Moram nekom da se izjadam :((

  1. o jbt scooby, misliti i srati nije isto. Ako u kriznium situacijama ne pokazuješ valjani karkter onda ispada da si samo umišljena kozica.

    Preseci to i uradi šta god želiš. Pomisli šta je najgore šta može da ti se desi i videćeš da nije strašno u odnosu na ono šta eventualno možeš dobiti, Ne budi pička!

  2. Sto? Meni je baš to bilo najkulše saznanje u životu. Baš to da nisam ladna kučka, nego mogu i da budem tužna i da kukam i da patetišem i da radim sve te ženske, sulude stvari!
    Živela neuračinljivost!
    Bila sam baš najtužnija dok sam mislila da sam supegirl.

  3. ma caro nisam umišljena, to je odbranbeni mehanizam valjda... jbg izgleda da ću se najesti kante govana, da bih stigla do kašike sa medom, tj pojela sam makar 2/3.... lolo

  4. lolo

    Ajd nek si loloknula odma je sve bolje. Nema veze ko ga jebe. Nek živi čovek svoj život mi ćemo da pišemo defke i loločemo i svima dobro! :)

    IRONIJOM PROTIV SUDBINE lololololoollo

  5. e mogu ti reći da si me sada nasmejao, onako fino i sočno, opet postajem nolajfer, ali makar sam počela da vozim rolere, i nisam pala ni jednom za sada.... lolololol

  6. Ma koja kurac supergirl

    http://www.youtube.com/watch?v=PuP8VBroyyg

    Ovako i nikako drugačije!

  7. meni je ova onako pičkasta, makar priznaje.... http://www.youtube.com/watch?v=ojdbDYahiCQ

  8. gadna mi je ova emi, dakle one prve dve pesme su daleko bolje!

  9. Scooby, idi zovi čoveka! Mrtva trezna, u dva ujutro, da sizviniš i da mu kažeš -jebi ga, zasrala sam-.
    Pa šta bude.

  10. amy ima najjače tekstove, tako da mi kul.... ali i ove pesme su isto dobre, ali najpatetičnija pesma koju ja znam http://www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8 ja je vOlem

  11. Et, ojutra imam 2 ispita, pa još 2 popodne.
    Odustao sam još prekjuče, idem čisto da ispunim fomulare da sam bio... Odlučio sam da se zatvorim u manastir i da dođem toj ojebini i kažem - ZNAM ZA 10, PITAJ ME ZA 10, JEBEM LI TI SVE KRVAVO OD KOSOVA PA NAOVAMO (jesam smislio psovku, svaka mi dala). Pa da vidimo čija majka crnu vunu prede.

  12. e moj skočimiš i mene će lenjost da pojebe..

  13. Moja je prela zelenu jedno vrijeme, sad ti ne bih znao reć', ali ti se mogu raspitat'

  14. Ubiće me prejaka riječ i masna 'rana.

  15. popio sam par piva, ispusio par pljuga izasao na rutniski izlazak, i upravo sam dobio korpu, ali problem je sto me to ne doticce, jer sam poceo da se da se tako duhovito izrazim, poceo da zabavljam sa jednom ribom, mislim da mi se dopada vise od drugih. necu da letim, necu da gajim delikatna osecana, otupecu.

  16. Ja počeo da se zaljubljujem valjda

  17. Jebotebog, nisam se istinski zaljubio od drugog osnovne.

    Aj' sad ozbiljno.

    Imam li ja problem?
    Sviđaju mi se cure, simpatisanje, ovo-ono, al nikad nisam bio ono pravo zaljubljen u neku. Kontam da to nije za prave muškarčine i da je to dokaz da sam ja prava mukarčina. Vuhu, odoh pojesti kantu sladoleda i slušati Enrikea Iglezijasa....

  18. skočimiš ako imaš 40 godina onda jeste lololololo
    šalim se, samo polako svako jednom oseti med

  19. Nije da se nešto žalim, ne fali mi ništa ni ovako, čak naprotiv, al' zanimljiva mi je ta pojava...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.