Moram nekom da se izjadam :((

  1. energija

    Ne mogu više da čekam!
    Jebe me proleće, poludeli mi hormoni!

    Pa daj što ne kažeš.

    Alo KIKA, ajde vamo imam posao za tebe lololo

  2. lolololololo, obećala sam se drugome ololololo

  3. aahhahaha, NE ODBIJAJ KIKU :))

  4. Ja APSTINIRAM! Obećana sam!

  5. Usirio sam se. ETO USIRIO SAM SE. Celi dan sedim ispred računara i jedem i jedem. Čačkam kitu onda diram lice, onda opet čačkam kitu pa cedim čabulje. POsle ručam i večeram a ne perem ruke ceo dan. I spavao sam poslepodne i izvukao mi se jorgan iz prekrivača ii neću ga namsteti večeras.

    Jedino što nisam prdeo danas, mada pojeo sam dve banane i sada sam se natrpao neksvika i kornfleksa. Ko zna, možda i ispadne nešto od svega...

  6. Изгубила сам прстен. Претурила сам све, нема га. А то ми је успомена на саму себе. Купила сам га сама себи и јако сам била везана за њега.

  7. Usirio sam se. ETO USIRIO SAM SE. Celi dan sedim ispred računara i jedem i jedem. Čačkam kitu onda diram lice, onda opet čačkam kitu pa cedim čabulje. POsle ručam i večeram a ne perem ruke ceo dan. I spavao sam poslepodne i izvukao mi se jorgan iz prekrivača ii neću ga namsteti večeras.

    Jedino što nisam prdeo danas, mada pojeo sam dve banane i sada sam se natrpao neksvika i kornfleksa. Ko zna, možda i ispadne nešto od svega...

    Fala, Care, sad mogu na miru da apstiniram!

  8. energijo,apstinencija vodi u psihozu,poslušaj sestru...ribica će da ti zadeblja i zaraste,rupica se zatvori ko da je nisi imala...sve od nekorištenja.
    a posle poludiš...

  9. Fala, Care, sad mogu na miru da apstiniram!

    hahhahhaha,zaboravio sam da ti kažem da imam bele sportske čarape is vilenu trendžu. Čarape su naravno uveliko prljave :))

  10. Јелица

    Изгубила сам прстен. Претурила сам све, нема га. А то ми је успомена на саму себе. Купила сам га сама себи и јако сам била везана за њега.

    Mislim da se sada zl pufnica potresla lololo

  11. Ja sam se razočarao u svetosavlje .org jer nisu odgovorili na pismo autoseksualnog lolo

  12. energijo,apstinencija vodi u psihozu,poslušaj sestru...ribica će da ti zadeblja i zaraste,rupica se zatvori ko da je nisi imala...sve od nekorištenja.
    a posle poludiš...

    Jebote, nisam znala, nikad nisam probala.

  13. gde si Minže, šta ima?

  14. Niš' evo me, tu viks lejter... Uželeo sam vas se...

  15. i ne pokušavaj,šta ćeš posle kad ostaneš bez nje?

  16. Mindže cavuljo stara, pa gde si ti?

    Ja sam danas ribao tablice, majku im jebem da im jebem lopovsku. Još mi se kurva smejala iza šaltera kad sam zaboravio da uzmem nove. A šta ima da ih perem kad će ionako da ih bace u staro gvožđe?!

  17. Mindže cavuljo stara, pa gde si ti?

    Evo, bio na godišnjem... :)

  18. A boli te kurac u dupe hahahaha!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.