Prijava

У, јбт. Далеко било.

Ја сам пре неколико година био истриповао да имам кондиломе. Прво отишао код лекара опште праксе, он рече можда јесте, можда није, бла бла и упути ме на одељење за кожне и венеричне болести, како се већ зове.

Тамо ми прво рекоше како функционише а болест, да је то вирусно, да много велики број људи носи вирус (нарочито жене) и да се опасно лако шири, јер кондом није заштита од ХПВ вируса, а може и асексуалним путем да се пренесе, те ми дадоше савет да пазим с ким ступам у односе и да је најбоља превентива хигијена и апстиненција од секса или односи са само једном партнерком. И да, рекоше ми да се вирус после неколико месеци сам ишчисти из организма ако је довољно јак имунитет и ако не дође до избијања кондилома.

У сваком случају, да би проверили да ли то имам, морао сам да одем у ординацију где ти прво ставе облогу натопљену неком киселином на пимпек и онда ти с тим на пимпеку чекаш 10 минута (а оно пече као муња, што би рекао Скочимиш), па ти онда то скину и загледају пимпек неким лупама. На крају, установише да немам то.

А да сам имао којим случајем, тачно бих се рокн'о. Морали би да ми спаљују пимпек некаквим ласерима или да га замрзавају.

Ako ovaj matori nije najjaca faca svih vremena, veca faca i od faceface!

Имао сам ја једном нешто, па сам морао мазати нечим, па је нестало.

Jericho, zbog njegove face poster i jeste legendaran :)

Славко, ја сам чуо да су теби секли паламар.

Славко, ја сам чуо да су теби секли паламар.

И то Џими, и то. Боље да га немам, кад ми само проблеме ствара.

Мене мало боли десно јаје... Озбиљан сам! Малко онако као да је неки туп бол ал само када се пробудим.... мора да га нагњечим док спавам или нешто тако....

Опет само мушкарци на теми, јбт. А опште је познато да жене много више оболевају од полних болести. Можда зато што не воде рачуна и незаинтересоване су за ову тематику?

Чекам кад ће да се појави нека жена, да каже како се растуала од сифе и тако то.

То ме подсети. Одох се обријати.

Slavk0

То ме подсети. Одох се обријати.

Обављено пре сат времена!

Обављено пре сат времена!

То у сусрет ревији :)

Ма, јок. То радим и иначе. Али сам турпијао нокте, у сусрет ревији :)

@Vokasi

To se leci samo amputacijom, odnosno jednostranim strojenjem. Bole te muda, ostace ti bar levo.

Evo Dz, iz zenskog ugla-
ja imam jedino iskustva sa nekim blazim vaginalnim infekcijama zato sto mi je imunitet jako slab, pa bukvalno cim se prehladim, sekret mi je pojacan. Skontala sam da ne vredi da se lecim vaginaletama, nego radim na tome da ojacam imunitet. Kad je rec o posetama ginekologu, vrti mi se u glavi, jer kao student, lecim se u studentskom domu zdravlja u NS, gde su ginekolozi poznati po svojoj nezainteresovanosti za pacijente. Ne postoji nivo na kom je njihova higjena. Uzas. Desilo mi se da sedam na stolicu na kojoj je postavljen papir,u cijem uglu je kap necije krvi. I tako... Doktorica redom svima daje vaginalete, bez uradjenog papa testa ili vaginalnog brisa. Zato od sada praktikujem posete ginekolozima koji rade privatno.
Skoro sam radila lekarski za dom, koji nazalost, mora u tom domu zdravlja, i doktorica mi je rekla da imam blazu infekciju gljivicom Candida. To je cest uzrocnih infekcija kod zena, a muskarci je mogu imati bez da osecaju neke tegobe. Rec je o kvasnici koja normalno zivi u nasem stomaku, ali kad opadne imunitet, ili usled konzumacije antibiotika, ili oralne kontracepcije, ona moze da "nabuja". Osim u vagini, stvara probleme u crevima, ustima, analnom otvoru. Leci se vaginaletama, lekovima koji unistavaju gljivice i strogom dijetom. Simptomi vaginalne infekjcije su peckanje i beli sekret, bez mirisa. Mene je brzo proslo, ali sam nastavila sa dijetom koja podrazumeva ishranu bez secera. Bukvalno ne sme ni slatko voce. Bez belog brasna, kvasca i tako u sustini svega lepog :)
Kazu da svaka druga zena ima neku vaginalnu infekciju. Ja imam samo jednog partnera, vodim racuna o higjeni i hranim se pravilno, ali stres kao jedan od najbitnijih faktora, ne mogu da iskljucim. Verovatno i vecina drugih devojaka. Mislim da ne vrdi konstantno koristiti lekove, nego nekim prirodnim putem ojacati imunitet. Sad jedem beli luk i vagina me vise ne pecka :)

Како волим кад је жена отоврена да прича о овим проблемима.

Џими

Опет само мушкарци на теми, јбт. А опште је познато да жене много више оболевају од полних болести. Можда зато што не воде рачуна и незаинтересоване су за ову тематику?

Зато што су мушкарци фрајери кад имају сношај, а жене су курве. Како да очекујеш од жена да овде пишу када сајтом влада балкански менталитет... ццц...

Каћо... јеби се... зајебала си ме сад баш!

Doteru stidim se :)
Mislim da nije to razlog zasto zene ne pisu ovde. Verovatno nisu imale nekih ozbiljnih problema.