Prijava

а шта фали зајебанцији то је лек за душу

Мени уопште не смета што се Вукајлија ''прелива од комплекса''. Људи се и у реалном животу преливају од комплекса и то се примећује.

Ти, Јовичићу, кажеш да људи неће да се изразе по важним питањима, па окрећу на зајебанцију. У реалном животу људи то много више раде. Реално, људи су много искренији на интернету.

Мени је речено да се понашам исто у РЛ и овде, тако да сам ја чис' што се тих комплекса тиче и тих зајебанција, ал има пар њих који јасно показују да имају неку врсту комплекса, не бих сад да их именТујем...

Е Јовичићу, докторе, и мене рецимо нервира то што се свака али свака тема претвори у спрдачину, а неретко то ураде сами модератори... нарафски пре тога банују пер људи који се спрдају на теми... Ал што ћеш...

И тако..

Реално, људи су много искренији на интернету.

Грешиш Џимбо, грешиш... Пођи од себе!

Грешиш Џимбо, грешиш... Пођи од себе!

Ја сам подједнако искрен и на интернету и уживо.
Али то ипак не важи за већину људи које знам.

Грешиш Џимбо, грешиш... Пођи од себе!

не греши, ево да пођем ја од себе, ја сам мало искренија можда не нету јер ме ту нико не зна.

Ја јок, ја сам брате овде исти ко стварно... јеби га немам нет дуго па да научим како треба да се понашам на нету... Јебено удри и ћао, коме се не свиђа јеби га коме се свиђа јеби га...

И каже се Тај рад! Џими :)

Ја заиста не схватам сврху ове теме. Ни најмање. Да ли то Јовичић има комплекс да му тема не оде у зајебанцију или шта? КРИВИ СУ МОДЕРАТОРИ ШТО ДОПУШТАЈУ ДА ТР СЕ СПРДАЈУ СА ТЕМАМА!!!

Али волим теме које ти поставиш. :Д

Gde ima da se kupe ti kompleksi, oću i ja da nabavim neki?

Знао сам да ће да дође Дотер и да се искења нешто. :))

Нисам се искењо јебем му миша. Само сам искерно реко да ми ништа није јасно! :Д

kompleksno je bre pitanje da li su, u kojoj meri i na koji način ljudi iskreniji na netu. činjenica je da internet daje neku sigurnost i širinu koja ne postoji u stvarnom životu, ali je individualno kako će ko reagovati na to. nekome to ne predstavlja neki faktor, pa su isti kao u RL, nekome to omogućava da budu iskreniji nego u RL, dok neki doživljavaju internet kao mesto gde mogu bez bojazni dopustiti svom alter egu da se igra i trči. bilo kako bilo, malo oštroumniji čovek može čitati između redova i videti ko je kakva osoba....

тако је.
мислим да је јовичић само попиздео јер му се повремено зезамо на темама као и на свим другим, па је ово начин да нам то каже јер је много фин да би нас директно напушио :)

Svi ste vi VIRTUELNI, ali ipak pravi Srbi.

КРИВИ СУ МОДЕРАТОРИ ШТО ДОПУШТАЈУ ДА ТР СЕ СПРДАЈУ СА ТЕМАМА!!!

E to, baš to.

Није тачно да допуштамо. Што би рек'о Јовичић, е'о:

http://vukajlija.com/forum/teme/16003?strana=2#post_744125

Ови су покушали да се спрдају са читавим ПОДФОРУМИМА, не са темема!

Iskrenost na netu..moze da evoluira u vecu iskrenost i u pravom zivotu..
gledam to po sebi...al ne iskren prema sebi..(nikada nisam imao problem sa tim), nego prema drugima...brutalno iskren i vecito sa posledicama...ne kapiraju.

ух, слична ствар. али некад се треба исконтрилисати зарад мањих последица; што на Вукајлији не мораш.

Mislim da je glavni problem što se na vukajliji prostota brka sa iskrenošću (i ne daj bože, humorom), a to je nesumnjivo usvojeno kao vukajlijaški kodeks:

Egzemplar br. 1: http://vukajlija.com/iskreni-imbecili/25328

Ako čovek pristojno i nenameljivo, čak iako poseduje vrlo ograničenu, ili pogrešnu količinu informacija o bilo čemu, poput gospodina Jovičića to prezentuje i nikoga ne dira, on je napadan.
Ako neko vrlo vulgarno, prosto i "iskreno" krene da kvalifikuje druge ljude, taj ne samo da nije sankcionisan, već postaje društveni vođa, usamljeni kauboj, neshvaćeni (iako ga većina podržava, glasno, ili prećutno).

I dokle će biti "određeni vukajlijaši", tj. kada će ti biti konačno, posle godina i godina imenovani (kako bi mogli da se sankcionišu, je l'?)
Sve dok budu određeni vukajlijaši i dok se na okolinu bide napadalo iz senke (zamaskirane direktnošću), neće biti bolje i svako ko je iole samovoljan i tvrdoglav će praviti probleme - čitaj, svako.

Egzemplar Br. 2:
http://vukajlija.com/recnik/autori/15248
http://vukajlija.com/recnik/autori/15250
http://vukajlija.com/recnik/autori/15249

брате, у чему је фора са та три профила!? :)
а то друго за имбециле, па јесте, шта знам, немам одговор, можда и не капирам јер се не проналазим ту..