Polne bolesti
  • p

Tema je otvorena zarad poboljsanja edukacije clanova foruma mozete pisati i sopstvena iskustva.

• Jericho

Prelezao sam sidu, ko zeli vise informacija neka mi se obrati na pvt.

• Earthworm Jim

Ko želi sidu mogu da mu nabavim za male pare.

• p

jeri saljem ti pvt nego bojim se da mi ne preneses klice)

• p

Stidne Vaši

Stidne vaši su pronađene u stidnim dlačicama ljudi, odakle i potiče njihovo ime. To su maleni insekti čija je veličina reda milimetra, hrane se ljudskom krvlju i veoma brzo se razmnožavaju. Iako stidne vaši uglavnom žive u genitalnoj regiji organizma, u okolini penisa ili vagine, ponekad mogu biti pronađeni i u ostalim regijama, kao što su brada ili dlake ispod pazuha, pa čak i na obrvama i trepavicama, kosmatom delu grudi ili na delu glave obraslom kosom.

• Jericho

Pa rekoh da sam prelez'o, mogu da ti posaljem antitela na pvt ako 'oces.

• p

Ako si voljan molio bih da svoju terapiju podelish sa ostakom foruma

• Jericho

Ja sam gledao dokumentarac, dobrovoljcima su stavljali na stomak stidne vasi, vaske i ne znam koje jos vasi...stidne su krenule nanize, vaske su krenule navise. Instikti kod insekata, cudna neka stvar.
    Tako da su stidne vasi uglavnom perverzne, nemoj da siris dezinformacije sa vikipedije.

• Jericho

Ne mogu sa svima da delim terapiju, moram prvo da zastitim patentna prava.

• p

Zanimljivo da ako ukucate u google images pedicolus pubis pojavice vam se brdo slika bjelog dugmeta

Ovo je stoput gore, stoput crnje nego u Nisu
    kada sam u vojsci fasov'o trisu
    veseli Bosanac zagriz'o, zagriz'o na mamac

Pediculis pubis
    pediculis, pediculis pubis

• V

Pranje 70% alkoholom posle seksa. Jes da malo pece ali je efikasno. Al' za vaske pretpostavljam da nije efikasno, tu treba nesto jace. A ovo sa alkoholom je dobro za sve bakterijske i gljivicne bolesti, pa hlamidije i mikoplazme. Za visrusna oboljenja kao sto je herpes i kondilomi isto nisam siguran.

• Џими

Pranje 70% alkoholom posle seksa.

ХАахахаххаха!
    Улепша ми дан! :))

• prvi srpski vampir

Dezinfekcija devojke brenerom pre koitusa :)

• messalina

Devojku ne možeš dezinfikovati ni absintom. Ima tu mnogo rupica i zavijutaka :)

• V

Dzimi samo pazi da se ne opeces alkoholom, bolje smanji na 50%.

• Џими

ЈА иначе користим онај индустријски од 96%. :))

• Mr. Moon

Benzin, ljudi, benzin... Prvo ga dobro istrljate, a onda kresnete. Mislim, upaljač :)))

• V

I Jan Palah koristio Munov recept, pa je sada legenda. Drzacu se ja alkohola (70%) i bez sibica. Pece dovoljno i ovako.

• Burzum

ЈА ЈЕБЕМ!

А у курац, истекло ми време за јебање одо дучим.

• Skočimiš

Ja jednom dobio hlamidiju. Nafato neku dobru pičoku na nekoj svadbi, nije nosila gaćice al' je očigledno nosila hlamidiju. A ja nisam nosio zaštitu.
    Ne prođe mjesec dana kad ja tamo a ono međutim: probudio me neugodan bol u desnom mudu. Nisam pridavao značaja - rekoh malo sam ga dokačio pri spavanju. Bol nije prestajao čitav dan. Odem u vc - peče k'o munje da pišam. Skontam ja tada da nešto ne valja jer sam već preležao triper pa sam mislio da je opet on u pitanju.
    Sutradan se pojavim kod doktora, odradim testove, neke brisove, tjelesne tečnosti, kurce-palce. Pozitivan na hlamidiju.
    Dobijem terapiju, nekih 20 dana kljuk'o te antibiotike...
    Zasad sam negativan. Redovno idem na kontrole jer kaže doktor da je to vrlo zajebana i teško iskorjenjiva boles'. Lako se vraća i mora se držati pod kontrolom. Nisam još radio testove sperme koji su obavezni poslije hlamidije jer postoji rizik da se ostane afertilan.

I od tada obavezno mećem prezervativ.

Skoro mi je doktor rekao da sumnja da sam pozitivan na hepatitis B, htio sam da se ubijem dok nisam dobio nalaze krvi: negativan! URAAAA!

Izbjegavajte rizična seksualna ponašanja. Mogu vam se obiti o glavu kada budete planirali porodicu.