Da znaš-hronično sam neispavana,a to me jako razjari.Mogu bez hrane,TV-a,kompa,al' bez vode i sna...ujedam.
Onda lepo spavam iz sve snage,pa mi sve lepo!:)
I ja sam neispavana, mada tako je otkad znam za sebe :) Ni kao mala nisam mogla da zaspim pre ponoći... A ne volim rano da ustajem, joooj, tako da muke žive :))
Ja sam takva bila do 28.,kad sam rodila sina, E,onda me on driblao (ne previše,ali meni dovoljno) noćnim treninzima,tako da sam sad ono-niš' više ne mogu noću da radim.A ranije sam,praktično,živela noću..
Da :) Nagovoriše me, da me izvuku napolje :) A ne znam još... Možda ću neku suknjicu, kao malo... :)) Inače ih retko nosim, al' kao sad za izlazak... :)
4 sata, najčešće :) Legnem u 4, ustanem u 8 :) A vikendom nadoknadim :)) Nagovoriše me da idem večeras na neku žurku, red bi bio... :)
Bree,ala sam se najela,ljudi!
Somovinu i krompir-salatu! :))
Isvinjavam se ako malo bazdi lukac :))
E, prijatno ti bilo :)) Ništa se ne oseća, opušteno :)
E,fala lepa moja,inače volim luk da je'm,svaku vrstu!
Al' moram da se suzdržavam preko nedelje-pa to nadoknadim za vikend! :)))
Nama vikend dođe kao vreme kad sve nadoknađujemo :) I san i obroke i izlaske... :))
Da znaš-hronično sam neispavana,a to me jako razjari.Mogu bez hrane,TV-a,kompa,al' bez vode i sna...ujedam.
Onda lepo spavam iz sve snage,pa mi sve lepo!:)
I ja sam neispavana, mada tako je otkad znam za sebe :) Ni kao mala nisam mogla da zaspim pre ponoći... A ne volim rano da ustajem, joooj, tako da muke žive :))
Ja sam takva bila do 28.,kad sam rodila sina, E,onda me on driblao (ne previše,ali meni dovoljno) noćnim treninzima,tako da sam sad ono-niš' više ne mogu noću da radim.A ranije sam,praktično,živela noću..
Verujem... Stići će me ovo nespavanje kad-tad... :)
Ma,sve cool :)))
Čeka te neka žurkica večeraske?Šta ćeš da obučeš? M? :))
Da :) Nagovoriše me, da me izvuku napolje :) A ne znam još... Možda ću neku suknjicu, kao malo... :)) Inače ih retko nosim, al' kao sad za izlazak... :)
Bejah malo odsutna , ali se vratih...
Taman na žurku, a?
Je l' to neki opasan provod, a FMN? :))
Nogekako!Suknja,jašta!Lepe noge da sevaju! :))
Videćemo da l' će biti opasan ;) Šalim se, ne znam dok ne vidim :) A javiću vam kako je bilo :)
Pa,naravno da očekujemo kompletan izveštaj! :)))
Da sevaju, nego šta! :)
I ja suknje nosim samo za izlazak. Ovako su mi malo nepraktične. :)
A ti da nas izvestiš, narafski...
:)) Biće, biće :) Studentarija neka... :)
Ja sam haljinice i suknje počela da nosim na plesu,pa mi se dopalo,ali su sad treneri prestali da nam drže časove u BC,tako da sam sva neutešna.. :'(
Ih, te su najbolje... samo valjda bude treznih...
A treba kao žensko da nosi suknje, ali to što kaže Jacka, malo su nepraktične...