. Serem se u takvog profesora.

    СЛАЖЕМ СЕ!!

    Није то средња школа јебена па да се солидаришеш са колегама... Ма ни у средњој се не бих солирдарисао са тако малоумном пичкетином, а овом професору би се начеститао миле нове године! Замисли идиота који казни све СТУДЕНТЕ зато што ЈЕДАН малоумник то ради! А и не разумем Пеки како нико није сконто коме је звонијо моб, јебем му матер! ЗВУК човече! Е да сам провалио ко је олупао бих му столицу о главуџу глупаву и поцепо би му пичку! Е сад, да се вратим на профана, њега треба пријавити ко што каже Келт јер је мајмун глупи и треба му узети диплому и натерати говно да врати паре држави од које је добијао плату! И лепо га бацити у јаму са говнима да се угуши! МАТЕР МУ ЈЕБЕМ ОНУ РЕТАРДИРАНУ!

  4. Није то средња школа јебена

    Ово сам и ја хтео да кажем. Баш зато. Па ваљда су људи на том факултету, а не деца и балавци који не знају да искључе мобилни телефон?! Балавци који немају муда да признају кад нешто сјебу.

    Али ви сви људи упорно одбијате да сагледате ствари из другог угла. Нико овде не гледа објективно, него би сви јебали кеву професору зато што је то урадио. Јеби га, следећи пут тог колегу откинути мало од батина пре испита и крај приче.

  5. Lupate, profesor je krivlji nego taj nekulturni retard. Po tom principu mozda je i ovaj terao djake da iskljuce telefone, a kad nisu hteli, odabrao jednog za primer ostalima.

    Moze on inace da bude fer i tolerantan koliko hoces, ovo je cist, nefiltriran bezobrazluk.

  6. лололоол прочитај шта је написао Пеки за професора. Да је увек кул, све екстра, помаже, изађе у сусрет, испричао им други задатак. А после га неко јебе. Не иде то тако..

    Ne ide, ali treba da ide tako.
    Posao mu je da se ponaša kako se očekuje od fakultetskog profesora da se ponaša. Nikako da on pičkom svojim izmišlja načine za sankcionisanje studenata. Načini postoje i koncizno su definisani.

    Dobro, mislim boli me kurac za svu tu polemiku, ali kao...raspravljam na forumu. :)

    Ne znam koji mi je kurac u poslednja dva dana kao ulazim u neke kao ozbiljne rasprave na forumu. PMS. :)
    Nema me više, dosta je bilo. :p

  7. Јеби га, следећи пут тог колегу откинути мало од батина пре испита и крај приче.

    To pozdravljam. Ali ne može institucija (profesor koji predstavlja predmet i fakultet) da rešava tako stvari. Dakle, ja odem na ispit i molim Boga da nikome ne zvoni telefon. Znam sve, ali ako nekome zazvoni telefon - ja najebah. Glupo.

    Pekija skroz razumem. Najviše mrzim kad znam za 10, objašnjavam bukvalno, a on mi da 9 kao kurva. Tada se pušim kao lokomotiva. Ali ovako ponižen nisam bio nikad.

  8. Dobro, mislim boli me kurac za svu tu polemiku, ali kao...raspravljam na forumu. :) Ne znam koji mi je kurac u poslednja dva dana kao ulazim u neke kao ozbiljne rasprave na forumu

    +772

    Нећу због професора да ме мрзи ОКС И ФРЕНКИ И ПЕКИ И ФЕЈЗ И ЛЕМАЈА И КЕЛТ И СВИ КОЈИ СУ БИЛИ ПРОТИВ МЕНЕ. Воли вас Буксна лолололо :)

  9. U prvoj godini doktorskih sam slusao bio par predmeta ovde koji mi bili interesantni i polagao sam ispite. Na koledzu gde sam ja, vecina ispita se polaze u maju, u kratko vreme, a studenata ima puno, pa se koriste sve moguce hale za polaganje ispita (amfiteatri, ucionice, restorani, tri sportske hale itd) pre ispita to izgleda ovako (ovo je samo pola terena):
    http://img862.imageshack.us/img862/4905/cimg0049l.jpg

    Pre ispita postoji procedura kojom te podsete da ako imas neki telefon u jakni (koju si ostavio na tribinama), se popnes i iskljucis ga. Takodje te podsete i telefon koji je kod tebe isljucis i stavis na pod pored sebe.
    E, kad se prodje kroz ovo, onda mozes da kaznis kretena kome zvoni tel, ali ja bar nisam cuo nijednom to (polagao sam 6 ispita).
    A i jebote, nikom nece da otpadne uvo ako neko govno zvoni par minuta.
    Drugim recima, da ponovim, prof je dzubil.

  10. Битно је да је Мек горе у причи. Маму им агресорску, дебелу. :)

  11. ma ovo nije ni fakultetska dvorana nego nekog lokalnog kosarkaskog kluba. koriste je za ispite.
    univerzitetska dosta veca od ovoga... gomila studentata odjednom polaze ispit.

  12. Evo, kad smo već kod profesora, da se izjadam i ja.

    Moj brat polaže neki proizvodni menadžment na Višoj politehničkoj, profesor im je podelio neku skriptu, a burazer, pošto mu ništa nije jasno, dao to meni da probam da dešifrujem.

    U pitanju je najretardiraniji tekst koji sam ja pročitao u životu, pun besmislenih "zvučnih" reči i konstrukcija ubačenih u tekst samo da bi sve izgledalo pametnije. Gramatika i pravopis ne postoje, smisao je skriven ispod ogromnog sloja govana.

