Највеће испале при мувању

  1. U, jeeee.... i meni se to dešava, dA NE POVERUJEŠ!!1

  2. моја највећа испала при мувању је што сам се 6 месеци вукљао с једном, мували се нешто, да ми сигнал па се повуче, па ми да сигнал па се повуче и тако укруг. час оће час неће, само једном смо се нешто безвезе поватали. сконтао сам изокола да је у питању бивши дечко, иако ми није рекла ништа о томе, па је сјебана, курац палац, знате већ како то иде. пола године ја потрошим на њу јеботе.

    и има једно 15 дана како сам је посло у три пизде матер'не, поред уписа на факултет то је прилично најбоља ствар коју сам урадио у последњих пар месеци :D

  3. prica moje poznanice
    prilazi joj lik i kaze: jesi ti ona mala sto je neki dan vozila traktor po trnovu? lijep je ko i ti.
    -ja sam, glavom i plugovima.

  4. Ispala ko dža.. Igram sa ribom,vrtim je tu nesto,pijan ja, pijana i ona .Pravim se budala,faca, i u jednom trenutku ona baci peglu na moju ruku,umaže mi duks a i čast.Ko je video smejao se , ko nije,čuo je i smejao se posle... Isto tako,pridjem mortus jednoj fensi,zgodnoj lepotici i pitam je mrtav ladan 'peče li ti tatko rakiju' ?? Odgovor je bio takodje interesantan...Beeži bre seljačino !!!!!! I još jedna iz mora ispala. IV godina ,letnji raspust,pitam beštiju ajde da se vidimo,kad si slobodna ?! i , i ona kaže NE MOGU,MORAM DA UČIM,još je i petak bio... I tako me kurve nasukale na sprud.

  5. Ja jednom gledam u neku ribu, lepa ko slika, ona sa dve drugarice u lokalu, i ja reko kao aj da priđem, najgore što može da bude je da mi se lepo zahvali što sam prišao i da me ljubazno odbije. A bilo je već poprilično puno. I ja kao krenem u desperado stilu, sve sa čašom viskija u ruci i kad sam prišao na nekih metar i po od njih počnu one da prevrću očima....a jao, ja se presekao, al došao sam već skoro do njih ne mogu ni da se okrenem samo svi su videli da sam krenuo, i ja kao ''ćao ja sam bla bla kako si bla bla'' a ona mrtva ladna kao ''e aj skloni se molim te zauzeto je'' i prevrću očima...A pored njih muzika, i ja vidim da sam se ispalio i stanem kao pored muzike i zagrlim pevača, kao nisam ni prišao zbog tih riba nego sam prišao zbog muzike, boli me kurac.

  6. Evo jedna lovačka.

    Jednom ja u gradu i ono skontam ribu za šankom, otkida, ono jebe pa uši zavrće, i šta ću ja priđem. Ovo ono, kad ona uze moju ruku stavi sebi u gaće, kad ono međutim šimejl. Kad se nisam skoceno.

  7. petre, šta je ispala PRI MUVANJU u tvojoj priči sa ortakovim ćaletom?

  8. 'peče li ti tatko rakiju' ??

    Epic!!! Hahahaah

  9. petre, šta je ispala PRI MUVANJU u tvojoj priči sa ortakovim ćaletom?

    Ništa, ispalila ga riba + njen ćale istuko njega njegovog ćaleta i burazera.

  10. Nije najveća ispala, ali su mi se ovaj put najviše smejali. Dakle, sedimo nas šestorica na adi oko devet uveče i neke četri sede malo dalje pored nas. I sat vremena one gledaju vamo, mi tamo i to. U jednom trenutku, one kreću kući verovatno i prolaze pored nas, a ja onako samouvereno i nakurčeno u tripu da je ova jedna mene gledala krenem sa "E izvini..." a ona samo prođe pored, ko da sam drvo. Znači, ovi moji se isprevrtali a ja se smorio i ćutao celo veče. :/

  11. Мували вас пандури?

  12. psssssssst taj neko neće da zna...

  13. - Ej, cao mozemo li da se upoznamo?
    - Ne moze.
    Ovo je mene riba ispalila posto drugih ispala i ne znam bas puno uglavnom se drugari vrate podvijena repa i nikad ne cujes pravu pricu posto je zika preglasna a ni bog ne bi cuo kad odu za drugi sto da muvaju ribe. Uvek kad dodju nazad cujes pricu tipa :
    - Ma brate mala je zauzeta ili Ova ruzna ko grob nisam video u mraku dobro kad pridjoh ... ili Ono Maretova sestra a brate ne mogu odrasli smo zajedno nije u redu ili Ne volim pijane cure a ova bazdi ili A matori koja seljanka. Naravno to nije istina u 90% slucajeva.

