Prijava

То што каже Тулум. Курац скупо, кога бре ложите. Мање излазите, више мрљајте!

Hrišćanska vrlost štiti od zla! Čudim se kako niko nije spomenuo Bibliju na ovoj temi. Ne pratiš Hrista, gljivica trista! Narodna izreka...

Ja sam jednom vozio bicikl, al ono stojeći, da brže okrećem, i omakne mi noga sa pedale i ja se odvalim na ramu (šipku što spaja sic i guvernal) i to je bilo mnogo bolno iskustvo. Testisi su mi svaki dan mijenjali boju, dok se ne izredaše sve dugine boje i podboje, al preživio sam. I nisam smio da vozim bicikl jedno vrijeme. Nije baš da je bolest, al je bilo bolno.

Hoću reći, smatram da ljudi koji su zaista prošli kroz turturu lekarskih pregleda, intervencija, lečenja tih sranja koja se kače, zaista nemaju potrebu da otvaraju dušu i polemišu o tome...

Ja sam prošao torture i sranja, i prolazim ih i dalje, i baš zbog toga hoću da skrenem pažnju na upotrebu zaštite iznoseći moj slučaj. Naravno da se sve okrene na zajebanciju al' niko ovdje nije degen niti klinac od 12 godina da je sve isključivo šega, šala, komika. Nešto se i nesvjesno skladišti u mozak.

Neću da budem hejter, ali ne treba mi niko da mi skače po nervima i sprda se sa stvarima zbog kojih bi mu, da mi je bliže, oči iskopala kašikom i tačka. Opet kažem - moj stav.

a sad ozbiljno, fala Bogu nisam ništa zakačio do sada. A vidim da su neki odavde dobro najebali....

zato pamet u glavu dupe uz zid:)