Ko poslEdnji pobEdnik 77

1. Ojojoooj,Uroše,ala si ga opravio!! :)))
    Svaka ti čast!
    Kakve kolorature,a ovamo se skanjeraš ko seoska mlada! :)))
    :klap,klap,klap:

2. Bogami, svaka VI čast, mladi gospodine... ja sad preslušah :)

3. Hik...ja već počela slavlje :))
    Sus "Tuborg" ;))

4. Зато сам одабрао ове социјалне кригле, да свако пије по жељи :)))

5. Završila "Tuborg" :)P
    Hik.

6. Uki ne radi mi zvuk na laptopu (još uvek), al' obećavam da ću sutra preslušati na krdži. :D

Svi su pijani, a ja zatvaram kafanče. :)

7. Ko je bre pijan? :P

8. I to je uh super, i to je u savrsenom redu.

9. Ma,trezna sam bre! ;))

10. A, pa sta cekas? :))
    Subota je, malo samo...

11. Fala lepo,neka. :))

12. Ja sam veceras samo malo vina pila, nisam odavno, a volim ga, prijalo je. :))

13. Ја се полако приближавам заслуженом пиву :))
    Само да одаберем, светло или тамно.

14. Dodjoh, preslusah, alplaudirah :)

Pa sta radite ljudovi?

Vidim bilo je reci o suknjama i letnjim haljima... I prosto ne mogu da verujem da niko nije...
    http://www.youtube.com/watch?v=KBxaEccamak

:)

15. Соло је тежи хаос, јер сам стално гледао у монитор да видим још колико је времена остало, али отприлике тако то звучи...
    Сукње у новембру? Немогуће!
    :))

16. Novembarsko prolece cini cudo! Gde je ono da "dolazi zima duga i hladna"!? :))

17. Zima? Ma gde! :)

Pa dobro mozda jeste malo haoticno, al je solo :) Ja to ne umem :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.