Ko poslEdnji pobEdnik 77

1. Završila sa časovima za danas? :)

2. Opet i ja! :)

FMN pa kako tako pričaš... On baš jeste kul :)

3. Ne znam ko, ali jeste. verujem ti na rec. :)

4. Tako i treba!
    Samo, pazi se, ima ih pa 'oće i da slažu... :))

5. Gotovo za danas,fala Bogu!

Remo?Pa taj je jedan od najkuljih likova ovde. :)

6. Da me neko natera da vas ovde rangiram od 1 do X ko je kulji od koga, napatila bih se propisno.
    Što bi rekli kod mene, o svom bi' se jadu zabavila!

7. Da znaš,Jaco,mučki pos'o bi radila :)))

8. Ma, šalim se ja, znam da jeste :))

Stvarno, Jacka? :)

9. Stvarno ti kažem! :)
    Što ste mi se uvukli pod kožu čudo jedno!
    Ili da se stručno izrazim, supkutano ste mi se aplikovali! :)) Svi redom!

10. E,ne znam za vas,al' meni društvo ovde super.Nikad nisam(puj,puj) imala bzvz iskustvo,biće da više sreće nego pameti imam kad sam prošla tako fino što se tiče kontakta sa ljudima :)

11. Isti slučaj, ozbiljno :)

12. lepo. ja sam imala manji slucaj. al proslo. :)

13. Biće da je i kod mene tako. Inače sam jako patila što su mi svi sa kojima najradije provodim vreme sa strane, pa se kući smaram uglavnom.
    Sad je već bolje! :) S njima preko dana izblejim, vratim se i još malo izblejim ovde i super... :)
    A sa kim vas poredim, osećajte se krajnje privilegovano! ;)

14. Hm, imamo kanda i neki novi kolač...
    Ili je stari, nego se presvukao? :)

15. I osećamo se :) Veže se čovek i ovako, šta ćeš... :) Imaš stvarno utisak da znaš ljude, da se družite, ćaskate... :)

16. Mada mene to malo plaši, ali ne mo'š reći da nije istina...

17. Da... Za mene već misle da nisam baš normalna što ovde visim ovoliko, posebno noću... :)

18. Stvarno, ti si tu dežurna sova!
    Kad ti spavaš, sine dragi? Tri, četiri sata, šta... :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.