Ma ja ću bas liniju uraditi. Nemoj mi klavijature, nakostrešim se od njih. Ono sam ti uradio kratku verziju songa, sada radim celu, spavalo mi se jbg. :D
Liriku sam skoro završio, samo da si prilagodim melodiju na akustaru da mogu da odsviram i otpevam lepo, pa ćemo smišljamo paket aranžman!
Nakostresis se od klavijatura, a?
E sad cu da te banujem, editujem ti sve definicije u pro-gej paradnu propagandu, stavim ti avatar predizbornog postera Dzordza Busa, a onda da nagrdim ovu pesmu "tbc tbc" ritmom i sa 72 lejera sintisajzerskog eksesa :):):)
Ne ozbiljno, mogu neke kul klavijature da se odrade, nesto na foru fejt no mora ili ekv-a, probacu da izmiksujem nesto kod burazera, on ima mek i lodzik na njemu, ja imam arsenal klevijatura, ali imam samo vistu na leptopu, bez interfejsa za zvucnu karticu :(
Che, toga sam se i plašio.. Stavljaj klavijature, ma mogu i ja, bilo koga, Parpla, Najtviša, nekog det metala bilo šta, samo nemoj EKV, kruha ti nasušnog! :D
Btw, ubacio sam bas liniju, biće ovo danas gotovo, slobodan sam ceo dan jer pada kiša napolju kao luda, pa ionako imam samo da presedim dan.
Ej ljudi da ne zna slucajno neko dobrog gitaristu tako 90. ili 91. godiste da je zainteresovan da svira u pop-rock bendu. Za sad imamo bubanj, bass i pjevacicu. Trebalo bi svirati neku lead gitaru. Uvjezbani smo :)! (Banja Luka!)
Eve ga. Ja sam fan engleskog, pa sam pisao tako. Ako baš bude pobune, napisaću sličnu temu na srpskom, nikakav problejmo.
Nazvah je New dawn.
----STROFA 1------
Increasing level of pain,
is slowly to fuck up your brain,
trust my eyes, I'm not insane,
follow me, there is a way.
--------STROFA 2-------
No matter if fool or a sage,
this is the final stage,
unleash you deepest rage!
-------REFREN-------
Blazing through the midnight sun,
dirt of the world smashin' through the ground,
shadows chase me since I'm gone,
away I go, speed of sound,
shallow creatures, learn from me,
eraser's comin', just wait and see.
-------STROFA 3--------
Collided heads of the world,
I don't want you to hurt,
bloodstain on your grace,
they felt your soul, you have been traced.
-----REFREN-------
Feed my eyes until they turn blind,
left alone, there will be no one to find.
----PRELOM-----
I've said goodbye,
to my love and pride,
engines are roaring.
------REFREN---------
Destiny is screaming out loud,
as I spread my paper wings,
I intend to never be found,
cloaked, songbird sings.
----REFREN, POSLEDNJI DEO I OUTRO NA D dur-----
Through my forsaken eyes I see new dawn!
Mislim da Darkman nije ocekivao nesto ovako... Ovaj me tekst podsjeca na neke blaze BM bendove ili nesto slicno HIM-u, The Rasmus ili ipak Tiamat. Iskreno nisam preveliki fan, al svidja mi se tekst. Po meni je ovaj sample hard rock pa bi se to moglo fino odsvirati... Mozda i grijesim, nisam neki strucnjak. :)
Ja ovako to zamislio nekako. Pevanje je 90 posto usrano negde ili sviranje jer sam u praspadu trenutno (kada nema nikog kući a ti imaš električnu i pojačalo = glasa/stasa bez), ali ovako nekako zvuči. I meni ovo nema prizvuk dark teksta baš toliko. On reče neki rebel tekst, i ja sam ga stavio. Može biti malo dark, ali ovaj tekst, sa ovom muzikom je ovo što sam sada okačio, u bangavoj verziji. Samo hoću da ljudi skontaju šta htedoh. Btw, kineski mikrofon imam [to sam skinuo sa nekog plastičnog sintisajzera.
