Izvinjenje članovima sajta

1. E Lullabi fala ti sto nam rece da smo ljudi i clanovi zajednice. TO NISAM ZNAO.

Ne mozete se oprati.

2. Lulabi je izašla prva, vadite te školjke sa jajima, juriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiš :D

Meni samo smeta što je tulum banovan, nije nikako to ok, ali nikako, za zajebanciju je ok, nebitno

3. ALO, aj malo da i ja budem ozbiljan. Na trenutak sam pomislio da smo izgubili jednog lika koji je bio čest gost na sportskom kvizu, i bilo mi je krivo, a sad mi drago što je lik živ. A ovi ljudi što se loše šale, ja bih to kod seljaka na prevaspitavanje poslao.

4. Ne radi se o "pranju", to sam i naglasila u svom postu. Ja sam samo htjela da se uključim, da ne ispadne da svi pričaju uprazno i da to niko ne registruje. Izvinjenje je u prvom postu, i na tome ostaje.

5. Lylu, aj molim te obriši svoj post.
    Blam me je u tvoje ime, da ti ne linkujem sad "transfer blama"

6. Aha, to je to? Izvini al primi?

7. prvo ne izvinjavas se u celog mod tima vec u ime tri moderatora
    dzimija
    mrmuna
    urosa

Ја мислим да Урош ништа није крив. Мало пре него што је направио (сад обрисану) тему IN MEMORIAM, наишла сам на овај његов пост:
    http://vukajlija.com/forum/teme/15755?strana=50#post_748080

Не личи ми на њега да прави овакве глупости, што за осталу двојицу које је Јана поменула не могу рећи.

8. Jano, molim te, prosvetli me, ko je to banovan?

evo ja cu da ti objasnim, ja sam banovana, trajno.
    ne znam zbog kog vredjanja tacno, ja nigde nisam uvredila.
    i kako necija osecanja razumes pa ne banujes, a necija, ko nije ni opsovao, ne razumes?
    Evo da vidi narod

Мрмунова мама нас је напустила на неко време. Као и маме осталих модератора. А Џимију је отпала мочуга; то је страшније од напуштања чељади од стране њихових мама.
    Молимо за тишину и указивање поштовања.

Ja ne znam zasto ovo nije bilo smesno. Meni je bilo smesno. Jel sam psovala nekog? Ne. Jel negde pise u kom smislu nas je ko napustio? Ne. Mislila sam na nesto sasvim deseto. Zene otisle da gledaju tv na primer. A mislila sam na mocugu od kisobrana onu drsku da je dzimiju otpala i mora novi da kupi.

Zasto se primas pa si pomislio na najgore?!

9. Лули, попићеш паљбу ни крива ни дужна.

Обзиром колико су се неки људи потресли, можда на неком скупу буде и штангли :)

10. Iz ovoga se može izvući samo jedna pozitivna stvar: pokazalo se da su članovi na ovom sajtu ljudi, sa svim emocijama kao i u stvarnom životu, i ne boje se da ih pokažu – sad više nije u pitanju „prijemništvo“, nego, kao što neko pametno reče – empatija. Dobro je to znati.

lilabaj kad mora ovako da ti kazem a ne volim to. Ne seri. Nije ti ovo www.meracemocija.com i da ste zeleli kao mod tim da proverite da li clanovi imaju osecanja (a nemoj da prodajes ljudima budalastine) smislili bi nesto pametnije.
    Ako niko drugi ti bi smislila nesto originalnije.
    Nemam nista protiv tebe samo je moj nacin obracanja ponekad prostacki.
    Sram ih bilo picke. Nekako ne mogu da progutam to da bi neki lik poput marep napravio ovakvu salu. tako da je izvinjenje u ime mod tima totalno sramotno.

11. Ja sam za to da se biraju novi moderatori i da ovoga puta izaberu clanovi.
    Ja da mogu da biram izabrala bih clana koji ne deluje fino, ugladjeno i koji je bio banovan jer vidite kakvi su sve kreteni na kraju ispali od ovih dobrih i finih. Izabrala bih upravo suprotno! Kontroverznu licnost koja je bila banovana vise od 10 puta, koja je dugo na vukajliji i prema kojoj i dalje ljudi gaje neko postovanje. Izabrala bih osobu koja se nikome nije uvlacila u bulju.
    Smatram da upravo takva osoba moze savesno da obavlja posao moderatora jer je kroz sve bezobrazluke i nestasluke vec prosla i imala bi zreliju procenu situacije i bila bi pravednija!
    Ko je citao Prokletu avliju, zna da je upravnik zatvora Karadjoz pre nego sto je postao policajac bio u drustvu kriminalaca i secikesa i da je vise nego dobro vodio zatvor pun svakavih profila licnosti!

12. "ubio sam ti pola familije, silovao psa, odneo tv iz kuce, i kresnuo ti zenu....izvini brate".
    "ma nista..nema frke"

13. A da li je ta prazna tikva od moderatora pomislila ovo: Cekaj malo, desice se da neko stvarno odapne, pa da li cemo i kako cemo to saopstiti, ako uopste mislite da saopstite vest o necijoj STVARNOJ smrti, ili ono ko ga jebe. Ko ce vam sada verovati?

14. rockangel dobra analogija!

15. Šala je bila, takva kakva je bila, i sad je završena. Svi imaju pravo da se zbog nje naljute, koliko god da su inače upoznati sa principima trolovanja.

AMAN!

ŠALA?
    simapticno.

16. O da.
    I leksi je nepravedno popila trajni ban.
    Pa motka ima dva kraja. Zašto vam smeta tema koju je otvorila?
    Nikog nije vredjala, a kao obrazloženje, baš to stoji.
    Frka, a? :))
    ODBANUJTE LEKSI. KAD ZASLUŽI STVARNO KAO I BILO KO DRUGI, IZVOLTE BAN, A NE KAD VAM POŠALJE POVRATNU.

17. A sta je ostatak moderatorskog tima ucinio da spreci podvalu?

18. Elem. Sad je dosla mod bajka da nam kaze da mod tim cita ove nase zvrljotine
    vidi kurca u slamnatom sesiru pa mu se sve cudim.
    Nemojte da se primate na ove visoko inteligentne budalastine. Da je ovo sranje napravio neki autor koji nije clan mod tima bio bi debelo banovan.
    Sad nam se oglasava mod tim kao aristokratija ovog sajta.
    Kurac.
    Surovi je (nadam se) u pravu kad kaze da su svi clanovi jednaki samo modovi rade djubretarski posao u tome je razlika.
    Ali dzimi i ostali su resili da to vise ne moze tako. Oni su elita jebote (jebeni elitizam opet) pa im se moze. A mi sad seremo ali nas elita obavestava da mod tim cita.
    Kurac

19. A da li je ta prazna tikva od moderatora pomislila ovo: Cekaj malo, desice se da neko stvarno odapne, pa da li cemo i kako cemo to saopstiti, ako uopste mislite da saopstite vest o necijoj STVARNOJ smrti, ili ono ko ga jebe. Ko ce vam sada verovati?

Svaka čast
    I nemoj Luli bez veze da sad ljudi tebe pljuju ni lučno najedeno ni lučno mirisnu.
    Šala mala, šala mala rođeno je mrtvo, a?

20. Ko je elita, otpadne mu...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.