Највеће испале при мувању

  1. Maniače, što si sad neverni Toma?

  2. mislim da si slagao za šampone:)

  3. More pička matrna. Dva drugara i ja prišli nekim cavama za astal, tipa možemo li da ostavimo ćepi, pošto je bilo prepuno. Može. Obrnuli tu par tura, ja počeo jednu odmah da smaram. Dva sata je muvao, riba se smeškala mojim retardiranim forama, flertovali, sve do jaja, i ja skontam to je to. Krenem da je poljubim, riba se izmakne i:
    - Imala sam dečka.
    Ja reko, nisam čuo, muzika, ovo ono.
    - Imaš dečka?
    - Ne, ne. Imala sam dečka.
    Ja zatečen do jaja!
    - Pa imao sam i ja devojku, ne razumem?
    Riba se okrene i počne na foru da priča sa drugaricom. Koliko se sećam, nakon toga smo otišli.
    Dan danas mi nije jasno šta joj je to značilo. Drolja.

  4. Није ти пало напамјат да је лезбијка?

  5. Razmišljao sam o tome, to je bio jedan od zaključaka. Ali nekako, jednostavno nije delovala tako. Mislim, ne znam kako da objasnim...
    Devojka mi je zavukla kitu i to je to. :)

  6. Muvam ja neku ribu duže vreme, i sad ona pristane kao da se vidimo, al pod uslovom da povedem nekog druga jer će ona da dođe sa drugaricom. I sad sedimo mi u kafiću i ja vidim obe gledaju u druga...šta god on kaže one umiru od smeha, ja odvalim neku foru, niko se ne smeje. Eventualno drug me ispoštuje. On opet nešto kaže, a one u smeh kao ''hahhah koji lik''. Uglavnom, mene maltene isključile iz komunikacije i samo sa njim pričaju.

    Odemo mi u stan kod druga, on kao iz zajebancije ''mogli bi svi do mene da se zezamo'', one osmeh od uva do uva, pristale.
    Zovnemo taxi, dođe taksista i kaže kao nešto u fazonu da su mu sjebani amortizeri bla bla, nije znao da nas je četvoro i kao može samo troje da poveze, okej nema frke kažem ja, i rekoh mi da pozove i drugo vozilo pa ćemo mi da se podelimo dvoje u jedan dvoje u drugi.
    Uđe drug u taxi, kad ono obe uđu za njim i smeju se kao 'hihihihi'. Okej, doćiću ja sam sledećim...Sedimo mi tako, i drug ovu jednu odvuče u sobu, nema njih već 10 min, počnem ja kao da se ljubim sa ovom, al vidim da je nezainteresovana. odjednom kaže ona da ide u sobu kod njih da pita nešto drugaricu.
    Uđe ona, zatvori vrata i ja sedim i čekam. Nema je već više od 5 min. Uđem ja u sobu kad ono ona prva devojka što je odvukao u sobu mu sedi gola na faci, a ova druga ''moja'' mu puši O.o ??? okeeeej ja shvatim šta je u pitanju, vratim se u dnevnu, natočim sebi viski koji sam sam platio, a one popile više od pola i ono, nije mi bilo prijatno, osećao sam se kao izmet.
    Završe oni brzo, za nekih 15 min, valjda im bilo glupo da me kao ostave samog.
    eto...

    Ја бих му издрко у фрижидер и отишо кући

    hehe, pa otišao sam u wc dok su se jebali i ispišao sam se u sve šampone i kreme koje ima u kupatilu, tako da se i on i cela njegova prodica šamponirala mojim urinom narednih nekoliko dana.

    Извини што ти ово кажем, ал' овде си ТИ испао пичка, а не твој другар. Немој да схватиш ово као вређање, само ти кажем шта мислим о ситуацији.

    Прво, нико те није терао да слушаш рибу и да доводиш друга. Требало је да размислиш и да кажеш себи ''аман, какав ли је ово ретард што хоће да доводим другаре на дејт'', али ајде. Даклем, у старту си се зајебао и за то си сам крив. Друго, кад си видео да су се обе наложиле на њега, требало је да одустанеш од намере да караш било коју од риба, јер си и сам видео да ту ниси пожељан. Јебига, није другар крив што има бољи смисао за хумор и што је привлачнији, нити те је он терао да га доводиш. Имам и ја другаре који су привлачнији од мене, па им никад нисам шорао у шампон. Треће, ето, испао је кул и позвао вас све гајби, а све у циљу да би могли да јебете и ти и он. Чак је испао кул што ти се смејао на труле форе док су те оне кулирале. Чак те је и оставио с једном рибом док је он привео другу, ал' си га упрскао. Мислим, океј, капирам да ти се ложила на другара, а не на тебе, али, као што рекох, требало је то на време да прекинеш. И ти си због низа грешака које си сам направио морао њему да се испишаш у крему. Јебага!

