Ko posljednji pobjednik 76

1. Eto šta su ti te emancipovane devojke, kad im ukažeš pažnju i naklonost one su ironične... znao sam da je trebalo da budem fudbaler, život bi bio toliko jednostavniji! :D

2. Pa, vidiš sad i sam o čemu ti pričam :))

3. a tek da si bokser...:)

4. odo ja da spavam, laku noc dame i gospodo :)

5. Ma, nisam ironična :) Nego ljudi više ne veruju kad im neko da iskren kompliment, pa odmah misle ironija, eee... :)

6. Pozdrav, Ledeni, laku noć! :)

7. Laku noć, Icy :))

A ko ostaje, m? :)

8. :)) Konačno si shvatio :))

9. Znaš kako kažu... ko uvek poslednji sazna :))

10. :)) Bolje ikad nego nikad :)

11. Nikad ne reci nikad!
    A, ne, ovo nije ta igra :D

Šta studirate Vi mlada gospo? :)

12. :) Do you speak English? ;)

13. Mi not andrstend :P :)

Pa ti si onda u neku ruku koleginica sa ovom našom Pufnom :)

14. Pa niste baš sa istog smera ali kontam da je isti fucks :)

15. A koji je ona smer? Ako je u Bgd-u, jesmo :)

16. Ona je sehi bibliotekarka, samo još kad diplomira da nabaci mačkaste cvidže i biće oličenje stereotipa :D A kontam da će da joj čuče k'o mače kad kaki! :)) Šalim se, baš je dobar lik, šteta što ne svraća već neko vreme...

17. :) Da, vidim da je nema već neko vreme, šteta... Što odlaze ovi ljudi u poslednje vreme? Kako tumačiš taj fenomen?

18. 'aj da kažem tempi pasati, da ne citiram sopstvenu defku :)
    Ispucano je sve, malo toga je ostalo da se kaže, za dve-tri godine je mnogo toga napisano... a sajt je sam platio danak želji vlasnika da ga komercijalizuje...
    Mada je i ova nova verzija dodatno zakomplikovala stvari, mnogo manje se čitaju defke, a posebno su zeznuli stvar sa igrama :/
    A ta mala ekipa koju ja volim i poštujem je opet nekako tu, doduše, ne tako često, al' opet tu su negde... jedino ne znam zašto je Staklena tražila trajni ban!?!
    Right? :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.