Pa preko toga sam i pravio, samo me mrzelo da na akustari sviram te delove na kojima ne pevam, jbg, lenčuga. :D
Sve je tačno, no vori. Napraviću final verziju za gp5 i midi, stavicu zvuk gitare kao glas i ispisati tekst tamo gde ide, da skontaš sve, samo malo PES da odigram, ubacih Solskera nazad u Junajted pa me nostalgija vuče.
:D
Evo ti nosi sviraj radi šta hoćeš, meni oči ispale dok sam napravio sve hahah.. I tekst je tu i pievanje i sve, pa bombona prava. Solskjaer dao 3 komata.
http://www.2shared.com/file/f55z0m2m/Instrumental_Vukajlija.html
Evo ovde MIDI verzija tvog instrumentala i Guitar Pro 5 verzija, napravio sam je, trebalo mi pola sata. Eto sada ko želi da svira, neka cepa.
Ja sam sebi ispisao akorde i sastavljam, biće vrlo brzo gotovo. Pesma će da bude hard kok rok.
Dobro si ga odradio, to je to odprilike
evo ovde sam malo prepravio jedan deo http://encodable.com/cgi-bin/filechucker.cgi?action=landing&path=/&file=Instrumental_Vukajlija.gpx Inace odlicno je, sada neko moze da uradi bass ili klavijature!
Hehehe hard kok rok :D
Ma ja ću bas liniju uraditi. Nemoj mi klavijature, nakostrešim se od njih. Ono sam ti uradio kratku verziju songa, sada radim celu, spavalo mi se jbg. :D
Liriku sam skoro završio, samo da si prilagodim melodiju na akustaru da mogu da odsviram i otpevam lepo, pa ćemo smišljamo paket aranžman!
I koji kurac je GPX? :D
Nakostresis se od klavijatura, a?
E sad cu da te banujem, editujem ti sve definicije u pro-gej paradnu propagandu, stavim ti avatar predizbornog postera Dzordza Busa, a onda da nagrdim ovu pesmu "tbc tbc" ritmom i sa 72 lejera sintisajzerskog eksesa :):):)
Ne ozbiljno, mogu neke kul klavijature da se odrade, nesto na foru fejt no mora ili ekv-a, probacu da izmiksujem nesto kod burazera, on ima mek i lodzik na njemu, ja imam arsenal klevijatura, ali imam samo vistu na leptopu, bez interfejsa za zvucnu karticu :(
Che, toga sam se i plašio.. Stavljaj klavijature, ma mogu i ja, bilo koga, Parpla, Najtviša, nekog det metala bilo šta, samo nemoj EKV, kruha ti nasušnog! :D
Btw, ubacio sam bas liniju, biće ovo danas gotovo, slobodan sam ceo dan jer pada kiša napolju kao luda, pa ionako imam samo da presedim dan.
http://www.2shared.com/audio/7exXIhC4/Instrumental_Vukajlija_gotovo.html
Evo ga, bas linija tu, nadograđeni bubnjevi, malo kompleksniji ritam i tako to.
Emdžoj!
Chavez MAJSTORU :D
A inace GPX je extenzija novog GPro-a :S, pajseri su promenili extenziju da starije verzije n mogu da je otvore.. probaj da promenis gpx u gp5!
Che nalepi klavijature.. moze neki Hemond :D
Meni je gitara sada u parcicima, tako da ne mogu nista da dodajem :S
Ej ljudi da ne zna slucajno neko dobrog gitaristu tako 90. ili 91. godiste da je zainteresovan da svira u pop-rock bendu. Za sad imamo bubanj, bass i pjevacicu. Trebalo bi svirati neku lead gitaru. Uvjezbani smo :)! (Banja Luka!)
Pokušaću ja da dodam neke svoje elemente što se tiče gitare.
Lirika gotova večeras, vrlo jako brzo.
Exelent :D O cemu pises?
