Највеће испале при мувању

  1. @jericho istina :D
    @M.B. Ma k oje *ebe neka crken po onoj vrucincini dok prodaje cestitke.
    Da je sta radila u zivotu ne bi Prodavala cestitke

  2. Ma Bila je ruzna bre ni sasa matic sa sve kesom ne bi mogao da je. Khm!
    a i secam se da je bila neka krezava u pekari ovde kod mene starija od mene Smeje se ko trol. Samo jos fali da ispusta OGR! zvuke i prava trolcina.

  3. Meni je jedanput kad sam hteo da udarim muvu na autobuskoj stanici ispao kisobran iz torbe, mislim da je to bila najveca ispala, cak je bio na razvlacenje.

  4. Sarmiram devojku ispred skole posle casova.Vidim da se primila,polako joj prolazim sve blize a onda se zacu trt trt trt!Neka motorcina u pm! Staje ispred nas,skoci riba na motor,mase mi ona,al' mase mi i njen decko!

  5. Ja sam samo Usao u TimeOut a Ovoj likusi ispala vilica
    I vise me niko ne smara za cestitke.

    Hoćeš da kažeš da si je tako ispalio da je ona to posle morala da podeli sa koleginicama na seminaru prodavačica čestitiki? Ili nosiš mrtvu čestitku oko vrata pa i ostale znaju da si ti taj odjebavač?

  6. U parku na klupici pričam sa drugaricom i nešto pokušavam. I taman kad je počelo da mi uspeva i taman da se možda i smuvamo, kad počeše sa drveta da padaju šišarke pravo nama na glavu! :D To se ni u filmu ne dešava.

  7. a onda se zacu trt trt trt!

    Хахаха, плач. :D

  8. I taman kad je počelo da mi uspeva i taman da se možda i smuvamo, kad počeše sa drveta da padaju šišarke pravo nama na glavu! :D To se ni u filmu ne dešava.

    Добро, макар ти се није птица посрала, као мени једном. -.-

  9. pekki i shady placeeeeeeeem! :D

  10. Moj drugar sa plavim ocima.. prilazi ribi... sa zelenim ocima.. i kaze "jel znas sta se desava kada Morska voda Zalije Zelenu travu !?" Ona ustane i opali mu samarcinu naravno xD

  11. Inace da se ispovjedim
    Jednom u skoli:
    Muvam ja neku curu i odlucili mi da se nadjemo u kaficu nedaleko
    otisli u kafic, muvam ja nju a ona se primila.
    poslije 2 min smuvam je hoce da bude u vezi kad sam krenuo da je poljubim izmaknu se cura.. :/
    Ja sav zbunjen sta se desilo jbt , kaze hajde da se poljubimo pred mojim drugaricama
    Ja pristanem, odemo pred drugarice da je poljubim ona se opet izmakne
    Ja kontam koji je sad ku*ac, da ne fali neka drugarica, gledam sve su an broju, sta se desilo
    Kaze ona meni nije ovo romanticno bolje da smo sami i na kraju popizdim i "ostavim je"
    Tako da sam dobio duplu ispalu za poljubac

  12. najgore ti je kada sedis pored ribe koju pokusavas da smuvas tri meseca... onda ti naleti drugar i skine ti trenerku sa sve boksericama.. ti pocnes da seres.. i to aj da je bilo obicno govno.. nego proliv.. i seres.. imas proliv i prdis u isto vreme.. a devojka te gleda !?? Jel se to vama desilo !?

  13. @mega1marco1:

    Hahaha pa izvozala te rava i izblamirala te pred drugaricama, boleo je kurac da se krlja sa tobom. :)

  14. Hahaha pa izvozala te rava i izblamirala te pred drugaricama, boleo je kurac da se krlja sa tobom. :)

    Тај рад.

    Ја сам напуцао рибу коју сам мувао лоптом у вуглу и разбио јој сурлу. Што је најгоре, смејао сам се, скрнавац. Ал' смувах је после пар недеља.

  15. Ortak bio u vojsci, zagoreo ko četnički kazan, ušao u gradski i snimio ribu da se usereš. Ona u nekoj suknjici, sela kao nepažljivo, sevaju ćega na sve strane. Mučenik se zablenuo, dobro mu nije. Kad eto ti nje:
    "Alo seljaku, šta si zinuo, ko da nikad gaćice u životu nisi video?"

    A on će:
    "Ma jesam... al' tako prljave nisam nikad!"

  16. Bio ja sa drugovima u Grčkoj. Jednog dana, vidimo mi na plaži dve likuše: jedna je ekstra riba, a druga debeli gabor (Devojačka simbioza). I, jedan moj drug odluči da muva ovu lepu, a ja, pošto sam u to vreme imao devojku, odlučim da legnem na minu.
    Priđemo mi njima, započnemo priču. Njih dve grkinje, slabo znaju engleski, ali se snalaze. Ja pokušavam da odvučem pažnju ovoj ružnoj, kad upita ova lepa mog druga koliko imamo godina.
    Tada sam ja imao 17, a moj drug 18, a pošto su likuše imale oko 20 godina, reče on: "Najntin". Ja, pošto ga nisam čuo, upitam ga na srpskom: "Koliko imamo godina?", a on i meni odgovara na engleskom: "Najntin".
    Likuše nas onda provalile, i oterale u pičku materinu...

  17. Verbalni GzV

    najgore ti je kada sedis pored ribe koju pokusavas da smuvas tri meseca... onda ti naleti drugar i skine ti trenerku sa sve boksericama.. ti pocnes da seres.. i to aj da je bilo obicno govno.. nego proliv.. i seres.. imas proliv i prdis u isto vreme.. a devojka te gleda !?? Jel se to vama desilo !?

    Jeste poslednji put kad smo lagali nekoga.

  18. prije neki mjesec, dosla nova koleginica na faks, nije neka picka ali nebitno, i naravno ja dispadnem djentlmen pomagao joj nesto sa knjigama i tako to, i odemo mi na kafu ispricamo se i nista. posle se kao dopisivali nesto, sve fino sve super, i posle nekoliko dana se dogovorimo da se vidimo. doso i taj dan, ja dosao malo ranije, cekam, kad ona dolazi i vuce sina za ruku -.-
    kolegijalnost i sve u picku materinu, kad si baksuz....