Ko poslEdnji pobEdnik 77

1. Ja to uvek kažem kada propustim žensku osobu ispred sebe, sa sve onim džentlmenskim pokretom ruke :)

2. I ja kad me propusti neki džentlmen ;))

3. Ijao, što si fino vOspitan :))

4. Dal' vidiš u kakvom smo mi gentlemanskom društvu,Jaco? Rekoh ti da je blagotvoran za ženski ego :)))

5. Mada, Gogo, moram priznati da to pomalo onako bleskasto izgleda kad ja to izvedem :)
    Da ne kažem simpatično bleskasto... uglavnom se nasmeju :)
    Jacka, nego šta sam, nego sam (pre)vaspitan :))

6. Peki,Peki.Ženama to ne izgleda bleskasto ni kad im uradi deda od 87 godina,nego im prija pažnja.A kamoli neko tako šarAmantan kao ti :))
    Nasmeju se jer im je milo i pomisle"Hvala Bogu da postoji još neko normalan na ovom svetu"! ;))
    Eto-iz ženskog kornera :)

7. Ma ne kažem da izgleda njima, nego meni... sav ti se ja tu iskrivim, samo mi fanfare fale :))

8. To jako prija... Nije bleskasto! Nije ni staromodno - tvrdim! :)
    Nema veze, važno da se trudiš! :)

9. E,ja obožavam da u glavi "pustim neku muziku" kad je tako neka Situacija ili shituacija,pa da "zabiberim" događaj.Onda mi dođe da se luckasto smejem :)))
    Šta da radim-jače od mene :))

10. Здраво, јел навраћао Рем у међувремену?

11. Nope,dok smo mi dežurale :)
    (Jacka i ja raportiramo) :))

12. Nije, samo je Romul bio na par minuta :)

13. Ха, снимио сам пар минута да чује, сад гарант неће доћи три дана хахахах!!!!

14. A možemo i mi da čujemo? :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.