Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Slažem se, i ja tako mislim :) I mislim da se defke manje pišu, jer nema onih definicija dana i omiljenjih, možemo pričati šta hoćemo, ali je činjenica da je to mnoge vuklo da pišu, taj takmičarski duh, na neki način... A meni je posebno krivo što su igre sad ovako zabačene... :)
Mhmm, al' dobro, možda smo i preozbiljno shvatili nešto što je ipak samo virtuelnog karaktera... meni i nije toliko loše što sam se sad malo odvikao, kontam da tek neću imati vremena za ovo ako bude neki posao uskoro... naročito ne u ove sitne sate :))
Al' uvek ću naći taman toliko da ponekad sednem na harlišu i obiđem dve dame što pružiše mi utočište u kišnoj noći punoj iskušenja :)))
Da, ovo je strašno zarazno... :) Ja sam već brinem za sebe :))
Jao, jesi ti uvek ovako romantičarski raspoložen? :))
Znaš kako se lako odvikneš kad te odvuče nešto u stvarnom životu...
Samo kad mi devojka spava :D Šalim se, verovatno jesam, ima ona sjajna fora u Bumerangu kad Đuričko kaže - "Mama je u pravu, ja sam emotivan!" :)))
Što ti inače ne spavaš u ovo vreme? :)
Što me ne odvuče...?
Ma, ne može ovde neko dugo da bude ono što nije :) Osim ako je dupli :))
Ne znam ni ja, moram u 7 da ustanem, užas... :)
Mi dont nou :))
Nisam dupli, tj. nemam dupli, to mi je baš nekako jadno, sve što imam da kažem, kažem sa ovog naloga...
Ma pitao sam te za inače, sad te ja zagovaram :) A i brzo će 7, sad ti se ni ne isplati da ideš u krevet :)
Ne, znam da nisi, nego kažem uopšeno :)
A inače... Pa, ne znam, uvek se nađe neko zanimljiv za ćaskanje, čituckam šta drugi pišu i tako... :) A večeras mi ti praviš društvo :)
Sad ja imam zločesti kez kao ovaj dasa sa mog avatara :))
:)) Sve je dobro dok ja ne postanem ova mala što guta banane :)))
Uh, sori, nešto mi je brauzer zabagovao sam od sebe :/
Ma snimi samo njenu facu kako je zbunjena :)))
Jadna, ne zna šta je snašlo :))
:mašeeeeeeeeeeeee:
Haahha, ona je mislila da će prvo da joj kupi neki sladoled i tako to :D
Grrrrr, prekinuo mi je skidanje filma, skinuo gigabajt i nešto, ostalo još stotinak megabajta i vrisne mi brauzer, izem ti 21. vek :)
HI, Storm!
Ma, za sve su krivi ovi kompjuteri :))
Šta je Stormi, što ne podriguje, da nije zapatila nešto zarazno!?! :))
U poslednje vreme samo maše :)))
Što pričate kao da nisam tu? :(
Ma kažem ja da se ovde sve izopačilo :)
Nego, kako ide prodaja suvenira? :))
EDIT: Sori Storma, ja mislio da mašeš u prolazu... evo, u potpunosti uvažavamo tvoje krhko biće! :)
Jok, ja mašem :primetite me, primetite me, ovde sam, ovde sam: Sa pet uzvičnika!!!!! :D
Storm, Duchampe, odoh sad... bar 2 sata da odspavam :)
Fino smo se ispričali, mladi gospodine, svratite opet, da Vas ne zovem po sto puta, znate sve :)) Laku noć, dobro jutro!