Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
уууу јебо те који си ти хулиган, тучеш се са милицијом
Uuu Pohovani, zeza te Nadžak Baba da si ziljav. Upucaj se!
E najjači su mi ti likovi što te kao isprozivaju samo zato što si ih kulturno odbila.
Mene juče neka budala zvala na sred ulice na kafu i ja ga iskuliram i on počne da se dere KRAVETINO RUŽNA. Mislim ne znam koji je fazon. Probao si, dobio nogu, sad budi muško i pristojno se udalji.
hahahahah jurio te njen dečko sa iskukanom kitom a? :D
Ma nisam, to je i poenta, to je bilo na dan protesta u vezi sa hapšenjem Mladića, a mene iscimao ortak da se vidimo u gradu (on je bio na protestima), a ja pijan, sam zaboravio da su protesti, pa zamalo da najebem slučajno... Duga priča...
Zanimljivo je to što se ovde kao nijedna riba nije ispalila.
opet se pravdaš.
ja sam se toliko puta ispalila da ne znam prosto koju ispalu da izaberem da vam prepričam.
Evo jednog od načina : Kako ne biti ispaljen.
http://www.youtube.com/watch?v=mCiS_CMShRs
@Nadžak
Ne bih ja, bio sam pijan...
Edit: I ne pravdam se!
Ozbiljno! Ja se nikad ne pravdam!
Zašto mi niko ne veruje?! :D
@Gaga hahahahahaha :D
ma što se mene tiče mogao si da budeš i pohovani čvarak (haha najjači nadimak) xD
hahahahhahahha careeee
Kad smo već kod nikova kakva je logika kod nadžak baba?!?
Ozbiljno čuo sam to u narodu, a koj' kurac ima nadžak (sekirica) sa tim?!?
Jebeni srpski.
Edit: Primeti ironičnu ziljavost. Većina ljudi misli da sam 12-ogodišnja ziljava klinka, zbog nika, dok ne progovorim. :)
Evo jedna moja ispala, ali da se ne smejete mnogo.
Imala sam fazon 15 godina, 90 kila, fiksnu protezu, martinke, pantera majicu i vojničke lone i videla sam na trgu vrh tipa u mom fazonu samo što je on bio lep i rešila sam da mu priđem. Razgovor je bio u fazonu:
- Ćao... hihihihi... imaš cigaru?
- Ne pušim.
- Upaljač?
- Ne pušim.
- Žvaku?
- Ne.
- Hihihi pa ništa onda daj mi broj.
I samo da znate, dao mi je broj. Bio je lažan ali nema veze. Videla sam tog tipa pre neki dan i bila sam u fazonu zemljo otvori se...
hahahhahaha tek sam sad skontao koliko je to dobro hahahahaahaha :D
HAHAAHAA... Babooo... Nou koment. :)
Е мени је пре пар година једна риба рекла да би пре олизала камиљи анус него била са мном.
И ништа, јебига, водим је у зоолошки врт после јунског.
hahahahaahhhahahahahahahahhahahahahaahaha lolololololo
Haha Varner, mora da si lepotan! lololo
AHAHAHAAHAHAHAHAHAAA :DD
Ovo jebe kako je napisano. :)