    Paz ovo:

    "Redosled pokreta i radnji koji se zahtevaju od čoveka moraju biti najbolji u datim uslovima sa ciljem da se spreči KONTUZIJA i pojava smetnji."
    "Hipoteza je gomilanje alternativnih rešenja povećanjem mogućih ideja."
    "Predmet istraživanja tržišta je proučavanje svih elementarnih determinanti proizvodnog programa." ajde ovo još i nekako
    "Treba razumeti da rešenje nekog problema može biti trenutna inspiracija koja osvetli put rešenju nekog problema."

    Kad dođe do formula, e tu tek nastaje belaj. Data je formula za eksploatacioni kapacitet mašine, kao godišni broj časova u kojima mašina radi:

    Cme=Cmi-24(N+P)+(0.5/1.5)R

    Cmi je ukupan broj časova u toku godine, N i P su neradni i praznični dani (kao da praznični dani nisu neradni), R je broj radnih dana a 24 je broj smena (tako stoji u tekstu).

    E sad, odma se vidi da je broj smena u stvari jedna do tri, i da zato stoji ovaj faktor 1/3 koji u stvari treba pomnožiti sa brojem smena (samo što je on stavio 0.5/1.5 da bi ispo šmeker), ali lik je ladno dao formulu u kojoj se od ukupnog broja časova prvo oduzmu časovi kada se ne radi, a se zatim na sve to OPET DODAJU radni časovi, znači DEBIL!

    Onda kasnije daje neku statističku formulu, koja je sudeći po procentima vezana za Gausovu raspodelu, ali ne da nije tačna nego uopšte nema veze sa mozgom. Kontam da ni njemu samom nije jasno kako to funkcioniše.

    Prvo sam ga psovao, onda kako sam čitao tekst počelo je da biva sve više i više smešno koliko je retardirano. I tako...

  13. Па то. А да видиш код мене овамо. Куку. Кад дође више од 100 студената (што је једном у 2 месеца), нема где да их потрпаш све. Била додела диплома скоро, дошла родбина од дипломираних, ПРЦ, нема места. Брука и срамота. Ја делио дипломе, али ме је био такав блам да сам изашао из просторије.

  14. tetka, kazi bratu da proba da nauci to napamet (da ga stavi u kratkorocnu memoriju, pa se resetuje rakijom posle ispita). nema vajde od toga.
    taj profil profesora mi je poznat, ako bi napisao npr tu jednacinu jednostavnije ili pravilno nacrtao tu gausovu raspodelu, moze samo da padne ispit, i da ako pokaze profesoru posle da nije u pravu padne jos vise.

  15. Jeste, to rešenje je uvek u opticaju, ali je i dalje kretenski. Najgore od svega je što je to sporedan predmet na višoj školi, znači ispit koji bi se mogao spremiti bukvalno za jedan dan da postoji neko ko će to ispredavati na iole normalan i razumljiv način. Umesto toga, položi se ili na bubanje besmislenih stvari ili na prepisivanje.

  16. Ja poslao profesoru domaći na mail i evo prepiske.

    KOlega,

    Kasnite vise od 15 akademskih minuta te Vam domaci nece biti prihvacen.

    Poz,

    Bozo
    __________________
    Ko je ustvari izmislio te 15 akademskih minuta...

    An academic quarter (German: Akademisches Viertel, Swedish: akademisk kvart (ak) or aq) is the quarter-hour (15 minute) period of time discrepancy between the defined start time for a lecture or lesson ("per schema") and the actual starting time, at some universities in Austria, Switzerland, Estonia, Finland, Romania, Belgium, Slovenia, Germany, The Netherlands, Denmark, Norway, Sweden and the UK.

    Mi se ne pominjemo, dakle i da sam predao sa 14 minuta zakašnjenja i dalje ne bi bilo legalno.

    Pozdrav.
    ______________
    Postovani kolega,

    Hvala na informacijama koje sam dijelom znao.

    Sve ste u pravu osim zakljucka da ste poslali 14-tog minuta isto bi bilo. No razlog tome je nepoznavanje mog rada i pravila, a to je zato sto se ne dolazite na predavanja i vjezbe.

    No imacete prilike sledece godine.

    Pozdrav,

    Bozo
    ________________________
    Napravili ste grešku, tačnije ''da ste poslali 14-tog minuta isto bi bilo'' nisu bile moje riječi. Možda neko jednostavno ne prati sitnice vezane za domaći jer mu nisu toliko bitne za prolaz, što implicira da se pozabavio kolokvijumima i ispitima, dakle, imaću priliku i ove godine, u krajnjem slučaju i narednIH godina.

    Pozdrav.
    _________________________

    Mislim da sam ugasio ovaj predmet :D

  17. au. gotovo je. moraš menjati faks...

  18. Sanjam ja kao neka reklama na TV-u. Čini mi se da je za loto, jer onaj je font na ekranu koji se koristi za Loto Narodne lutrije Srbije. Kao neki ogromni brojevi se mantaju i onda, umesto da se ispiše "loto", samo izlazi "Lo", pa opet "Lo", "Lo", "LOLOLOLOLO". Kad sam se probudio, pomislio sam: "Bemti Vukajliju, Caru, Fejzbukmanijaka i mene koji tamo visim non-stop."

  19. lololololololo Okse, sabiJo si realno. :)

  20. Otišo sam u kurac. Ali kada dam ovaj ispit u ponedeljak, napucam se kevine štrudle od maka i napijem se kao kurva na vašaru - biće bolje.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.