Omiljena duvana marka?

1. Браћо и сестре, како вас све волим што сте пушачи! Ми хоћемо своја права, време ја за устанак! Гледам ове педере како труне да су дискриминисани на послу јер се јебу у рч, па се боре за нека као права. А ја се нешто не сећам да ме је неко на било ком разговору за шљаку питао да ли волим да га примам у рч и да ли имам рибу и да ли јебем. А сваки пут су ме питали да ли сам пушач и да ли сам служио војску. Рамислите мало ко је ту и колико уствари дискриминисан. Само ми поштени уживаоци прелепог дуванског дима.

2. Правда за пушаче!

3. Правда на трафикама уз цигар духана!!!!

4. Правда за ДУВАН! И ја хоћу да шетам улицама мога града са запаљеном цигаретом!

5. Хоћемо параду дувана!Ако могу примачи да имају своју параду можемо и ми пушачи! Иначе, ни парламент ми није лоша пљуга.

6. Али стварно мислим да би требало да се организује парада дувана!
    Пушим пљуге и тиме се дичим!!!

7. Ја сам за, јебали их накарадни закони!

8. Паааа... у суштини можемо се организовати...

9. Закон нам то могућава у суштини...

10. TAKO JEEE...PARADU DIMA ORGANIZOVATI

11. Ni ja nigde nisam video sermana,samo sam slucajno naleteo na njega na netu.
    Jel probao neko one sto su u metalnoj kutiji,nesto kao Cafè ili tako nesto?

Dobra je to ideja za paradu samo mislim da bi nas sjebali ovi sto sam ih definisao.
    Da se malo reklamiram :D http://vukajlija.com/pusac-smarac/239308

12. Да, али да ли си сигуран да би та "парада" успела, или би дошло пола промила пушача, и то не из целе Србије, већ појединци којима скуп не би био далеко? Да се разумемо, нисмо ми педери па да нам неко плати да организујемо тако нешто, да платимо Ђуричка и Бјелогрлића да на Б92 воде рекламну кампању у заставама боје дувана. То је нажалос' унапред осуђено на пропаст, а ми такође, јер нам се ускраћују ОСНОВНЕ друштвене слободе.

13. Тукли би нас непушачи!!!!

14. Ма против било каквог наметања мишљења сам (тј. парада). Али кад могу ови што се трпају у рч, што не би могли и они што се трују самостално...

15. Фејзбуче то сам и ја хтео да напишем!

16. Posle dukatlija stizu duvandzije:)

Drina sarajevska omiljeni duvan i onaj slovenacki stari 57(mislim da s ezove) sad jebi ga, pusi se ovaj usrani malboro, ponekad zitan.

17. Претекао сам те Хуго :)

18. ORGANIZUJMO SMOUKERS PRAJD!

19. Гамби, јеб'о матер ако нисам све загриженији да одрадимо тако нешто!

20. Jebes to nego da se vratim na temu,probao sam jednom Marlboro iz belorusije koji kosta negde u dinarima 80 dinara,nasao kod prijatelja u kamionu,e nista gore od toga nisam probao,mislim da neko uzme lisce od oraha i neosuseno mi da da pusim bilo bi bolje od onoga.Ne mogu da zamislim kakve su im "losije" marke.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.