Ko poslEdnji pobEdnik 77

1. 4 sata, najčešće :) Legnem u 4, ustanem u 8 :) A vikendom nadoknadim :)) Nagovoriše me da idem večeras na neku žurku, red bi bio... :)

2. Bree,ala sam se najela,ljudi!
    Somovinu i krompir-salatu! :))
    Isvinjavam se ako malo bazdi lukac :))

3. E, prijatno ti bilo :)) Ništa se ne oseća, opušteno :)

4. E,fala lepa moja,inače volim luk da je'm,svaku vrstu!
    Al' moram da se suzdržavam preko nedelje-pa to nadoknadim za vikend! :)))

5. Nama vikend dođe kao vreme kad sve nadoknađujemo :) I san i obroke i izlaske... :))

6. Da znaš-hronično sam neispavana,a to me jako razjari.Mogu bez hrane,TV-a,kompa,al' bez vode i sna...ujedam.
    Onda lepo spavam iz sve snage,pa mi sve lepo!:)

7. I ja sam neispavana, mada tako je otkad znam za sebe :) Ni kao mala nisam mogla da zaspim pre ponoći... A ne volim rano da ustajem, joooj, tako da muke žive :))

8. Ja sam takva bila do 28.,kad sam rodila sina, E,onda me on driblao (ne previše,ali meni dovoljno) noćnim treninzima,tako da sam sad ono-niš' više ne mogu noću da radim.A ranije sam,praktično,živela noću..

9. Verujem... Stići će me ovo nespavanje kad-tad... :)

10. Ma,sve cool :)))
    Čeka te neka žurkica večeraske?Šta ćeš da obučeš? M? :))

11. Da :) Nagovoriše me, da me izvuku napolje :) A ne znam još... Možda ću neku suknjicu, kao malo... :)) Inače ih retko nosim, al' kao sad za izlazak... :)

12. Bejah malo odsutna , ali se vratih...
    Taman na žurku, a?
    Je l' to neki opasan provod, a FMN? :))

13. Nogekako!Suknja,jašta!Lepe noge da sevaju! :))

14. Videćemo da l' će biti opasan ;) Šalim se, ne znam dok ne vidim :) A javiću vam kako je bilo :)

15. Pa,naravno da očekujemo kompletan izveštaj! :)))

16. Da sevaju, nego šta! :)
    I ja suknje nosim samo za izlazak. Ovako su mi malo nepraktične. :)
    A ti da nas izvestiš, narafski...

17. :)) Biće, biće :) Studentarija neka... :)

18. Ja sam haljinice i suknje počela da nosim na plesu,pa mi se dopalo,ali su sad treneri prestali da nam drže časove u BC,tako da sam sva neutešna.. :'(

19. Ih, te su najbolje... samo valjda bude treznih...

20. A treba kao žensko da nosi suknje, ali to što kaže Jacka, malo su nepraktične...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.