Vukajlija Band

1. http://www.2shared.com/file/f55z0m2m/Instrumental_Vukajlija.html

Evo ovde MIDI verzija tvog instrumentala i Guitar Pro 5 verzija, napravio sam je, trebalo mi pola sata. Eto sada ko želi da svira, neka cepa.

Ja sam sebi ispisao akorde i sastavljam, biće vrlo brzo gotovo. Pesma će da bude hard kok rok.
    :D

2. Dobro si ga odradio, to je to odprilike

evo ovde sam malo prepravio jedan deo http://encodable.com/cgi-bin/filechucker.cgi?action=landing&path=/&file=Instrumental_Vukajlija.gpx Inace odlicno je, sada neko moze da uradi bass ili klavijature!

Hehehe hard kok rok :D

3. Ma ja ću bas liniju uraditi. Nemoj mi klavijature, nakostrešim se od njih. Ono sam ti uradio kratku verziju songa, sada radim celu, spavalo mi se jbg. :D

Liriku sam skoro završio, samo da si prilagodim melodiju na akustaru da mogu da odsviram i otpevam lepo, pa ćemo smišljamo paket aranžman!

I koji kurac je GPX? :D

4. Nakostresis se od klavijatura, a?
    E sad cu da te banujem, editujem ti sve definicije u pro-gej paradnu propagandu, stavim ti avatar predizbornog postera Dzordza Busa, a onda da nagrdim ovu pesmu "tbc tbc" ritmom i sa 72 lejera sintisajzerskog eksesa :):):)

Ne ozbiljno, mogu neke kul klavijature da se odrade, nesto na foru fejt no mora ili ekv-a, probacu da izmiksujem nesto kod burazera, on ima mek i lodzik na njemu, ja imam arsenal klevijatura, ali imam samo vistu na leptopu, bez interfejsa za zvucnu karticu :(

5. Che, toga sam se i plašio.. Stavljaj klavijature, ma mogu i ja, bilo koga, Parpla, Najtviša, nekog det metala bilo šta, samo nemoj EKV, kruha ti nasušnog! :D

Btw, ubacio sam bas liniju, biće ovo danas gotovo, slobodan sam ceo dan jer pada kiša napolju kao luda, pa ionako imam samo da presedim dan.

6. http://www.2shared.com/audio/7exXIhC4/Instrumental_Vukajlija_gotovo.html

Evo ga, bas linija tu, nadograđeni bubnjevi, malo kompleksniji ritam i tako to.

Emdžoj!

7. Chavez MAJSTORU :D

A inace GPX je extenzija novog GPro-a :S, pajseri su promenili extenziju da starije verzije n mogu da je otvore.. probaj da promenis gpx u gp5!

Che nalepi klavijature.. moze neki Hemond :D

8. Meni je gitara sada u parcicima, tako da ne mogu nista da dodajem :S

9. Ej ljudi da ne zna slucajno neko dobrog gitaristu tako 90. ili 91. godiste da je zainteresovan da svira u pop-rock bendu. Za sad imamo bubanj, bass i pjevacicu. Trebalo bi svirati neku lead gitaru. Uvjezbani smo :)! (Banja Luka!)

10. Pokušaću ja da dodam neke svoje elemente što se tiče gitare.

Lirika gotova večeras, vrlo jako brzo.

11. Exelent :D O cemu pises?

@Slob@
    Daleko je Banja Luka...

12. Eve ga. Ja sam fan engleskog, pa sam pisao tako. Ako baš bude pobune, napisaću sličnu temu na srpskom, nikakav problejmo.

Nazvah je New dawn.

----STROFA 1------
    Increasing level of pain,
    is slowly to fuck up your brain,
    trust my eyes, I'm not insane,
    follow me, there is a way.

--------STROFA 2-------
    No matter if fool or a sage,
    this is the final stage,
    unleash you deepest rage!

-------REFREN-------
    Blazing through the midnight sun,
    dirt of the world smashin' through the ground,
    shadows chase me since I'm gone,
    away I go, speed of sound,
    shallow creatures, learn from me,
    eraser's comin', just wait and see.

-------STROFA 3--------
    Collided heads of the world,
    I don't want you to hurt,
    bloodstain on your grace,
    they felt your soul, you have been traced.

-----REFREN-------
    Feed my eyes until they turn blind,
    left alone, there will be no one to find.

----PRELOM-----
    I've said goodbye,
    to my love and pride,
    engines are roaring.

------REFREN---------
    Destiny is screaming out loud,
    as I spread my paper wings,
    I intend to never be found,
    cloaked, songbird sings.

----REFREN, POSLEDNJI DEO I OUTRO NA D dur-----
    Through my forsaken eyes I see new dawn!

Lajk it?

13. Mislim da Darkman nije ocekivao nesto ovako... Ovaj me tekst podsjeca na neke blaze BM bendove ili nesto slicno HIM-u, The Rasmus ili ipak Tiamat. Iskreno nisam preveliki fan, al svidja mi se tekst. Po meni je ovaj sample hard rock pa bi se to moglo fino odsvirati... Mozda i grijesim, nisam neki strucnjak. :)

14. http://www.2shared.com/audio/JAw0m38Y/New_dawn.html

Ja ovako to zamislio nekako. Pevanje je 90 posto usrano negde ili sviranje jer sam u praspadu trenutno (kada nema nikog kući a ti imaš električnu i pojačalo = glasa/stasa bez), ali ovako nekako zvuči. I meni ovo nema prizvuk dark teksta baš toliko. On reče neki rebel tekst, i ja sam ga stavio. Može biti malo dark, ali ovaj tekst, sa ovom muzikom je ovo što sam sada okačio, u bangavoj verziji. Samo hoću da ljudi skontaju šta htedoh. Btw, kineski mikrofon imam [to sam skinuo sa nekog plastičnog sintisajzera.

Pljujte me sada.

15. Dobar je text, samo zasto menjas stalno refren, ubaci jedan refren koji se ponavlja, da udje u uvo :D

I odlicno si odpevao, dobar glas imas skroz... neka mesavina izmedju Stenlija i Kobejna :D

16. Evo preslusavam po 10-ti put!
    Odlicno zvuci cak i ovako unplugged!

Samo kako se uklapa sa onim prvobitnim mojim snimkom... probaj da se nasnimis preko onoga, da vidimo da l' moze

17. Pa preko toga sam i pravio, samo me mrzelo da na akustari sviram te delove na kojima ne pevam, jbg, lenčuga. :D

Sve je tačno, no vori. Napraviću final verziju za gp5 i midi, stavicu zvuk gitare kao glas i ispisati tekst tamo gde ide, da skontaš sve, samo malo PES da odigram, ubacih Solskera nazad u Junajted pa me nostalgija vuče.

18. Heheh nista, samo ti cepaj... kada zavrsis onda kritike :p

Pazi da ne slomi nogu, ipak je mator, tesko zarasta :D

ps imas pvt :D

19. http://www.2shared.com/file/rwGyI5vy/New_dawn_GP5__MIDI_fajl.html

Evo ti nosi sviraj radi šta hoćeš, meni oči ispale dok sam napravio sve hahah.. I tekst je tu i pievanje i sve, pa bombona prava. Solskjaer dao 3 komata.

20. Ala me mrzi da install prokleti GP5, obrisao sam ga da nesto naucim i sad kad nesto znam moram vracati

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.