Moram nekom da se izjadam :((

  1. ЈА САМ КТИТОР! Имам за буксну гајби, једва чекам.

    А сад да се изјадам, хм..
    Заљубио сам се! :Ѕ

  2. produženo mi još 15 dana da nosim gips, pao sam ispit, ne mogu na žurku večeras, a i imam sutra neki jebeni kolokvijum

  3. Sjutra mi je poslednja sansa da odgovaram istoriju kako ne bih ostala na polaganje. Ali ja sam previse glupa da bih to naucila. Prosli put kad sam pokusala da ucim osjecala sam se k'o da sebi saucesce izjavljujem i pocela plakat' iz cista mira. Davno je to bilo i sad moram opet. Ali ja toliko mrzim istoriju. Meni je to najveci problem u zivotu, 'leba mi. Mrzjela sam ja nju i dosad ali je udzbenik za ovu godinu tako katastrofalno napisan da je to tuzno. Toliko nebitnih, suvisnih podataka i recenica da mi dodje d'umrem. A ako ne popravim ocjenu nista od ljetovanja, a to bi me ubilo. Bolje da mi zabrane disanje.

  4. Милице, пробај са подвлачењем само звучних и битних ставки. Мени је то увек помагало а цео живот сам вуко кеца из историје, биологије, географије, хемије, физике, математике и још пар стручних предмета. После сам све научио, методом подвлачења. :)

    Ем што имаш обележено само најбитније, ем што пола запамтиш док подвлачиш. :)

  5. milice, uzmi i nauci neki deo koji je tebi najzanimljiviji, ali uci iz nekih drugih izvora. pricaj svojim recima, i daj neko svoje vidjenje zadate teme. ako ti profan ili profanka prisere sto nisi ucila iz knjige, ti lepo reci "knjiga nije koherentno napisana, ucila sam iz drugih izvora. bitno je znanje, zar ne?"

    edit> i ovo sto kaze kolega iznad.

  6. Probala sam to sa podvlacenjem, upali kod ostalih predmeta, tako skoro sve i ucim (lazem svega mi, ne sjecam se kad sam poslednji put ucila), ali istorija je posebna prica. A da ucim iz druge knjige tek to ne bi pomoglo jer inace trazi od tacke do tacke, ali za dvojku se izvucim pa ne moram bas sve pricati. Al' meni ne izlazi iz glave cinjenica da ja prezirem istoriju i samo to mi je u glavi i nikako da se koncentrisem. Mislim da mi je to i najveci problem. I sto moram sve od pocetka da ucim za jebenu prelaznu -.- A da su mi i ostale ocjene toliko katastrofalne pa ajde nego istorija raspala. Cijela knjiga je mogla biti napisana u 20 strana nego nas muce.

    Hvala u svakom slucaju, valjda ce mi nesto pomoci.

  7. Аааааааааа јурим муву већ пола сата у НИКАД МАЊОЈ соби. Има да јој ишчупам крила кад је доватим, па да је бацим са прозора!

  8. I'am gnojnu anginu, a da zlo bude veće ispalo je da sam alergična na penicilin!

  9. 'Ladno pročitao "vaginu".

  10. Ne zajebavaj se Edi, to je ono na srcu, zajebana stvar...a to za penicilin, pa i ja sam alergičan jebiga, ali uvek postoji zamena :)

  11. Pa da al' prvo sam morala da dobijem dobar osip da bi doktor to ustanovio.

  12. Ja sam, kada sam bio mali, stalno imao alergijske reakcije na penicilin tako da su ustanovili da sam alergičan, ali nisam bio na onim testovima za to, tako da uvek kada bude neki pregled ili vakcinacija, ja moram da kažem da sam alergičan :/

  13. Nisam alergičan ni na šta! :)

  14. Angina pektoris je ono na srcu, gnojna angina je upalna bolest ždrijela, grla, krajnika i te regije.
    Ja sam jednom fasovao gnojnu anginu, i to taman na ljeto, raja se kupa na bazenima a ja primam injekcije 2 puta dnevno i tako 7 dana....

  15. A, dobro je onda, tj. nije dobro, ali je svakako bolje nego da je angina pektoris :D

  16. Ubiću kurvu... ma zadaviću je onim njenim šugavim hipi šalom od kamilje dlake, pizda joj materina! Već dva meseca se vucaram po bircuzima i kafanama. Nosim špil karata i sliku jebene kurve...odrobijaću je svega mi!

  17. Ja sam takođe alergičan na penicilin, zato nikad nisam primao velike boce.

    Da se vratim na jadanje.

    Ja ću da kukam zato što mi je dosadno, a i zato što sam izuzetno nezadovoljan svojim životom i rado bih ga prekinuo, samo da iskusim još par vrednih stvari. Tada ću verovatno promeniti mišljenje tako da iskreno se nadam da će sve to tako biti (prevlačim rukom preko heklanog) i evo tak oja se nadam, pa videćemo sad, božemoj...

  18. Debeli mogu ja da ti prekinem muke ako oćeš. Idi na onu Dželat temu i upiši se, odradiću te kad stignem.

  19. СЕРЕ МИ СЕ ОД ОВИХ ДЕБИЛА ШТО НАПРАВЕ ПРОФИЛ И НАПРАВЕ ЈЕДАН ПОСТЕР О МРТВОМ ТОМИ И МИСЛЕ ДА ЈЕ ТО ДО ЈАЈА И ДА СУ ДО ЈАЈА ДУХОВИТИ.

    Ето. Штавише, КЕЊА МИ СЕ од њих. Треба им забранити приступ интернету.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.