U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nikako nemoj da trpiš šlihtanja, nego udri i napadaj bez ikakvih dokaza o tome o čemu kenjaš da ne kažem kakiš, ali očekuj povratnu:P
Vidiš kao sam sebi uskačeš u usta.
Tražiš neku pravdu za autore, a ako neko ne igra kako ti sviraš, najebao je.
Smarač je onaj koji se ne ponaša kako tebi odgovara, što znači da i sam biraš autore koji sa kojima se kapiraš.
Svako ovde bira autore sa kojima se kapira. I ni u jednom razredu se ne druze svi sa svima, vec se sa nekima intezivno druzis, sa drugima ponekad, trece ignorises, a cetvrte hejtujes. Isto k'o u razredu.
meni vise kao mala drzavica...
Прочитаћу ово , звучи занимљиво.
Što pitaš kojepičkematerine, kad znaš odgovor?
Aj zdravo bre:P
Џер тако некако :)))
Као што си рекао, не доживљаваш ово као школу, него као неки разред, а ту се уклапа она екипа!
Vukajlija je Srbja u malom, slika i prilika, sa svim vrlinama i manama.
Svako ponasanje vidjeno na Vukajliji je moguce videti i na ulici, kafani ... sto nije cudno, radi se istim ljudima.
Ne znam zbog cega bi se "dogadjaji" na Vukajliji razlikovali od, nazovi ga, stvarnog zivota. Pa i Vukajlija je stvarni zivot.
Čudno je to za razred. Ja nisam bliska ni sa jednim članom sa sajta, niti imam neki klan, a uopšte se ne osećam odbačeno ili neuklopljeno, od početka sam se uklopila i privukla pažnju. Tako je bilo i u srednjoj. Retko ko je mogao da mi se približi, al opet, pričala sam sa svima.
Ništa, videćemo se u KST-u, vukajlija će biti vrlo zanimljiva za posmatranje posle toga.
Jericho, Vuka mu dođe ko' Beograd. Vole ga skoro svi. Starosedeoci, tek pridošli i oni koji povremeno svraćaju.
I skoro svi ga svojataju ili kritikuju prema zaslugama.
I to je OK.
Zanimljiva ti je ova tema (da, i ponekom pohvala uvek zazvuči ko' šlihtanje i obrnuto).
Nemam ja razloga da se sa nekim kapiram ili ne kapiram. Čitam postove! I o njima razmišljam. Nikoga ne poznajem lično, imam omiljene autore, oni su se za to izborili svojim tekstovima. To može da bude i bilo ko drugi (i meni i ostalima), potrebno je samo malo truda.
moj skromni utisak je da je svako ko imao neki pristojan i civilizovan nastup po dolasku na sajt, bio više nego lepo prihvaćen
Kako ja sebe smatram novim članom, da kažem koju. :)
Ovo što je Pedražinjo rekao je skroz tačno, od početka su me svi stvarno više nego lepo prihvatili, mislim "svi", imaš raznih ljudi, ali ono velika većina s kojom sam komunicirala. I niko ne može da kaže da članovi imaju predrasude i sl. Nisam prošla kroz inicijacje novog deteta u razredu u stilu čiji si ti dupli. Sa par ljudi sam se opasno zgotivila, u smislu da ću da nastavim da se družim s njima van škole :)
Ja se super uklopio. Imam društvance, sa modovima sam dobro, kao i sa preko 90% članova. Generalno, lepo sam prihvaćen od drugih. :) Ja se uklopio.
Ti s' to, dečko, nešto ishalucinirao :))))))
:P :)
Ja se registrovao, napisao defku, ona počela da dobija pluseve i postala defka dana. Otišao na čet i posvađao se sa pola ljudi tamo, spamovao, dobio ban. Vratio se, pisao defke, rekao liku da je kreten, dobio ban. I tako nastavio pisati defke, kulirao, i sad sam ok sa skoro svima. Lupam gluposti, zajebavam se, ponekad pomognem novima ak' ne kontaju nešto i tako... Uglavnom, ovde se i ovakvi kao ja mogu uklopiti, uvek ima neko sličan.
Hahahahaha, mogu provereno da kažem da ovde nema niko meni sličan. :D
Ja sam se valjda uklopio, prvo sam visio na četu i mislio da ja ne smijem da pišem po forumu, a sad kucam gdje stignem.
I još su me učili od prvog dana, da su moderatori arogantna stoka, sa kojom se ne treba družiti i da moram da imam bar nekoliko dupih naloga u slučaju da me banuju.
Samo ja sporo učim, jebi ga.
Pa sad, po nečemu ti je svako sličan. Na zajedničke teme sam mislio. Ne možeš ti biti izuzetak od svega. Ne mogu ni ja, iako sam naočigled poremećen mnogo. :)
Volim kad pišete o sebi. Uspavljujete me.
Meni niko nije sličan, meni ni moj dupli nije sličan. Mi se stalno svađamo, ko će da se uloguje.
Vukajlija je kao Avganistan osamdesetih/devedesetih.