@Slob@
Daleko je Banja Luka...
Eve ga. Ja sam fan engleskog, pa sam pisao tako. Ako baš bude pobune, napisaću sličnu temu na srpskom, nikakav problejmo.
Nazvah je New dawn.
----STROFA 1------
Increasing level of pain,
is slowly to fuck up your brain,
trust my eyes, I'm not insane,
follow me, there is a way.
--------STROFA 2-------
No matter if fool or a sage,
this is the final stage,
unleash you deepest rage!
-------REFREN-------
Blazing through the midnight sun,
dirt of the world smashin' through the ground,
shadows chase me since I'm gone,
away I go, speed of sound,
shallow creatures, learn from me,
eraser's comin', just wait and see.
-------STROFA 3--------
Collided heads of the world,
I don't want you to hurt,
bloodstain on your grace,
they felt your soul, you have been traced.
-----REFREN-------
Feed my eyes until they turn blind,
left alone, there will be no one to find.
----PRELOM-----
I've said goodbye,
to my love and pride,
engines are roaring.
------REFREN---------
Destiny is screaming out loud,
as I spread my paper wings,
I intend to never be found,
cloaked, songbird sings.
----REFREN, POSLEDNJI DEO I OUTRO NA D dur-----
Through my forsaken eyes I see new dawn!
Lajk it?
Mislim da Darkman nije ocekivao nesto ovako... Ovaj me tekst podsjeca na neke blaze BM bendove ili nesto slicno HIM-u, The Rasmus ili ipak Tiamat. Iskreno nisam preveliki fan, al svidja mi se tekst. Po meni je ovaj sample hard rock pa bi se to moglo fino odsvirati... Mozda i grijesim, nisam neki strucnjak. :)
http://www.2shared.com/audio/JAw0m38Y/New_dawn.html
Ja ovako to zamislio nekako. Pevanje je 90 posto usrano negde ili sviranje jer sam u praspadu trenutno (kada nema nikog kući a ti imaš električnu i pojačalo = glasa/stasa bez), ali ovako nekako zvuči. I meni ovo nema prizvuk dark teksta baš toliko. On reče neki rebel tekst, i ja sam ga stavio. Može biti malo dark, ali ovaj tekst, sa ovom muzikom je ovo što sam sada okačio, u bangavoj verziji. Samo hoću da ljudi skontaju šta htedoh. Btw, kineski mikrofon imam [to sam skinuo sa nekog plastičnog sintisajzera.
Pljujte me sada.
Dobar je text, samo zasto menjas stalno refren, ubaci jedan refren koji se ponavlja, da udje u uvo :D
I odlicno si odpevao, dobar glas imas skroz... neka mesavina izmedju Stenlija i Kobejna :D
Evo preslusavam po 10-ti put!
Odlicno zvuci cak i ovako unplugged!
Samo kako se uklapa sa onim prvobitnim mojim snimkom... probaj da se nasnimis preko onoga, da vidimo da l' moze
Pa preko toga sam i pravio, samo me mrzelo da na akustari sviram te delove na kojima ne pevam, jbg, lenčuga. :D
Sve je tačno, no vori. Napraviću final verziju za gp5 i midi, stavicu zvuk gitare kao glas i ispisati tekst tamo gde ide, da skontaš sve, samo malo PES da odigram, ubacih Solskera nazad u Junajted pa me nostalgija vuče.
Heheh nista, samo ti cepaj... kada zavrsis onda kritike :p
Pazi da ne slomi nogu, ipak je mator, tesko zarasta :D
ps imas pvt :D
http://www.2shared.com/file/rwGyI5vy/New_dawn_GP5__MIDI_fajl.html
Evo ti nosi sviraj radi šta hoćeš, meni oči ispale dok sam napravio sve hahah.. I tekst je tu i pievanje i sve, pa bombona prava. Solskjaer dao 3 komata.
Ala me mrzi da install prokleti GP5, obrisao sam ga da nesto naucim i sad kad nesto znam moram vracati