Izvinjenje članovima sajta

1. Ne samo da prethodnim postom ukazujem na sebe kao kandidata za mod ulogu nego ukazujem i na ostale kontroverzne licnosti. Smatram da bi seljak veseljak, jana, JTU (kad bi ga odbanovali), cara (kad bi je odbanovali), patofnjar niga i ostali bili dobro moderatori!

2. Vratite nam malog prsta i neobaveštenog!!!!

3. da se skinu sa funkcija odgovorni ili da se bar propisno kazne i da se odbanuje nalog http://vukajlija.com/recnik/autori/22027

usput da dodam, ako svi citate,

pickopacenici ste.

mada imalo je i pozitivnih stvari ovo sranje, zamislio sam se. i doneo zakljucak, ali to je vise za filozofski fakultet nego za ovu internet prezentaciju, za to vam zahvaljujem, za ostalo, mozete samo da mi pupusite(iako nisam gej, zelim da izuzmem zenski deo mod tima iz pusackog voda).

4. Pa pozitivno bi bilo naša jalova borba tj.da su različiti ljudi digli glas protiv gluposti.
    Ali pošto tu slede banovi to je dojajno tajradno u pičku materinu.

5. A glupe igre....

6. cara (kad bi je odbanovali)

Cara ima kurac, a ne to što ti misliš

7. shano ne ja...ja bi bila los mod.

8. "Izvinjaji se materi svojoj"

9. Ja bih i Bušida metnuo među modove. Koja bi to zabava bila. :)

10. E ljudi da vam kazem nesto sto ocigledn niste znali.

Umoran je bre ovaj narod od lazi i prevara, posto ovo nije bila zajebancija. Svaka laz i prevara rusi ono malo dostojanstva u svakom coveku. Niste trebali ovo da radite.

Ali u svakom zlu ima zrno dobrog a to je cinjenica da je Black Hole ziv i da ce opet pisati definicije, osim toga svi oni koji su pokazali LJUDSKA osecanja bice lajkovani sa moje strane neselktivno, a oni drugi hejtovani takodje random.

Da se stroje odgovorni.

11. JANO, DA LI SAM JA TEBI REKLA KOLIKO TE VOLIM?
    :ŠIRI RUKE I POKAZUJE:
    ONOLIKOOOOOOOOOOOOOOO TEEEEE VOOOOOOOLLLLLIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMM

12. >------**------<

babahahahahhahahahahahah :D

13. :DDD
    MARO I JA TEBE
    KO KONJAAAAAAAAAA BREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

14. mislim da ste skrenuli sa teme. zeljni ste vlasti. nista bolji necete biti. ovde je rec o necemu drugom. idite svi u kurac.
    odoh da pijem i jebem.

15. Тресла се Гор(ц)а, родио се Миш(а).

Дебилан фазон то са Блеком.

Јел има нека добра дефка данас?

16. Ja nikada ne bih bio moderator, onda ne bih mogao da vozim bicikl po trotoaru.

17. Vi stvarno kapirate da neko od navedenih moderatora ovo čita?

Međutim, čita možda Stiven koji je šalu nastavio, i svi koji su se na temi R.I.P. BH uhvatili u kolo (sad se samo Stivena sećam). Zašto nije smešno? Zato što, da je neko rekao "ej, BH nije došao dva dana na sajt, ae se zajebavamo da je dumro", bilo bi smešno. A sa svešću o tome da si isprva i sam nasamaren, i da to sada želiš nekome drugom da bi udaljio možda potresni trenutak...

A ovako, meni sinoć dolazi devojka sa kojom, i kad sam je video u protekla 4 meseca, nisam bio nasamo, i pita šta ti je, da bih ja odgovorio "izgleda da mi je umro prijatelj". Vi ćete to naći smešnim, ali meni nije bilo svejedno ni kada sam saznao da je Šuman umro sa nepunih 40, jer poznajem njegov rad, i smatram ga bliskim čovekom, i ne smatram preduslovom za poznavanje da sam nekoga pipao, pio sa njim pivo, njuškao ga ili video.

Da li je fegetski potresati se oko smrti, kad je ionako neminovna? Jeste
    Da li je još fegetskije podsećati na nju zarad niskih pobuda? Jawohl

I nemoj da mi se priča kako smo svakodnevno okruženi smrću, broj pomrlih u Umri Muški se ne računa, zajebi me CNN-a i kolektivne političke svesti. Da li mislim da je neko izrazito kriv? Ne, i stoga i ne treba niko da se "kazni" (video sam par inicijalnih kapisli na temi). Ali ostaje pitanje - zašto bi iko nekome drugom poželeo trenutak patnje, bez obzira koliko ona malena ili tiha bila?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.