Moram nekom da se izjadam :((

  1. Danas ja sjedim u bifeu sa drugarima, i neko nešto reče i ja ono gledam i oću da se nasmijem, a okreće mi se drug i đevojka i vele mi LOLOLOLO JE LI i ja prsnem u smijeh

  2. http://www.speedtest.net/result/1252517315.png
    a Vuka (mi) i dalje radi katastrofa sporo. nznm dal je do mene ili do sajta

  3. ладно ми на ногама а мрзи ме да обујем чарапе. авај.

  4. ладно ми на ногама а мрзи ме да обујем чарапе. авај.

    Operi ih.

  5. Operi ih.

    генерално добра идеја али у овом случају не решава проблем

  6. Operi ih.

    генерално добра идеја али у овом случају не решава проблем

    Pr'ni pa prinosi smrad k njima, to će popraviti situaciju, ili jednostavno sjedi na njih i pr'ni

  7. Imam 3 ispita kod dekana koji je neviđeni debil, jebem li mu ono sjeme Hercegovačko.

    Imam par rješenja - ili da sjednem i naučim nekih iljadu i po strana (prošao sam 600, nemam više snage, majke mi), ili da podmitim skota sa 500 evra po predmetu (iako debelo kasnim i sa kreditima i sa školarinom i sa sto kuraca krasnih, marke nemam) pa da gledam u gra dal' će pustit' (bilo je slučajeva da nije puštao iako je bilo mito; ko Ciga u onom vicu - Može, kume, za 300 evri, al' da te malo propitam) il' da ispunim želju kosmičkoj sili pa da udarim skota autom neđe na pješačkom (što je želja još cirka 200 ljudi kojima ovaj ispušta džigericu kroz cjediljku) i da se kurtališem bijede.

    A i da naučim, ne mili mi se da izlazim na ispite zato što me je prošli put izvrijeđao ka psa zadnjeg (Kolega, vi ste okrnjena ličnost, bolje da vozite kamione, lakše biste se snašli). Kontam da ako išta kaže ovaj put - biće bjen da je bog otac a ne dekan, slab sam sa živcima zadnjih dana.

    Ili da se naroljam ko stiko Stevo pa da izađem i da me boli kurac (jedini kolokvijum kod njega sam položio mrtav pijan, donijeli su me u amfiteatar i nulirao sam).

    Ili da kažem - aupičkumater'nu i stvarno udarim skota na pješačkom. Jebo ga Ešdaun što ga ne posla u Gvantanamo kad je im'o priliku, da ga jebo.

  8. shogun i meni baguje. Mislim da je do sajta

  9. Pun mi je dži nesrba po fejsu koji se redovno slikaju što s puškama što u nekim uniformama iz rata mamu li im jebem da im jebem.
    Nikad nisam Srbina videla da je stavio tako nešto, šta kontaju oni jebote da su nekakve savezničke sile, pobednice u drugom svetskom pa hajd malo u ofiranje.
    PU!

  10. Kupila sam naočare za sunce koje sam duuuugo želela, i sad sedim u sobi s upaljenim svetlom i naočarima na glevi i nabadam tastaturu i neću da ih skinem, baš mi se svidžaju :))) I nisam normalna, i eto tako...

  11. Pa to bi trebalo na temu "moram nekom da se pohvalim" :)

  12. aurora072
    Malo mi je nejasan tvoj post. Moze pojasnjenje?

  13. Mjah...po FB situacije. I inače, a večeras eksplodiralo kako vidim... Nebitno.

  14. Kažu da će povećati penzije za jebenih 5%. Nabijem im tih 5%.

  15. Пуко ми ваздушни ђон на ермакс....

  16. Znači, jutros mi je skočio pritisak da mi je momentalno puk'o kapilar u oku i krenula mi je krv na nos. Jebem ti fakultet i sunce, koj' će mi to u životu? Pametan onaj Šobić, jeb'o ga ja, zar ne bi bilo ljepše sad misliti na vinograd?

  17. Imao si blagi moždani udar, samo polako sinko, sve će to jednom prekriti ruzmarin, snjegovi i CT :)

  18. skocimis kol'ki ti bio? u principu bolje je da pukne kapilar u nosu, da deluje k'o ventil! eliministi nervozu i slano!

  19. 190/120

    Inače je između 120 i 125 a ovaj drugi se inače ne penje preko 50....

  20. Im'o si sreću skočimišu, samo mlad si ti za te stvari druže moj...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.