  14. pred kraj osmoga razreda, mala matura.
    neki koncert na trgu, finale intro karaoka, mada vi ne znate sta su intro karaoke tako da nebitno. i ja otisao da kupim sladoled, na tocenje onaj. i taman krenem da se udaljavam prilazi mi djevojka, lijepa, zgodna, plavusa, starija koju godinu, da mi je sad takva. I kaze, caaao, i smjeska se. Odvajam sladoled od jezika, gledam nesto sumnjivo, i odvalim cao, i ja. Sledeca stvar koju me je pitala je bila -'imas li djevojku?'. Cudno mi nesto u pm, dje mene malog, nesto me zajebava sto posto, ali gle kako je dobra, aupickumaterinu, nemam. supeer. evo moja sestra bi da se upoznate. nije da sam nesto izbirljiv, ni sad, a pogotov ne tada, ali djevojka je bila rukometasica, duplo sirih ramena od mojih sadasnjih a dvije glave niza od mene. lice joj ne nazires od bubuljicavog reljefa. imena joj se ne sjecam, ni sta smo pricali, tih ne znam ni koliko minuta. tada uopste nisam imao telefon, izlupao sam cifre kad mi je trazila broj. srecom znao sam da mora da pocinje sa 069... vidio sam je nakon 2-3 godine, i dalje je igrala rukomet, imao sam termin za fudbal nakon njenog rukometnog. pobjegao sam.

    zasto sam ja ovo izbaljezgao sad, ne znam.

  15. Au, ima jedna dobra ispala,sa moje strane...
    Ovog leta na fejsu me neprekidno smarala neka klinka 2 godina mlađa od mene (98. godište). Jednog dana, ladno mi preko četa kaže ''ae se vidimo negde'' (hrabra je, bato), a ja se setim postera na Vuki print screen nečijeg četa, i ja kažem ''Super, jel može sutra'' a ona '' Jaooo super, a gde, kad sutra?'' ja ''Pa malo sutra!''... od tada je napast nestala.
    Eh, da nije vukajlije, ne bih zajebavao sve redom...

  16. Eh, da nije vukajlije, ne bih zajebavao sve redom...

    Evo ga zajebant i jebač.

  17. idiote mogo si da jebeš! Viš da hoće kurac...

  18. Ima neko živ opet, tema jebe realno

  19. tema jebe realno

    Кундачи!

    Елем, да скратим причу, жвалавим се ја с цуром она прича како јој је мука, ја се не обазирем и у свом том заносу она се исповраћа, ја тог смрада из уста до дана данашњег не могу да се отарасим, нисам у очи мого да је гледам, срећа па бежи на факс сад па ћу је виђат' још ређе

  20. Bio sam sa kumom(2 godine mladji od mene, ja imam 16 god) u Dionisius, Grcka. Ranije sam se kladio sam se sa drugom iz Zajecara(odatle sam) da mogu da nadjem lepu grkinju i da se makar slikam sa njom. Opklada je bila u simbolicnih 100 dinara. Enivej, odem sa kumom i mojima do Nove Mudanije da se nakupujemo svega i svacega u Sprajderu(mng dobar trzni centar), nakupujemo sve i svasta, a glavni razlog je bio taj sto onda niko u Zajecaru nema to sto ja imam. Jbg, bdk mi da nosim isto sto i neko iz gimnazije. Posli mi tako u Dionisius(drugaciji je malo nego sto su mi ga predstavili, mislio sam da je to kao neki omanji Knjazevac, kad ono ispade jebeno selo sa 2 kafica i pijacom), trazimo 1,5h po gradu i prosle neke klinke(po mojoj slobodnoj proceni 3 godine mladje od mene), meni bilo bdk da ih proturujem kao lepe Grkinje jer su klinke, ali kumu super, i pocne on tu da ih muva (na moj nagovor nije koristio foru sa caletom teroristom). On je inace smotan, jedva progovorio reci, ove samo prosetale...posle pola sata smo opet naisli na njih, ovog puta sam mu ispricao na engleskom neke reci kako se pricaju(zaboravio sam da klnike jebeno nemaju moje poznavanje engleskog), tako da je morao da preedje na plan B, sto je bilo da im pokaze naznake trbusnjaka. Pricekam ga jedno petnes minuta, on se slika sa njima i sve to, one odu, mi odemo na sladoled da ga zebavam(sedmaci imaju mnogo vecu granicu sramote od nas iz druge godine). Sedimo mi tu i jedemo neke egzoticne kugle od 1e, kad dolazi ona klinka sa njenim caletom (prolecav tip u, od girosa, masnoj majci, tako debeljuskast i izleda prilicno tupavo) i pocinje da vice na grckom na njega, on jadan se scucurio i samo gleda, ja pokusavam da suzdrzim osmeh(znam da nije lepo, ali smesne su mi takve situacije...idem u pakao...). Znao je da kaze "dilit pikcr or mi kol poliz", ali nista osim toga, pa smo pregovarali sa njegovom cerkom da nas ostavi na miru, a i ona nema bas pojma...otisli oni posle, dok su odlazili, dobacio sam onoj klnki nesto tipa "so, ar ju siing adr pipl nau?", ona mi samo srednji prst pokazala...a sto se tice opklade, dugujem sad drugu 100 dinara..

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.