  7. petre, bratori.. tvoje pričice baš lovački zvuče, ako me razumeš.

  8. Kad smo bili klinci, 12-13 godina bili ja i ortak na tašu, i prilazi mu pička '99 i kaže: Jesi ti Viktor?
    On kaže nisam. Ona kaže: A kako se zoveš? On kaže: Damjan. Ona ode, i posle pola sata opet naiđemo na nju i ona ga pita: A koje si godište? Ovaj joj odgovori, ona opet ode. Kad ju je snimio kako treći put pokušava da ga spopadne, pokupio se i trčećim korakom otišao sa Taša.

  9. Petre,jebi ga,ja kada bih zvao sa mnom nekog ortaka,pozvao bih verovatno onog najboljeg,ili bar nekog sa kim sam na prst u dupe...U tom slucaju,on bi znao na koju se ja lozim,i tu nista ne bi uradio,digao bi gard.A drugo,ja da vidim da obe hoce njemu da puse,rekao bi do jaja,pojebi obe,nije to ljubav mog zivota,nego neka random riba koju sam ne znam ni ja kako upoznao,i na koju sam se,jer sam musko govno,nalozio i okomio da je jebem,a posle bi me boleo kurac....Realno,ako ti je do jaja ortak,treba da ti bude drago,i da posle sednes sa njima da ti preprica sve...to bi bar ja uradio.Mada ne moze da mi se desi,posto sam smekercina i ja bih bio taj koji jebe 2....NOT!

  10. Sad ne mogu da se setim nekih klasicnih ispala, recimo u srednjoj skoli na ekskurziji u Paraliji, u diskoteci bio sa nekim drustvom i taman se razislo drustvo i ja ostao sam i u tom trenutku mi prilazi mala slatka plavusica, verovatno cekala da ostanem sam, i posto sam drzao cigaru u ruci ona kao pitala me da joj zapalim cigaru, i primakne njenu cigaru o moju i zapali je.
    Zahvali se i polako krene da ide, ja ne znam o cemu sam razmisljao i pustio je da ode, doduse nije neka ispala samo dokazuje kol'ko sam glup.

  11. Petre, kad si već hteo da jebeš, trebao si da povedeš druga ružnijeg od tebe.

    Bravo magazin, Jun 2011.

  12. Sad ne mogu da se setim nekih klasicnih ispala, recimo u srednjoj skoli na ekskurziji u Paraliji, u diskoteci bio sa nekim drustvom i taman se razislo drustvo i ja ostao sam i u tom trenutku mi prilazi mala slatka plavusica, verovatno cekala da ostanem sam, i posto sam drzao cigaru u ruci ona kao pitala me da joj zapalim cigaru, i primakne njenu cigaru o moju i zapali je.
    Zahvali se i polako krene da ide, ja ne znam o cemu sam razmisljao i pustio je da ode, doduse nije neka ispala samo dokazuje kol'ko sam glup.

    Да, то је и мој стил...

  13. Е, а, где је тај Маниаков пост?

  14. Kad smo bili klinci, 12-13 godina bili ja i ortak na tašu, i prilazi mu pička '99 i kaže: Jesi ti Viktor?
    On kaže nisam. Ona kaže: A kako se zoveš? On kaže: Damjan. Ona ode, i posle pola sata opet naiđemo na nju i ona ga pita: A koje si godište? Ovaj joj odgovori, ona opet ode. Kad ju je snimio kako treći put pokušava da ga spopadne, pokupio se i trčećim korakom otišao sa Taša.

    Ја ово не капирам..

  15. petre, bratori.. tvoje pričice baš lovački zvuče, ako me razumeš.

    razumem :)

  16. Jednom sam pitao ribu: Kako si?

    Ma nema gluplje od toga, ozbiljno!

  17. Ima ono iz one definicije:

    Kupaš se a? Boli te kurac. :)))

  18. Jednom sam pitao ribu: Kako si?

    hhahhahahhahahahah vrh

  19. I jednom sam u nekom kafiću biJo i sestra me upoznala sa nekom njenom prijateljicom, kao da se muvamo i tako to. Ja srknem kafu, i zagrcnem se, i drito u facu ovoj ribi onaj srk kafe iskašljem, a dotle je sve bilo po planu. Prezentacija do tog momenta na nivou!

  20. Što je nisi i pošećerio posle?